Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

Concus

Üye
herşeyin converteri var bununda vardır mutlaka aramak lazım özellikle garmin haritasına nokia için convert edebilirsek super olur garmin için radar poi dosyasıda oluşturdum 4097 adet yer işaretli ama garmin arayüzü hoşuma gitmio :( nokianın kullandığı mapsın uzantısı ney ? onu göremedim bir türlü uzantıyı bilsem belki bişeyler yapabilirim.. türkiye için verilmiş en ayrıntılı harita garmin haritası ama arayüz sux :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşeyin converteri var bununda vardır mutlaka aramak lazım özellikle garmin haritasına nokia için convert edebilirsek super olur garmin için radar poi dosyasıda oluşturdum 4097 adet yer işaretli ama garmin arayüzü hoşuma gitmio :( nokianın kullandığı mapsın uzantısı ney ? onu göremedim bir türlü uzantıyı bilsem belki bişeyler yapabilirim.. türkiye için verilmiş en ayrıntılı harita garmin haritası ama arayüz sux :(
nokianın bir haritası yokki bir klasörde bir sürü dosya var hangisinin harita olduğu belirsiz..peki route 66 nın haritasını garmin veya NDrive için dönüştürebilir misin?

Concus

Üye
bi araştırayım mutlaka vardır convert programı cmap convert img diye aratalım ikimizde ne sonuçlar elde edeceğiz bakalım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Concus

Üye
Ben bir sonuca ulaşamadım akşama tekrar bakarım ama yok herhalde herşeyi yapıyorlarda bunu neden yapmıyorlar hayret bişey yaf... garmine devam artık napalım ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ben de bakıyorum özellikle hex editörle yapmaya çalıştım ama olmuyor..

youngfather

Üye
Link çalışmıyor, lütfen günceller misiniz ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam güncelliyorum..

--------------- Ekleme ---------------

güncelledim kardeşim..

youngfather

Üye
Dedikleri gibi yapıyorum ama olmuyor. N97 ye nasıl kurucaz, lütfen yardım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dedikleri gibi yapıyorum ama olmuyor. N97 ye nasıl kurucaz, lütfen yardım..
sertifikaladın mı?

burdanda haritayı al..

youngfather

Üye
sertifikaladın mı?

burdanda haritayı al..

Sis dosyasını yükledim, Navigation altında 6 simge açıldı. Napıcaz? Harita yı nereye kuracam?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sis dosyasını yükledim, Navigation altında 6 simge açıldı. Napıcaz? Harita yı nereye kuracam?
o verdiğim linkten i8910 dosyasını indir..onun içinde system dosyası var onun içine gir maps klasörü olacak onun içinde..Turkey.cmap i alıp telefonunun hafıza kartındaki aynı yere koyacaksın..

youngfather

Üye
o verdiğim linkten i8910 dosyasını indir..onun içinde system dosyası var onun içine gir maps klasörü olacak onun içinde..Turkey.cmap i alıp telefonunun hafıza kartındaki aynı yere koyacaksın..

Siz daha önce N97 ye kurulum yaptınız mı acaba ?

Ayrıca Turket.cmap dosyasını hafıza kartının neresine atıcaz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siz daha önce N97 ye kurulum yaptınız mı acaba ?

Ayrıca Turket.cmap dosyasını hafıza kartının neresine atıcaz ?
ben 5800 a kurdum ama ikiside aynı sistem farketmez..Turkey.cmap dosyasını hafıza kartının System/Apps/Route66_v9/Maps klasörüne atacaksın..

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler... :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın ama kırılmış versiyonunu hala bulamadım netin altını üstüne getiriyorum hergün yok kafayı yiyeceğim yaa.

orhanertul

orhanertul

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım nokia 5800 EM ye yeni kurdum sorunsuz çalışıyor...Çok çok güzel...

uğur55

Üye
saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende sağol ama ah bir tam çalışsa..

murat_83

murat_83

Üye
dostum gps Wlan'a bağlanmadan göstermiyor