"Handwave" Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

Sponsorlu Bağlantılar

salih_123

salih_123

Üye
mükemmel

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar :)

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
işte bu ya güzel paylaşım çooook saol

yemin001

yemin001

Üye
saol

hub

Üye
Harikasın... Sertifikayı başka yöntemle çözdüm. Gerçekten mükemmel. Fakat yukarı aşağı ve seçme tuşu gibi özellikler olsaydı süper olurdu =) örneğin şarkı çalarken durdurma gibi. =)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Harikasın... Sertifikayı başka yöntemle çözdüm. Gerçekten mükemmel. Fakat yukarı aşağı ve seçme tuşu gibi özellikler olsaydı süper olurdu =) örneğin şarkı çalarken durdurma gibi. =)

Şarkıyı durdurmuyor ama değiştire biliyor :):oke::sn:

electro77

electro77

Üye
eyvallah..

karahanlı

Üye
paylasim icin tesekkurler program guzel gelistirilirse dahada faydali olacak

hub

Üye
Emeğine Sağlık. N73'te müthiş çalışıyor =) Zoom özelliği sayesinde odanın diğer bir ucundan elimi kaldırıp müziği değiştirebiliyorum =)

AKATLI

AKATLI

Üye
N79 da çalıştı ellerine sağlık harika bişi arkadaşlar sertifika hatasını çözmeniz içinde sertifika almanız lazım sitede araştırın gerekli bilgi var tekrar tekrar saol çok harika bi porgram sorunsuz çalışıyo çok teşekkürler

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine Sağlık. N73'te müthiş çalışıyor =) Zoom özelliği sayesinde odanın diğer bir ucundan elimi kaldırıp müziği değiştirebiliyorum =)

Beğendiğinize sevindim :)

N79 da çalıştı ellerine sağlık harika bişi arkadaşlar sertifika hatasını çözmeniz içinde sertifika almanız lazım sitede araştırın gerekli bilgi var tekrar tekrar saol çok harika bi porgram sorunsuz çalışıyo çok teşekkürler

Beğendiğinize sevindim :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok güzel beta olmasına rağmen acaba olsa daha manyak olurdu diye düşünüyorum 5320Xm N96 da süper çalışıyor zoom özelliğinin olmasıda cabası çok teşekkürler...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel beta olmasına rağmen acaba olsa daha manyak olurdu diye düşünüyorum 5320Xm N96 da süper çalışıyor zoom özelliğinin olmasıda cabası çok teşekkürler...

evet beta ama şu ana kadar hiç bir orunla karşılaşmadım :)

rapman

rapman

Üye
xsign ile sertifikalandırıp deniyorum.teşekkürler :)

must987

Üye
wt9 calısırmı ön kamera war(3 g yoq):vur:vur:vur:vur:duvar2::duvar2::duvar2::duvar2:

Üst Alt