Kastor UI : Menü Geçişi Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

canb34

canb34

Üye
.sel dosyalarını nereye atıcaz hocam? dediğin her şeyi yaptım 5800 da ve çalıştıranlar varmıs

bozdemirt

bozdemirt

Üye
n82 v30 da çalışır mı?

bozdemirt

bozdemirt

Üye
ben yabancı bir sitede buldum ve yaptım ama sadece simgeler arası geçiş animasyonlu sayfadan sayfaya geçerken bi şey olmuyor telefonum n82 v30

huppi

Üye
n86 telefonda yapmıştım bu uyglamayı.. telefon çöktü.. menü geçişlerine efect yaparsınız telefonunuzun yavaşladığını göreceksiniz..

Emperian

Emperian

Üye
güzel paylaşım

nsren

nsren

Üye
Karde eline emeğine sağlık. Mesajların tamamını okudum. Benim telefon n95 8gb v31.00.15 yani şu an ki en son sürüm. Sorunsuz çalışıyor. Ama şöyle çalışıyor. Ben forumda ki yazı ekran dil araçlarında yer alan kastoru kullanıyorum. Senin konuda farklı bir efekt var mi diye baktım varmış. Aslında çok basit. Kastor'u aktif ettikten sonra efekt klasörunu c/resource klasöru'u ne kopyalıyoruz. Sonra .sel dosyalarının ismini 101f84b9.sel olarak değiştiriyoruz ve c/resource/skin/101f84b9 klasör'une kopyalıyoruz. Üzerine yazılsın mi sorusuna evet diyoruz. Sonra temalar'a gidiyoruz. Kullandığımız temanın üstüne gelir seçeneklerden tema efekt'i seçeneğini açık yapıyoruz. Bu kadar:) ben senin konuda bulunan city.sel efekti ni çok begendim. Haze'yi zaten kullanıyordum. Ikisi mükemmel. Tekrar teşekkürler

cenkbulut

Üye
benim samsung i550w de canavar gibi çalışıyor kardeş ama burda verilenler değil

iyikötüçirkin

Üye
kardeş ellerine sağlık güzel bişeye benziyor hatta güzerldirde şarj fazla yiyordur heralde....:hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yanls blgi verdn galba resourceye effect klasoru atılmıyo kabl etmyr

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
ark lar uzun uğraşlarım sonunda bitirdim...türk sitelerinde bulmanız imkansı,en azından ben bulamadım...yapılacaklar şunlar:
-tlf hack li olmalı...
-temalar tlf hafızasına kurulmalı
-rom patcher kurulu olmalı
-linkteki Kastorui dosyasını E/ deki Patches klasörüne atıp rom patcher dan aktif edin..
-Effeckt klasörü ise C/Resource ye atılacak
ondan sonrasını videodaki gibi yapmalısınız...tek bir şey eksik olması durumunda boşuna uğraşmış olursunuz,oyüzden dikkatli izleyin..
bu video:

bu da dosya:

bu arada dosyadaki sel dosyalarının her biri ayrı bir efekt,efekti değişmek istediğinzde tlf hafızasına başka bir sel dosyasını atacksınız..bu arada bir tşk çok görmeyin...:oke:

telefonu kasacaktır %70 buda telefon acılmasında ve telefonda işlem yapmanıza zorlaştıracak

kayışcı

Üye
ALLAH razı olsun kardeşim

abdulyılmaz

abdulyılmaz

Üye
sağolasın

hacibalboa

hacibalboa

Üye
Yaptım sağol. Haze süper gerçekten :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın ark lar :)

muratsim67

Üye
video nerde kardeşşş

----------Eklendi @ 20:42:27 ---------- Yazıldı @ 20:40:57 ----------

video yerine resimli anlatsaydın...mobilden girenler için

cash money

Üye
nokia 5320 em kullanıcısıyım. telefonumu nasıl hackleyebilirim. fp2 yi nasıl kurucam hack dosyasının linklerini atabilirmisiniz bu arada telefonun sürümü kaç olmalı .cevap yazarsanız sevinirim.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
nokia 5320 em kullanıcısıyım. telefonumu nasıl hackleyebilirim. fp2 yi nasıl kurucam hack dosyasının linklerini atabilirmisiniz bu arada telefonun sürümü kaç olmalı .cevap yazarsanız sevinirim.

S60 v3 Destek, üst konu :oke:

nizamialem

Üye
Video çalışmıyor,sel dosyası nereye atılacak acaba?

nokio_6233

nokio_6233

Üye
video bozuk çalışmıyor

Üst Alt