D900'e yağ kaçtı ve batarya hemen bitiyor, yağ kaçmasından mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
D900'e yağ kaçtı ve batarya hemen bitiyor, yağ kaçmasından mıdır?
Selam arkadaşlar;

Yeni aldığım D900 ikinci el telefona bir hata yaparak kızağına sıvı makina yağı döktüm ama yağ telefonun içine gitti.

Telefonun şarjı eskiden nasıldı bilmiyorum sonuçta yeni aldım ama gidip yeni bir batarya almama rağmen şarjı 6 saat ancak gidiyor. Tamam batarya orjinal değil yan sanayi, ama yine de daha önce kullandığım yan sanayi bataryalar birkaç gün giderdi. 6 saat gitmesi bana çok anormal geldi.

Telefonu tamamen açıp her tarafını temizledim. Yalnız LCD'sinde hala yuvarlak bir tabakada yağ var, ve bu yağ LCD'nin içersinde. Yoksa kasayı komple söktüm. LCD içine girmesi nasıl mümkün oldu onu da açıkcası anlamadım.

Acaba telefona yağ girmesinden dolayı bataryasının az gitme sorunu meydana gelmiş olabilir mi? Çözüm için teknik servise gitmeden önce sorunu tam olarak tespit edebilmem için önerileriniz varmıdır acaba? Veya teknik servise gitmeden çözülebilecekse onun için önerileriniz...

cotanak81

cotanak81

Üye
Makine yağı he :kop::kop:

Emir

Emir

Üye
kardeşim öncelikle makine yagı gitmişşe o telefonun şarzını etkilemez ama o telefonun içinde bulunan kondatörler transtörler ve onların hattının dogru çalışmamasına ve kısa devre olmasına sebep olur onun içinde telefonunu hiç beklemeden bi teknik servise götür eger bu halde kullanmaya devam edersen senin telefonun içinde bulunan parçalar yana bilir ve ekstra olarak onlara ücret ödersin hiç bekleme servis time

BktsBcr

BktsBcr

Üye
arkadaşım burda herkes bişey söyler..
sen en iyisi götür teknik servise halletsinler ne uğraşcan ki:oke:
ayrıca şarjla ne alakası olabilir ki:hmmm

goldenheros

goldenheros

Üye
:DDDDD:kop:yag ile alakası yok:kop:

Utku

Utku

Üye
garanti dışı deil mi?

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Ürünün garantisi zaten yok. Bataryanın 6 saat gitmesine bir türlü anlam veremiyorum. Bana da yağdan olması çok saçma geliyor ama mantıklı açıklama bulamıyorum. En adi batarya bile olsa, sonuçta sıfır bu batarya, 1 gün gitmesi gerekmez mi... 6 saat nedir arkadaşlar...

100 liralık telefonu da garantiye verip 50 lira ödemek istemiyorum açıkcası.

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Ürünün garantisi zaten yok. Bataryanın 6 saat gitmesine bir türlü anlam veremiyorum. Bana da yağdan olması çok saçma geliyor ama mantıklı açıklama bulamıyorum. En adi batarya bile olsa, sonuçta sıfır bu batarya, 1 gün gitmesi gerekmez mi... 6 saat nedir arkadaşlar...

100 liralık telefonu da garantiye verip 50 lira ödemek istemiyorum açıkcası.

o zaman en kısa sürede elinden çıkartmaya bakıcaksın:oke:

kur

kur

Üye
LCD nin absorbe ettigi yagdan dolayi battery omru azaliyor.
yeni LCD takinca duzelir sanirim.
ORNEK;GRANIT MUTFAK tezgahina sakin hayvansal yag koymayin,birkac saatte granit tezgah yagi cekip
ustunde kocaman leke olusturuyor..
aynisi LCD ekraninda oldu.
BENZETME TUHAF OLDU AMA GERCEKTIR..

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Yeni lcd takılmasının ücreti ne kadardır ki acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
20-50 tl arasında değişebilir..bence o telefonu sen bir şekilde elinden çıkar..sana baya masraflı oluyor..

kaya6031

kaya6031

Üye
bence servise götür bi çözüm bulacaklardır .. böyle kullanmaktansa ..:hmmm

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşım bennim d900i nin bir kere ekranı kırılmıştı 95 liraya yeni ekran taktırdım

acati

acati

Üye
kardeşim öncelikle makine yagı gitmişşe o telefonun şarzını etkilemez ama o telefonun içinde bulunan kondatörler transtörler ve onların hattının dogru çalışmamasına ve kısa devre olmasına sebep olur onun içinde telefonunu hiç beklemeden bi teknik servise götür eger bu halde kullanmaya devam edersen senin telefonun içinde bulunan parçalar yana bilir ve ekstra olarak onlara ücret ödersin hiç bekleme servis time

Yağ yalıtkandır bir kere, iletken olsaydı tüm trafolar yağ ile soğutulmazdı. Bilmeden sallamayalım...

yasinzanbak

Üye
80 lira kardeş aynı sorundan bende de var benim ekranın içine makine yağı girdi batarya ömrü kısaldı ekran berbat bir renk aldı tamirciler ise ekran değişecek diyor 80 90 lira d900i ilerin ekranları çok pahalı çünkü tuş borduyla birlikte olduğu için pahalı

frmc32

frmc32

Üye
bataryayı değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt