5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!
5800

1) Şikayetlerinizi,
2) Önerilerinizi,
3) Beklentilerinizi

Buradan, sadece 2 dakikanızı ayırarak maxicep.com kullanıcılarıyla paylaşmanızı istiyorum...
Siz düşüncelerinizi paylaşın ki, yeni telefon alacaklar ve telefonu kullanmakta olanlar biraz daha aydınlansın..

Teşekkür Ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ca_sus, akulata, hknc ve 6 diğerleri

densizLER

Üye
Müthiş bir telefon 20 gündür kullanıyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor Wi-Fi Gps var garmin kurdum süper 8G hafıza Flv formatlarını vebile hiçbir yazılıma ihtiyac duymadan açıyor sesi çok iyi bluetooth kulaklıga çaldığı MP^ün sesini veriyor(Bu N95 bile yoktu)

SüperSüperSüper

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
yorumların devamını bekliyoruzz.. :D hadi bakalım

densizLER

Üye
Siz sorun ben yazım valla herşeyini bızıkladım :) huyumdur aldım her telefon ilk hafta bozulur bunu bozamadım :)))))

osnakli

osnakli

Üye
sms yazmakta t9 olayı çözlülürse kusursuz bişey bu ya

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Siz sorun ben yazım valla herşeyini bızıkladım :) huyumdur aldım her telefon ilk hafta bozulur bunu bozamadım :)))))

5800 hakkında beğendiklerini ve beğenmediklerini yazsan direk.. sorulcak bişey yok ..!!

densizLER

Üye
KOmple beğendim valla cihaz süper takılan arkadaşlara yardım edebilirim T9 yavaşlatıyor evet ama zaten ben kullanmıyorum. Pena gibi bir kordonu var o penayla oldukca güzel sms atılıyor:)

awensis

Üye
valla alalı 3 haftayı geçti ve ara ara ekran çizgi çizgi olup kendine reset atıyordu. anlam veremiyordum bi yandan yere çarpasım geliyordu daha alalı kaç gün oldu bu kendi kendine neden kapanıyor diyordum. Ayrıca telefonu çok oynayan kurcalayan özellikle günde 600 msj yazan biriyim tlf napsın diyorum bi yandan da. en sonunda dayanamayıp hard format çektim. hafıza kartını da biçimlendirdim. 1 haftadır hiç kapanmadı yeniden başlamadı! ekran çizgi çizgi olmadı. bu sorunu olanlara tavsiyem hard format çekiniz hafıza kartıyla birlikte!

lovelygirl026

lovelygirl026

Üye
walla ben cok memnunum alınterımle kazandıgım parayla aldım :)

densizLER

Üye
valla alalı 3 haftayı geçti ve ara ara ekran çizgi çizgi olup kendine reset atıyordu. anlam veremiyordum bi yandan yere çarpasım geliyordu daha alalı kaç gün oldu bu kendi kendine neden kapanıyor diyordum. Ayrıca telefonu çok oynayan kurcalayan özellikle günde 600 msj yazan biriyim tlf napsın diyorum bi yandan da. en sonunda dayanamayıp hard format çektim. hafıza kartını da biçimlendirdim. 1 haftadır hiç kapanmadı yeniden başlamadı! ekran çizgi çizgi olmadı. bu sorunu olanlara tavsiyem hard format çekiniz hafıza kartıyla birlikte!

Versiyonu güncelle güncelsede update et derim Ovi Pc suite ile

petrucci82

petrucci82

Üye
bu alet aslında dokunmatik halde klasik bir nokya..ama 2005 de 6630 a 685 ytl vermiş biri olarak şu an 530 tl lik bir aletle wi-fi ile nete girip gps le sesli yol tarifi almak ve bunun yanında 3.2 inç ekranda film izlemek gayet keyifli ve ekonomik bence..dünya para verip pahalı aletler almaya gerek yok bu alette yok yok..belki windows kullansa daha iyi olurdu ama..ben iyimser bi nokia cı olarak symbianın bizi yazılım yönünden ilerleyen günlerde doyuracağına inanıyorum:)eğer tereddütte olan varsa aleti düşünmeden alsınlar bu fiyata daha iyisi yok emin olun..mutlaka bir şeyi eksiktir..
1.wi-fi
2.gps
3.3g.. buraya dikkat(her 3g olan tel.de görüntülü konuşma yani ikinci kamera yok)
4.görüntülü konuşma
5. 2.8 değil 3.2 inç ekran ve 240-320 değil 360-640 ekran

oberol

Üye
Telefonu 1,5 aydır kullanıyorum. Fiyat-performans olayı çok iyi, 2 arkadaşım daha aldı, sony 40 inç lcd ye bağladım film görüntüsü mütiş, birtek altyazı destekli bir divx player kullanabilsek iyi olacak...

kara31kara

kara31kara

Üye
valla ilk güzel dildi msj gec yazıodu yavaşlıodu garantiye gittim telefonu aldılar 1 sat sonra gel dediler bedavaya güncellediler vede cok güzel oldu ama dokunmatigi tam algılamıo gec oluo gibime geldi sanırsam bana öle gelio :S

diesel182

diesel182

Üye
nasipse benımde bugun aksam gelicek !! yorum yapıcam sonraaa :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
alalı 3 hafta oldu karıştırmadıgım yer kalmadı herşeyi bence mükemmel de bide hackleyebilssem tam alınacak telefon derim.

ibibiq

ibibiq

Üye
harika tek kelimeyle kusur sadece kamera ayarlarında var

muron70

muron70

Üye
1 aydır kullanıyorum çok şükür züper bi tel yoq yoq hersey war herkese tavsiye ediyorum telefonun ayrı bi havası var dokunmatik oldu için çoq güsel bi talefon hiç tereddütsüz alın..

alper_uzg

Üye
ya arkadaşlar ben bu telefonu alalı bir hafta oldu telden memnunum ama güvenlik kodunu nasıl koycam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Conqueror22

Conqueror22

Üye
süper telefon

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar ben bu telefonu alalı bir hafta oldu telden memnunum ama güvenlik kodunu nasıl koycam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

ayarlar / telefon / telefon yönetimi /güvenlik / telefon ve sim kart / orada kilit kodu ve kilitlenme süresi var oradan yapacaksınız

Takipçi Satın Al

Üst Alt