<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Üye
sende istermisin![]()
helal sütü emmiş bitane varsa hazırda neden olmasın
sende istermisin![]()
yok be omer hakkiniz olmazmi var tabiiaLσηє;1805352' Alıntı:abla küçüğüz di,ye bizi evde mi bıraktın aşk olsun ya okuyoz diye evlenmeye hakkımız yok mu![]()

pekiihelal sütü emmiş bitane varsa hazırda neden olmasın

takilarmivayyy ablama bak kızmak darılmak olurmu yaw bulmusken fıstık gıbı hatunumu kızarmıyım sana hıc forumun ESRA EROL u unvanını yakıstırıdm sana bu hareketınden sonrabıdeforum ıcınde ısteyen bayanlarla erkek arkadalrımızı ewlendırmek ısı kaldı gerıye
bu arda hanı bızım takılar?
e eee
bak onu o kalabalikta atladik krizi bide domuz gribi olayini hele bi atlatalim onunda caresini bakariz merak etme
herife bak okadar evlendir dugun yap bide taki diyoya

Taş değil Ali, kaya mübarekbenim hatun taş gibiymiş maaşallah![]()

aslinda burcunun ellerine saglik onun yardimlari olmasa olmazdiAbla ne yaptın sen yaaaa ):
Çok mu aradın bana bunu
Bu arada bir sorun ben o karede neden yokum?
O zat beni masada beklerken ben Maldivler'de Rus bayan basket takımıyla maç yapıyordum
Oldum olası basketbolu sevmişimdir zaten
Taş değil Ali, kaya mübarek
Ellerine sağlık Huriye Abla![]()

Ben boşanmak istiyorum, çok yiyor bu.![]()
birlikte diyet yapin 
rica ederim enes beyenmene sevindim
beyenmene sevindim tatlim sorma cok acil oldu burcu yardimci oldu sagolsun yoksa kendim pek beceremem biliyosun yeni konuda yardimlarini beklerim

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
halit olum insan kendi dugununde bu kadar içermi be bugun senin en mutlu gunun dik dur azciik![]()

biraktik o i$leri artik ...burcu yokBende kız istiyom!!!![]()
dugunde yok evlendirmekte yok.. gelirse birgun bakariz...
gelin hanim nerdelervay be düğünümden manzaralar artık içmiyorum ve dik duruyorum![]()
![]()