Nokia 5800 XM Güncellemesini Yapamıyorum. İmdatttt!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
battal027

battal027

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Güncellemesini Yapamıyorum. İmdatttt!!!!!
Beyler bayanlar 5800 cep telefonumun güncellemesini yapamıyorum sulietemi ney o programlada denedim olmuyor güncelleme yok diyor benim tlf v. 30.0.011 ma bazı arkadaşlar 31.0.101 kullanıyor gliba bana yardımcı olursanız sevinirim.:ağlarım:Nerden nasıl güncellerim şimdiden teşekkürler...

awensis

Üye
arkadaş öncelikle pc suite denen proğramı bilgisayarına kur. ondan sonra telefonunu pc suite modunda usb kablo ile bilgisayara bağla. ardından pc suite telefonunu görecektir pc suite üzerinde telefon yazılımını güncelle var ona bas zaten devamını görürsün... telefondan da yapılıyor ama o biraz yavaş oluyor diye biliyorum. kolay gelsin

Sehzade

Üye
arkadasın anlatdıgı gibi yapabilirsin baska sorunlarda cıkıyor senin tam sorununu soylersen yardımcı olabilir:)

battal027

battal027

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş öncelikle pc suite denen proğramı bilgisayarına kur. ondan sonra telefonunu pc suite modunda usb kablo ile bilgisayara bağla. ardından pc suite telefonunu görecektir pc suite üzerinde telefon yazılımını güncelle var ona bas zaten devamını görürsün... telefondan da yapılıyor ama o biraz yavaş oluyor diye biliyorum. kolay gelsin

dediğinin aynısını yaptım krdeş ama olmadı güncelleme yok diyor benim tlf sürümü 30.0.011 ama yeni güncelleme yok diyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadasın anlatdıgı gibi yapabilirsin baska sorunlarda cıkıyor senin tam sorununu soylersen yardımcı olabilir:)

Onu ben önce denedim kardeş güncelleme yok diyor ama bazı arkadşlar 31.0.101 kullanıyor ben telefondan güncellemeyide denedim ondada güncelleme yok diyor kardeş:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş baktım buraya 5800 için olan rar dosyaları rapidsare den onlarınb linkide ölmüş

awensis

Üye
olması lazım pc suite kesin yapması lazımdı bi daha dene gözüm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o linkler bazen çalışmıyor ama sağlam kardeşim..

kartal158

kartal158

Üye
linke gerek yok ekrana *#0000# yap çıkan ekranda tabi telefonu hatsıza al veya operatör interneti kullan yani wlan veya operatör ile internete bağlıyken seçeneklerden güncelleme kontr et i seç güncelleme bulunca güncelle bnm v40 t v 51 oldu

Anußis

Anußis

Üye
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0573741: Euro2 Turkey Black
0587676: Euro2 Turkey Navi
0559066: Euro2 RED & 0579269 Country Variant Turkey TR Red V2 - MR

bunlardan hangi rengi sana uyuyorsa onu nemesis ile kodlarını değiştir 51.00.5i bulacaktır.

mertvemert

mertvemert

Üye
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0573741: Euro2 Turkey Black
0587676: Euro2 Turkey Navi
0559066: Euro2 RED & 0579269 Country Variant Turkey TR Red V2 - MR

bunlardan hangi rengi sana uyuyorsa onu nemesis ile kodlarını değiştir 51.00.5i bulacaktır.
navi ne black ne yandaki çizgiler gri bnm telde black mi oluyor yani.bende aynı sorunu yasıom v40 ama 50 yi hiç bi şekilde görmüyor kodu nasıl degişcez yardım etsen bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt