Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

macway

Üye
Arkadaşlar ben bunu telefonum olan Samsung İ8910 a kurmaya çalışıyorum fakat (kutusundan çıkan cddede var sitedende çekiyorum) her iki türlüde kurarken dosya silinemiyor diye hata veriyor bir türlü kuramadım.Telefona hard reset yapıp tekrar denedim ama sonuç halen aynı bana yardımcı olabilicek olan varmı teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ne dosyası silinemiyor tam açıklarsan anlatırız..programı sertifikaladın mı?

macway

Üye
ne dosyası silinip silinmedigini anlıyamıorum cünki ben sadece kurmaya calısıorum yükleme ekranı tam sona gelirken X isareti cıkıp dosya silinemiyor diyor bi türlü anlıyamadım baska uygulamaları yüklerken bole bi sorunla karsılasmıyorum. Sertifika bölümünü geciyor uyguluma cdden cıkan uygulumayıda sertifikalandırmalımıyımki. Bazı uygulamalar sertifika isterken bunu kurarken sertifika istemiyor. Ama dediğim gibi cok tuhafda olsa dosya silinemiyor diye hata veriyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalaman gerekiyor ama silinemiyor kısmını hala anlamadım..silinmeyen neyki acaba? bende hiç öyle bişey olmadı kaç defa yükledim kaldırdım..

macway

Üye
bi türlü anlıyamadım telefonun icinden kurmaya calısıorum aynı pc suitten kuruorum gine aynı yükleme cubugu yuzde 70 lere gelince telefon ekranında dosya silinemiyor diye hata veriyor. Yüklenmiyor :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalayacaksın dostum..

tarkanaslan

Üye
Günaydın,
Öncelikle İyi bayramlar..
İlk aldığımda harita falan vardı.Ancak cd üzeridnen çalıştırayım dedim ve yanlışlıkla hafıza kartı üzerindeki bilgileri sildim.
Verilen route cd si ile kurduğumda türkiye haritası çıkmıyor.
Tlf üzerinden de yapmaya çalışıyorum europe kısmında türkiye çıkmıyor.Zaten maps klasörü de boş.
Tlf lisans kodu var zaten.
Ama ben türkiye haritasını enrden bulabilirim.

Yardımcı olabilir misinz.?

Müsaitsen msn den de görüşebiliriz.

[email protected].

Yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim..

cnc35

Üye
günaydın bayramınz kutlu olsun öncelikle linkler çalışmıyor ben n97 ye kurmak istiyorum hata veriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydın,
Öncelikle İyi bayramlar..
İlk aldığımda harita falan vardı.Ancak cd üzeridnen çalıştırayım dedim ve yanlışlıkla hafıza kartı üzerindeki bilgileri sildim.
Verilen route cd si ile kurduğumda türkiye haritası çıkmıyor.
Tlf üzerinden de yapmaya çalışıyorum europe kısmında türkiye çıkmıyor.Zaten maps klasörü de boş.
Tlf lisans kodu var zaten.
Ama ben türkiye haritasını enrden bulabilirim.

Yardımcı olabilir misinz.?

Müsaitsen msn den de görüşebiliriz.

[email protected].

Yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim..
burdan aşağıda "güncelleme dosyasını indirmek iin tıklayınız" yazıyor ordan indir içinde Türkiye haritasıda mevcut sonra lisans kodunu girersin.

--------------- Ekleme ---------------

günaydın bayramınz kutlu olsun öncelikle linkler çalışmıyor ben n97 ye kurmak istiyorum hata veriyor
burdan indir..

balza

Üye
iyi de dostum samsung i8910 modeline ait kurulum bu yokmu n97 ve 5800 için...tırstım açıkçası 5800 e yüklerken hata vermesin kart yanmasın

macway

Üye
icinden turkiye haritasını alırsın oızman ;-) benim sorunum çözülmücek sanırım :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi de dostum samsung i8910 modeline ait kurulum bu yokmu n97 ve 5800 için...tırstım açıkçası 5800 e yüklerken hata vermesin kart yanmasın
ne alakası var kardeşim ben kaç aydır kullanıyorum..niye kart yansın..hem samsung i8910 5800 ve N97 ile aynı sistemi kullanıyor..

icinden turkiye haritasını alırsın oızman ;-) benim sorunum çözülmücek sanırım :(
kardeşim bu konuyu incele ve bu siteden sertifika al yoksa program falan kuramazsın..http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-07-2009-tarihiyle-degistigi-icin-238118.html sertifika alırsan her programı rahatlıkla kurarsın..

macway

Üye
dostum sertifikaladım ve sorun halen aynı... dosya silinemiyor diyo :S

earendurvardami

Üye
kardeş 2 link de çalışmıyor :/ link yenilermisin ?

adal

Üye
tşekurler kardeş

macway

Üye
Samsung Omnia HD i8910

yasamali

yasamali

Üye
salm nadir adasim benimde adim nadir ve hayatimda ilk defa bir adamisimi gördüm
neyse arkadasim ben programi kurdum ve calisiyor ama ben disarda yasadim icin bana tr gerekmiyor varsa bana bizahmet almanya haritasini bulurmusun simdiden tesekürler emegine saglik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam adaşım bakayım..

Samsung Omnia HD i8910
dostum senin telefonda zaten firmware le geliyor sen istesende silemezsin ki..samsunglarda bildiğim kadarıyla öyle..

salm nadir adasim benimde adim nadir ve hayatimda ilk defa bir adamisimi gördüm
neyse arkadasim ben programi kurdum ve calisiyor ama ben disarda yasadim icin bana tr gerekmiyor varsa bana bizahmet almanya haritasini bulurmusun simdiden tesekürler emegine saglik
adaşım Almanya haritasını yukarda verdiğim herhangi bir programı kur sonra çalıştırarak menüden Extras a gir orada Route 66 Store a gir ve Avrupa'nın içinden Almanya haritasını indir..ben baya aradım bulamadım..sende bulamazsın..

sarboy

Üye
1. sayfadan itibaren yazılanların çoğunu okuyup proğramı kurmaya çalıştım. proğram kuruldu fakat ücretli. navigasyon ücretli veya ben haritayı tam kuramadım. kurulum hakkında bilgisi olan programın ücretlimi değilmi bilgisi olan biri detaylı bir şekilder açıklama yaparsa sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt