Kastor UI : Menü Geçişi Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kastor UI : Menü Geçişi Değiştirme
ark lar uzun uğraşlarım sonunda bitirdim...türk sitelerinde bulmanız imkansı,en azından ben bulamadım...yapılacaklar şunlar:
-tlf hack li olmalı...
-temalar tlf hafızasına kurulmalı
-rom patcher kurulu olmalı
-linkteki Kastorui dosyasını E/ deki Patches klasörüne atıp rom patcher dan aktif edin..
-Effeckt klasörü ise C/Resource ye atılacak
ondan sonrasını videodaki gibi yapmalısınız...tek bir şey eksik olması durumunda boşuna uğraşmış olursunuz,oyüzden dikkatli izleyin..
bu video:

bu da dosya:

bu arada dosyadaki sel dosyalarının her biri ayrı bir efekt,efekti değişmek istediğinzde tlf hafızasına başka bir sel dosyasını atacksınız..bu arada bir tşk çok görmeyin...:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cemalben1, ishak12, faruk63050 ve 36 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

converter2

converter2

Üye
hocam paylaşım için teşekkürler n 96 da çalışırmı?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
N96 da denemedim ama çalışması lazım,bi dene istersen nede olsa bi zararı yok...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5320 de çalışırmı kardeşim fp2 cihaz işe yararmı sence

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
5800 xm çalışır mı 9.4os

angel2

Üye
benim telde olmadı valla n95 8gb son sürümde heralde ondan olmadı ?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
evt N95 son sürümünde olmaz,çünkü o sürümde tema efekti diye bi şey yok..5800 da kullanmadım,temalrda tema efekti varsa onda da olur..

badreal

Üye
n73 ME de çalışır mı?

pumbu

Üye
arkadaşım biraz daha ayrıntılı anlatırszan sevinirim... yapamıyorum bi türlü :'(

tnt16

Üye
N73 Çalışırmı Acaba

mesenkaya

Üye
bu arada dosyadaki sel dosyalarının her biri ayrı bir efekt,efekti değişmek istediğinzde tlf hafızasına başka bir sel dosyasını atacksınız yazmıssın ama bu dosyayı tam olarak hangi klasöre atacaz

efsane_ugur

Üye
kardeş ya effeck dosyasını c atın diyo video da z de gözüküyor dosya nasıl olacak ya ve dosyayı yüklüüyorum ama kastor pck yüklenmiyo ya ndn olabilir

--------------- Ekleme ---------------

ve ayrıca hacli normal n73 kullanıyoorum ama olmuyo işte kastor uı romdan ekledigimden yanında kırmızı işaret oluyoo yeşil olmuyo nendn olabilir

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ya effeck dosyasını c atın diyo video da z de gözüküyor dosya nasıl olacak ya ve dosyayı yüklüüyorum ama kastor pck yüklenmiyo ya ndn olabilir

ve ayrıca hacli normal n73 kullanıyoorum ama olmuyo işte kastor uı romdan ekledigimden yanında kırmızı işaret oluyoo yeşil olmuyo nendn olabilir
kardeş boşuna uğraşma N73 de olmaz,çünkü N73 de tema efekti yok...

bu arada dosyadaki sel dosyalarının her biri ayrı bir efekt,efekti değişmek istediğinzde tlf hafızasına başka bir sel dosyasını atacksınız yazmıssın ama bu dosyayı tam olarak hangi klasöre atacaz
sel dosyalarını c deki skin klasörüne girip hangi tema da efekt istiyorsanız o klasöre atacaksınız,bu attığınız sel dosyasını da daha sonra hangi klasöre attıysanız onun ismini vereceksiniz,unutmyın burası çok önemli...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar sunu söylemiş bulunayım telefonunuz hackli ise x ploreden z: sürücüsünde animdata ve effect klasörü+c: sürücüsünde skins adlı klasör telefonda görünüyorsa bu program işe yarar eğer bunlar yoksa kesinlikle denemeyin boşuboşuna uğraşmıs olursunuz...

handsame_

handsame_

Üye
Yaa arkadasim sunu ayrintili bi anlatsaniz bnm tel n79 animdata yok ama skins ler var her denileni yaptim olmuyor :@

handsame_

handsame_

Üye
arkadaslar konu aciyosaniz konunuzun arkasinda durun; acipta ortadan kaybolmayin neden bu kadar sorumsuzus anlamiyorum...

sakalsiz

sakalsiz

Üye
Ya arkadaşım biraz daha ayrınyılı anlatamazmısın ben hiçbirşey anlamadım dosyalarıda tam olarak versen hani bi rar dosyasının içine xplore rompatches artık ne gerekliyse bunları koysanda tarif etsen ne güzel olur ki

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar aşağıdaki videoyu dikkatlice izleyin olay çok basit

Üst Alt