5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

cenazeci123

cenazeci123

Üye
Sonunda beklenen oldu ve Nokia 5800 FlashLite güncellemesi geldi. Eski FlashLite 3.0 versiyonuna bakış değişiklikler şöyle.
FlashLite 3.1 ile gelenler:
  • Web siteleri ile %91 uyumluluk
  • Flash 9 (AS2) Desteği
  • H.264 Desteği
  • Mp3 Streaming
  • OpenVG 1.1 Desteği
Flash 10 un kullanıldığı siteler yaygınlaşırken flash 9 desteğinin (Tam olarak 9 desteği de yok) gelmesi bile bir artı sayılır.. Hiç yoktan iyidir ne diyelim
Güncelleştirme için:
Menü / Uygulamalar / Uyg. Güncelleme Kısmından yapabilirsiniz..

promak

Üye
Sonunda beklenen oldu ve Nokia 5800 FlashLite güncellemesi geldi. Eski FlashLite 3.0 versiyonuna bakış değişiklikler şöyle.
FlashLite 3.1 ile gelenler:
  • Web siteleri ile %91 uyumluluk
  • Flash 9 (AS2) Desteği
  • H.264 Desteği
  • Mp3 Streaming
  • OpenVG 1.1 Desteği
Flash 10 un kullanıldığı siteler yaygınlaşırken flash 9 desteğinin (Tam olarak 9 desteği de yok) gelmesi bile bir artı sayılır.. Hiç yoktan iyidir ne diyelim
Güncelleştirme için:
Menü / Uygulamalar / Uyg. Güncelleme Kısmından yapabilirsiniz..
iyi ama hiç bi problemi çözmedi.youtube ve facebook videoları halen izlenemiyor

LİNKCİ OSMAN

Üye
ewet

_gambit_

_gambit_

Üye
skyfire yükleyin izleyin ama biraz sorunlu zor bir iş skyfire ocak ayında s60v5 için olanı cıkıcak o zaman rahat rahat izlersiniz her türlü flashlı videoyu

okeane3110c

okeane3110c

Üye
halen bulan yokmu yaa flash9'u

bygreen

bygreen

Üye
tel almissiniz kullanamiyosunuz abi nedir bu yaa bende de 5800 var pasalar gibi her seyi yapiyorum harika bir telefon

_gambit_

_gambit_

Üye
tel almissiniz kullanamiyosunuz abi nedir bu yaa bende de 5800 var pasalar gibi her seyi yapiyorum harika bir telefon
Kendi browserından izleyebiliyormusun bi yardımcı olda bizce izleyelim

serhatkara

serhatkara

Üye
5800 telım war mobıl olarak ızlesene.comdan izliyorum bide jubla.comdan izleyebilirsiniz baska siteleri acmıyo 5800 ikisinide tawsıye ederim cunku kalite super ses super ii seyirler kardeslerım abilerim :)))

ekocaman

Üye
lanet olsun bu telefonu icat edene zaten bozuk sürekli arıza veriyor bide flashplayer bulamoyoruz aldıgım güne lanet olsun

çokeskiyim

Üye

garfieldd016

garfieldd016

Üye
walla telefona hayranım ama şu video izlememe bide desteklememe olayı çok canımı sıkıyor. İnşallah bişi buluruz yoksa kırıcam güzelim teli =)) İnternett için aldım ben bu teli yaa :S :S netbook mu alalım illaaa yaaa

Progressivity

Progressivity

Üye
biraz daha sabır skyfire tam sürümü cıkacak ocak ayı içinde yani umarım öyle deniliyordu o zaman rahatlayacaz hepimiz

Revengeful

Emekli Yönetici
bir ara google video dan izleyebiliyodum artık izlenmiyor

darbe55

darbe55

Üye
Skyfire s60 v5 sürümünü çıkardı arkadaşlar yanlız beta.

cmlky

Üye
Beyler şimdi bu yorumları okuduktan sonra ben 5800 XM almaktan vaz mı geçsem ki?Lütfen Beni bilgilendirin.bir çok arkadaşımız lanet olsun aldığım güne falan demiş.Mesajlarınızı Bekliyorum.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım sen onlara kulak asma onu diyenler ya ilk çıkan ürünleri alanlar yada teknoloji özürlü olanlar ilk parti ürünlerde hata vardı benimde var 5800'ım hiçbir sorun yaşamıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor karizma.. müzik vb.
her şey aklına gelebilcek bana göre al pişman olmassın her türlü sorununu çözeriz ;)

apsis

Üye
bulan yokmuya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yukarda skyfire linki verilmiş ordan indirip kur işte..

darbe55

darbe55

Üye
Yukarda link verdim arkadaşım cmlky hiç şüphen olmasın telefon 10 numara telefon al telefonu güncellemesinide yap v40 ta kinetikte var hem çatır çatır kullan tereddütün olmasın...

Üst Alt