maxi cepli delikanlilar dunya evine giriyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
maxi cepli delikanlilar dunya evine giriyorlar
ben bu forumun ablasi olarak sizlerin bir an once yuva kurmanizi mutlu bir hayat surmenizi istedim ve sizleri evlendirmeye karar verdim butun hazirliklar tamam
evleniyosunuz hayirli ugurlu olsun hepiniz bir yastikta kocayin in$allah:ehe

Zibidi hayırlı uğurlu olsun karde$im allah mutlu etsin insallah:d: bu kizi cok istedim cok naz yapti ama degdi nasilda yaki$tiniz:ehe

Bu da atanın gelini kendisi yine ortalarda yok.ailesi gelini yalniz birakmami$ Hayırlı uğurlu olsun :ehe

diablos seni de kutluyorum ablacim mutlulugunuz daiim olsun
gelin niye oyle yapti acaba nikah $ahidinize kizdi galiba :ehe

halit olum insan kendi dugununde bu kadar içermi be bugun senin en mutlu gunun dik dur azciik:kop:

samsunspor sizide tebriik ederim bu kadar cok sevdiginizi niye soylemediniz onceden everirdik yahuu:d:

alper sizide tebriik ederiz allah mutlugunuzu daim etsin insallah cok yaki$tiniz yaa bu kadar uyumlu cift yoktur:ehe

ahmet senide tebriik ederim gelin hanim bana soz verdi
abla evlenelim soz hemen diyete ba$licam dedi manken gibi olacam ahmedimi cok mutlu edicem dedi guveniyorum ona nasilda mutluu aayy ma$allah:oke:

mesut sizide tebriik ederim gelin arabasi olarak cok iyi secim yaptiniz cocuklar
arkada$lar mesut kendi bulmu$ benim haberim yok onuda aradan cikardik masallah yaa yalniz kamyonu susleyenler yanli$ harf kullanmi$lar galiba biri M olacakti sanirim uyarmadinizmi

Nazy sizide tebrik ediyorum
ayrica nasilda mutlusunuz allah daim etsin in$allah ma$allah yaa sizleri mutlu gormek benide mutlu ediyo
enes furkan semih omer sizler kucuksunuz diye kiz vermediler yaaa hele bir okullari bitirin oyle everecem sizi kendi elcagizlarimla insallah:d: hadi kalin saglicakla

valla cocuklar kirilmak darilmak olmasin ilk defa boyle bir konu açiyorum maksat gulelim
imza: forumun ablasi:ehe

• Beğen
Tepkiler: Onur Saka, *-king-*, hrn_07 ve 10 diğerleri

Pure Life

Pure Life

Üye
:kop::kop:

Berlin Boleyn

:kop:koptum harika olmuş ya

bizi evlendirmiymusun abla
bende isityorum evlenmek bağada koca bul:ehe:ehe

Nazy

Nazy

Üye
benim hatun taş gibiymiş maaşallah:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hahaah cok guzel olmuşş yakışmışlar :):):):)

Pure Life

Pure Life

Üye
Abla benide evlendir benide :ehe

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maşallah bendeki yemiş yemiş yapamamış. :ehe

Nazy

Nazy

Üye
cok istedim onu biliyonmu nazy babasi bir turlu vermedi once
sonra araya hatri sayilir insanlar soktuk ta razi ettik:ehe
Allah razı olsun kimin katkısı varsa... bu hatun, 3 geline bedel zanet, hem huy hemde fiziksel açıdan

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:( hani sen beni evlendirecektin huriye abla

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok ben darıldım. düğün yapmayacam kaçıracam :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt