Apple, eski iPhone sahiplerinin, iPhone 6S’e geçmelerini sağlamaya çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Apple, eski iPhone sahiplerinin, iPhone 6S’e geçmelerini sağlamaya çalışıyor
Apple, eski iPhone sahiplerini yeni nesil iPhone satın almaları için ikna etmeye çalışıyor.



Apple, akıllı telefon pazarında yer alan en önemli firmalardan bir tanesi ve sunduğu her iPhone modeli milyonlarca satış rakamına ulaşarak firmanın en önemli gelir kaynağı olarak karşımıza geliyor. Her sene yeni iPhone modelleri sunan firma, Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S modellerini duyururken, bu cihazlar, Türkiye dahil dünya genelinde bir çok ülkede satışta.



Apple cihazlarının satışlarını arttırmak için bazı farklı yöntemlerde denerken, özellikle de daha eski iPhone akıllı telefon sahiplerinin cihazlarında Apple Store uygulamasında iPhone 6S’in reklamını yapıyor. Eski iPhone kullanıcıları bu uygulamayı açtıklarında pop-up bir tam sayfa reklam ile karşılaşıyorlar. Bu reklamın Apple tarafından ilk kez yapıldığını da belirtelim.

Bu durum bazı iPhone kullanıcıları tarafından ise hoş karşılanmamış, Twitter üzerinden kullanıcıların bu durumdan rahatsız oldukları yönünde eleştiriler de gelmeye başladı.

Apple, yeni tam sayfa reklamında “Ridiculously Powerful” sloganını kullanıyor. Ayrıca reklamın altında da “Learn More” ve “Upgrade” seçenekleri yer almakta.

Apple’ın iPhone 6S modelinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 4.7″ büyüklüğünde ve 1334×750 piksel çözünürlüğünde IPS LCD dokunmatik ekran içeren cihaz, 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB / 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile alınabilmekte.

Akıllı telefonun yonga seti ise çift çekirdekli işlemcili Apple A9 olurken, cihazın arka yüzünde 12MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise iOS 9 olmakta.






Apple, eski iPhone sahiplerinin, iPhone 6S’e geçmelerini sağlamaya çalışıyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: mrtlyns
man20

man20

Üye
Bende olsam bende aynı reklamı yapardım. Kaç sene oldu yenisiyle değiştirsinler artık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka


Üst Alt