peki kaçir ama gene ypalim bi dugun caniim hemen dariliyosun sendeyok ben darıldım. düğün yapmayacam kaçıracam![]()
rica ederim ali cok aradim o kizi biliyonmuDiaBLoS™;1803649' Alıntı:Çok teşekkür ediyorum ablacım..Beni de güzel yakıştırmışsın valla.
Sağolasın..
yanina yaki$sin istedim
te$ekkur ederim siz sagolunKalan bekarlarıda bir ara evlendirelim güzel olmuş emeğine sağlık ha bu arada bir söz vardın bekarlara sabır evlilere bidaha bilmem anlatabildim mi
abla sağolasın yabizimki görücü usulu oldu sonra gelini görünce opişmanlıkla imişim hatırlamıyorunm
![]()

bi$ey degil ben mutlu olacaginiza eminim sen az iç genede
bence cok mutlular burcu yuzleri guluyo hepsinin baksanaHepinize mutluluklar dilerim beyler![]()
bu gelinlerle noluruz bilmem ya güven abi yengede masallah yani 2 oda bi salon![]()

rica ederim enes beyenmene sevindimGüzeldi teşekkürler ...
beyenmene sevindim tatlim sorma cok acil oldu burcu yardimci oldu sagolsun yoksa kendim pek beceremem biliyosun yeni konuda yardimlarini beklerim™ мγdяєaм;1804223' Alıntı:Bana Deseydin Resimleri Büyük Koyardık Ablam Yaa
İlk Desende Süper Olmuş Tebrik Ederim Bendensin![]()
![]()
bu evliliktende menun kalacan emiin olGüzelmiş
Lakin ben halimden memnunum yahu![]()
cok mutlu olacaksinizi in$allah dualarim sizinle
evet renk uyumuna dikkat ettik cok ince du$unduk sirf sizlerin mutlulugunu gormek için yaptim![]()
![]()
Huriş Hanım Bomba Olmuş Yauww
Hem benimki çok yakışmış , Kırmızı Beyazlı Olmuş .. Eeee benim gibi fanatikte anca ööleee bi Avrat Alır De Mi
Eline Emeğine Sağlık ..![]()

te$ekkur ederimmüthişmiş valla![]()

peki bidahaki coklu nikahimizda senide everelimGüzel çalışma olmuş , kendimi de isterim![]()
tamam tamam sakin olmuyo hemen oyle meger ne cok evlenmek isteyen varmi$ niye daha once belirtmediniz yahu $imdiye coluk cocuga kari$irdiniz soyleseydiniz ke$keAbla, hani bana ya artık bende evleneceğim..![]()
![]()

sende istermisin1 - 2 ton gelir mi o![]()