3600 Slide Kendiliginden Kapanıp Açılıyor Çözüm ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
3600 Slide Kendiliginden Kapanıp Açılıyor Çözüm ?
Nokia 3600 Slide Telefonum Kendiliginden Kapanıp Açılmaya Başladı bu 3 4 defa arka arkaya olduktan sonrada telefon komple kapanıyor. Hafıza Kartını deigştirdim ilgisi yok Yazılımı güncellettim telefoncuda olmadı . Telefoncu Sıfır Format Attı Ama Yine Düzelmedi. Bunun Yüzünden Kapanıp Açıdıkta Şarjımda Çabuk bitiyo Arkadaşlar bunun Çözümü nedir bilgi verirsenız teşekkür ederim garantisi yok

Perfect!

Üye
bende aynı sorunu 6230i de yaşıyorum telefon çok ısınınca yapıyor gibi geldi bana

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
Şarjda oldugundada yapıyo bu sorunu ısınmadan olsa bırsure sonra olmaz diye düşünüyorum devamlı oluyor bu yokmu kesin çözüm soyleyebilecek ):

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne yapmalıyım sorun yazılımsalmıdır yardım etcek yokmu

sounes

Üye
Nokia 3600 Slide Telefonum Kendiliginden Kapanıp Açılmaya Başladı bu 3 4 defa arka arkaya olduktan sonrada telefon komple kapanıyor. Hafıza Kartını deigştirdim ilgisi yok Yazılımı güncellettim telefoncuda olmadı . Telefoncu Sıfır Format Attı Ama Yine Düzelmedi. Bunun Yüzünden Kapanıp Açıdıkta Şarjımda Çabuk bitiyo Arkadaşlar bunun Çözümü nedir bilgi verirsenız teşekkür ederim garantisi yok
kardeş kızaktan kaynaklanıyor olmalı çünkü bende de aynı sorun var.
Çözüm teli değiştirmek yada kızağını yaptırmak.Kızak la telefon arasındaki film
aşınmış olabilir ama bu sadece tahmin

muhammed71

Üye
    Konu Sahibi
sen sorunu buldunmu peki kardeşim yaptınmı yanı

manyakk_cocuk

Üye
Hiç bi servis e gösterdinmi yada benzeri bi yere

MEGAS61

Üye

mchttt

Üye
yaa arkadaslar aynı sorun bendede var bende telı fazla zorlayınca oluyor bana daha cok ıslemcısı veya ramı ıle ılgılı gıbı geldı mesela bende hızlı bır sekılde asagı yukarı cıktıgım zaman tel kapanıp acılıyor kızagı ıle ılgısı de yokmus

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Telefonu ilk aldığım sıralar banada oluyordu eğer sizde telefonunuzu yeni aldıysanız telaşlanmayın res atmasının sebebi telefonun raminin daha yeni yeni açılıyor olması bu iyi bir şeydir.Telefonu ilk aldığınız günlerde en ufuk uygulamada bile res atabilir eğer telefonunuz eskiyse res atmasının sebebi telefonda çok program ve oyun yüklenmesi olabilir telefona yüklediğiniz her uygulama telefonun raminde bir kısım yer harcar çok uygulama yüklü oluncada telefon haliyle tıkanıyo ve rami yenilemek için res atıyo .Benim tavsiyem yeni alanların telefonu aynı şekilde kullanması telefonu kasınki telefonunuzun rami zora alışsın telefonu eski olanlar sizde kullandığınız programları bilgisayarınız atın ve telefona format atın sonra tekrar yüklersiniz ben öyle yaptım telefonun rami çok dolu olduğundan (düşünün 120 mb rami vardı ama açılışta 2 dk bekletiyordu.)sürekli sorun yasıyordum formatla çözdüm şu an telefonda bende rahatım .Umarım size faydalı olmuşumdur.

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
Eğer Bataryan Cok Fazla Isınıyorsa Olabilir...

FiR@Ri_C@N

Üye
Yaaaa şu lanet nokia 3600 s telefonum kar okumuyo kapanıyo gerii...format nasıl atılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...