IPhone’a ücretsiz Türkçe menü

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
IPhone’a ücretsiz Türkçe menü
Türkiye’de de yoğun ilgi gören Apple’ın teknolojik oyuncağı iPhone bilindiği gibi Turkcell ve Vodafone ile 26 Eylül’den itibaren ülkemizde de satılmaya başladı. Ancak iPhone’un İngilizce olarak satışa çıkmasına yetersiz teknik destek eklenince iPhone kullanıcılarının imdadına adlı web sitesi yetişti.

iPhone’un Türkiye’ye gelmesini beklemeden 1 yıldır iPhone kullanıcılarına yardımcı olan iPhoneServis.com Türkçeleştirme programını web sayfası üzerinden ücretsiz olarak dağıtmaya başladı ve binlerce iPhone’un daha şimdiden Türkçe olarak kullanılmasını sağladı.

iPhone kullanıcılarının yanı sıra Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne de teknik destekte bulunduklarını söyleyen Kurucu Ortak Mehmet Aksakal, Phone’un Türkiye’de bu derecede ilgi göreceğini tahmin ettiklerini ancak Türkiye gibi teknoloji merakı olan bir ülkede satışa sunulan cihazın yazılımında, Türkiye ve Türkçe özelliklerinin göz ardı edilmesine anlam veremediklerini söyledi.​

• Beğen
Tepkiler: barlay64, rapper07 ve alpatino

asd619

Üye
hç bişe anlmdm siteye grnce hhç bise yok grmyın bsuna bnce !!

walad

Üye
sırf üye olalım diyemi bunlar be ayıptır

alpatino

Üye
Jkgıhb

barlay64

Üye
bumu siteniz bir milyon uye boylemi kandirliyo ben onu anlamadim elimde bi phone telefon var ingilizceden turkceye cevirmeye calisiyom ama nerde yardim eden isiniz gucunuz hile baska bir sey degil arkadasin dedigi gibi de uyelik icinmi yapiyonuz bilmiyom yazik ya gercekten emege saygi dersiniz ama sizden bir sey alamadiktan sonra saygi maygi yok kardes ayip ya 2 saatir ariyom yok iste bi menu cikiyo bir tane bile link yok bumu yardimlasma uyeligime bitiriyom tum arkadaslara duyrulur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
önce adam gibi yardım isteyin..konu açılalı bir yıl olmuş..o geçen sene geçerliydi..şimdi itunesden otomatik hangi ülkedeyseniz o ülkenin dili yükleniyor..böyle feryat edip sitemizi kötülemeniz sizlere yakışmıyor..

Lacoste

Lacoste

Üye
İnsan önce bi konunun tarihine bakar sonra mesaj yazar ama nerdee

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2 yıl olmuş..

Εthnic

Εthnic

Üye
hepimiz burda uyeyiz ve kimse sana yardim etmek zorunda degil...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Konu çok eski kaptilmistir

Takipçi Satın Al

Üst Alt