• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

N86 v20.115 Son sürüm çıktı face detection(Yüz Tanıma özelligi eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N86 v20.115 Son sürüm çıktı face detection(Yüz Tanıma özelligi eklendi)

Nokianın Fotograf ve Video Çekimlerindeki amiral Gemisi N86 ya yeni yayınlanan güncellemesinde en önemlisi yüz tanıma ve aynı zamanda fotoğraf, video kalitesi artıran genel bir iyileşmetirme güncellemesi yayınladı.Güncelemeyi nokia software Update ile elde edebilirsiniz

...........................................................................................aNL

• Beğen
Tepkiler: the_stenli, Godfather, kürşattt ve 5 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
süper yapmışlar..niye diğer telefonlara yüz tanımayı eklemiyorlar ki?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler :oke:

Ne gerek var böyle şeylere :)

ltfllh

ltfllh

Üye
tşk güzel paylaşım n86ım olsa da update etsem:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler.

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
ben baktım kendi sitesinde daha henüz bu şekil bir yazılım yok keşke olsaydı hemen güncellerdim
en son v11.043

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şuan içi bazı ülkelerin product kodunda var güncelleme bende baktım türkiye için daha henüz yok:oke:

merty24

merty24

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

Omerim55

Üye
ben dün akşam güncelleme yaptım ve sürüm v11.043 oldu mesajını okuduktan sonra tekrar günceelleme kontrol ettim ve süpriz evet arkadaşım v20.115 son güncelleme bu.arkadaşlar nokia yeni çıkardığı telefonlarda güncelleme yaparken veri kayıplarına son verdi ve telefondan güncelleme yapıyor

Godfather

Godfather

Üye
n81 in yeni versiyonundada olsa keşke

eswerrr

eswerrr

Üye
bence n86 super bir tlefon bende alalı 2gun oluyo cok ama cok memnunum hersey var telefonda ..ve kendı menusunde guncellemesını kendı yapma var ordan bende yaptım guncellememı ve yuz tanımada artık var:)herkese tavsıye ederım bu telefonu ..

gvz123

gvz123

Üye
Arkadaşlar bende n86'ya v20.115 güncellemesini yaptım ama daha sonra internete ne sim karttan nede
wi-fi'den bağlanamadım. tekrar v11 nasıl yükleyebilirim veya internete nasıl bağlanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
bence n86 super bir tlefon bende alalı 2gun oluyo cok ama cok memnunum hersey var telefonda ..ve kendı menusunde guncellemesını kendı yapma var ordan bende yaptım guncellememı ve yuz tanımada artık var:)herkese tavsıye ederım bu telefonu ..

kardeş güzel diyorsunda adı üstünde hayatımız keşkelerle dolu:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bilgilendirme için sağol kardeşim

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 almayı düşünüyorum..Kullanan varmı?Memnunmusunuz..Bir sorum daha olcak bu benım cok önemlı..N95 de ben resımlerın formatlarını değiştirip gizleye bılıyordum,N86 da bu oluryormu? şimdiden teşekürler

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

safinaz taka

Üye
çok iyiy

hertanrikulu

hertanrikulu

Üye
beyler bende daha önce 6300 vardı güncelleme yapınca dil ingilizceye döndü n86 dada yaparsam böle bi sorunla karşlaşmam demi?

Üst Alt