huri$
Üye
maxi cepli delikanlilar dunya evine giriyorlar
ben bu forumun ablasi olarak sizlerin bir an once yuva kurmanizi mutlu bir hayat surmenizi istedim ve sizleri evlendirmeye karar verdim butun hazirliklar tamam
evleniyosunuz hayirli ugurlu olsun hepiniz bir yastikta kocayin in$allah
Zibidi hayırlı uğurlu olsun karde$im allah mutlu etsin insallah
bu kizi cok istedim cok naz yapti ama degdi nasilda yaki$tiniz
Bu da atanın gelini kendisi yine ortalarda yok.ailesi gelini yalniz birakmami$ Hayırlı uğurlu olsun
diablos seni de kutluyorum ablacim mutlulugunuz daiim olsun
gelin niye oyle yapti acaba nikah $ahidinize kizdi galiba
halit olum insan kendi dugununde bu kadar içermi be bugun senin en mutlu gunun dik dur azciik
samsunspor sizide tebriik ederim bu kadar cok sevdiginizi niye soylemediniz onceden everirdik yahuu
alper sizide tebriik ederiz allah mutlugunuzu daim etsin insallah cok yaki$tiniz yaa bu kadar uyumlu cift yoktur
ahmet senide tebriik ederim gelin hanim bana soz verdi
abla evlenelim soz hemen diyete ba$licam dedi manken gibi olacam ahmedimi cok mutlu edicem dedi guveniyorum ona nasilda mutluu aayy ma$allah
mesut sizide tebriik ederim gelin arabasi olarak cok iyi secim yaptiniz cocuklar
arkada$lar mesut kendi bulmu$ benim haberim yok onuda aradan cikardik masallah yaa yalniz kamyonu susleyenler yanli$ harf kullanmi$lar galiba biri M olacakti sanirim uyarmadinizmi
Nazy sizide tebrik ediyorum
ayrica nasilda mutlusunuz allah daim etsin in$allah ma$allah yaa sizleri mutlu gormek benide mutlu ediyo
enes furkan semih omer sizler kucuksunuz diye kiz vermediler yaaa hele bir okullari bitirin oyle everecem sizi kendi elcagizlarimla insallah
hadi kalin saglicakla
valla cocuklar kirilmak darilmak olmasin ilk defa boyle bir konu açiyorum maksat gulelim
imza: forumun ablasi
evleniyosunuz hayirli ugurlu olsun hepiniz bir yastikta kocayin in$allah

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zibidi hayırlı uğurlu olsun karde$im allah mutlu etsin insallah
bu kizi cok istedim cok naz yapti ama degdi nasilda yaki$tiniz
Bu da atanın gelini kendisi yine ortalarda yok.ailesi gelini yalniz birakmami$ Hayırlı uğurlu olsun

diablos seni de kutluyorum ablacim mutlulugunuz daiim olsun
gelin niye oyle yapti acaba nikah $ahidinize kizdi galiba

halit olum insan kendi dugununde bu kadar içermi be bugun senin en mutlu gunun dik dur azciik
samsunspor sizide tebriik ederim bu kadar cok sevdiginizi niye soylemediniz onceden everirdik yahuu

alper sizide tebriik ederiz allah mutlugunuzu daim etsin insallah cok yaki$tiniz yaa bu kadar uyumlu cift yoktur

ahmet senide tebriik ederim gelin hanim bana soz verdi
abla evlenelim soz hemen diyete ba$licam dedi manken gibi olacam ahmedimi cok mutlu edicem dedi guveniyorum ona nasilda mutluu aayy ma$allah

mesut sizide tebriik ederim gelin arabasi olarak cok iyi secim yaptiniz cocuklar
arkada$lar mesut kendi bulmu$ benim haberim yok onuda aradan cikardik masallah yaa yalniz kamyonu susleyenler yanli$ harf kullanmi$lar galiba biri M olacakti sanirim uyarmadinizmi
Nazy sizide tebrik ediyorum
ayrica nasilda mutlusunuz allah daim etsin in$allah ma$allah yaa sizleri mutlu gormek benide mutlu ediyo
enes furkan semih omer sizler kucuksunuz diye kiz vermediler yaaa hele bir okullari bitirin oyle everecem sizi kendi elcagizlarimla insallah
hadi kalin saglicaklavalla cocuklar kirilmak darilmak olmasin ilk defa boyle bir konu açiyorum maksat gulelim
imza: forumun ablasi

hani sen beni evlendirecektin huriye abla