ALpeRenBuGRa
Üye
Eyvallah toprağım canım kardeşim, iyiyim sağolasın sen nasılsın? Bayramın mübarek olsun.oo alperen abi sen burdamısıngeçerken bir bakim dedim seni gördüm yorum yazim dedim
![]()
iyisindir umarım
Eyvallah toprağım canım kardeşim, iyiyim sağolasın sen nasılsın? Bayramın mübarek olsun.oo alperen abi sen burdamısıngeçerken bir bakim dedim seni gördüm yorum yazim dedim
![]()
iyisindir umarım
Eyvallah toprağım canım kardeşim, iyiyim sağolasın sen nasılsın? Bayramın mübarek olsun.

Oğuz hoş geldin , hiç takılmıyon ne iş ?( Bayramın kutlu olsun bu arada
)

Hoşbulduk Bilal Seninde Bayramın Mübarek oLsun .. Takılmıyorum demiyelimde Takılamıyorum fırsat olmuyor iş ve okul olunca Maxicep.com a vakit ayıramıyoruz ne yazıkki .. oda Alperen abimi görünce yorum yazim aynı zamanda herkezin bayramını kutlamak adına öle şuan burdayım![]()

Beni gördüğün için selam vermene oldukça sevindim, eyvallah kardeşim.Hoşbulduk Bilal Saolasın Seninde Bayramın Mübarek oLsun .. Takılmıyorum demiyelimde Takılamıyorum fırsat olmuyor iş ve okul olunca Maxicep.com a vakit ayıramıyoruz ne yazıkki .. oda Alperen abimi görünce yorum yazim aynı zamanda herkezin bayramını kutlamak adına öle şuan burdayım![]()
Ya olsun bahane kabul etmiyorum
Arada uğra mesaj falan at değişiklik olur hem senin hem bizim için![]()

Tamam dedigin gibi olsun .. Takılmıyoruz diye Maxicep.com u ve sizleri unutcak degiliz ..![]()

arada gel 
Tamam gelirim
![]()
CnmO izi silemem canum kardeşim silinmeyen yazıyla yazdım...hemen gitmeyi düşünüyonuzzorunlu bi durum olurda gidersek inşallah iyi hatırlanırız ama Salih Baba üzerinde büyük bir iz bıraktım
![]()
Forumda en iyi anlaştığım kişilerin başındasın...