Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Route 66 for os 9.4
Arkadaşlar bu programı verip vermemek hususunda çok düşündüm ama ben faydalanıyorum sizde faydalanın diye vermeyi düşündüm..Ayrıca şunu da belirteyim bu programı çok seviyorum ve uzun zaman interneti araştırdım bulup programı çalıştırana kadar ne çektim bilemezsiniz..yardım edebileceğini düşündüğüm Türk ve yabancı sitelere emailler atıp yardım istedim ama kimse yardım edemedi ama sonuçta kurmayı başardım ve çok mutluyum..Belkide Türkiye'de bu programı ilk 5800'da kullanan benim..aşağıda ayrıntılı olarak nasıl kuracağınızı anlatacağım.. işte telefonuma kurup çalıştırdığımın ispatı:
Şimdi gelelim programı nasıl kuracağımıza:
1.Önce bu linkten
programı indirin ve sertifikalayarak telefonunuza kurun..
2.Telefon menüsünün en altına Navigation diye bir klasör oluşur.Bu klasörü açın..
3.Klasörün içinde altı tane program kısa yolu görürsünüz..
4.Navigationa basın açılsın.İlk açıldığında sizden internete bağlanmanızı isteyecek Allow once deyin ve wirelessla bağlanın bakın burası çok önemli bulunduğunuz şehrin ve ülkenin haritalarını netten indiriyor.kesinlikle bağlanın ve haritaları yüklesin..Nasıl nokia mapsle nete bağlanıp konunumumuzu buluyorsa aynısını yapacaksınız.Ben evimde konumumu bulunca harita yüklendi..
5.Sonrada rahatlıkla navigationu her yerde kullanın..
Arkadaşlar 4.cü maddeyi çok iyi uygulayın ve nete bağlanarak konumunuzu yakalayın ve haritaları güncellesin..Ben yapma şeklimi açık açık anlattım ve şu an kullanıyorum..Bu programı çok sevdiğim için size sunuyorum..Ben yapamadım,nasıl olacaktı gibi soruları sormamanız için detaylı olarak anlattım..yalan söylüyorsun dememeniz için telefonumun fotoğrafını da ekledim..İyi günlerde kullanın..Ben sorunsuz kullanıyorum..harita istemeyin nete bağlanıp konumunuzu yaklayın bu kadar harita açılıyor..
haritayı burdan indirin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mustafa 64, jakamo, gunesinoglu ve 28 diğerleri

ayhanseda

Üye
Bu arada senin adresin mi ekrandaki (Kayseri) :))))? Eğer öyleyse deiştir derim...
Eline sağlık. Mutlaka deneyeceğim.
Farklı bir program arıyordum çok iyi oldu...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada senin adresin mi ekrandaki (Kayseri) :))))? Eğer öyleyse deiştir derim...
Eline sağlık. Mutlaka deneyeceğim.
Farklı bir program arıyordum çok iyi oldu...
ben Kayseriliyim haritada kayseri'nin bir mahallesi değiştirmeye gerek yok kardeş:oke:iyi günlerde kullan..

ayhanseda

Üye
Tamam hemşerim sadece bi hoşluk olsun diye dedim...

ayhanseda

Üye
Sormadan edemeyeceğim içinde ilacı yok da acaba sınırsız kullanım mı? çünkü direkt kurunca biraz şüphelendim de.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet sınırsız kullanım ilk açınca serverdan activation yapmak isteyecek nete bağlanıp yapacaksın sonra rahatlıkla kullanacaksın..

ayhanseda

Üye
Hemşerim başka yere de yükleye bilir misin

"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached." dedi de.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buyrun burdan indirin:

monozxr1

monozxr1

Üye
nadir çok harika olmuş gerçekten. fakat rapid linkinde sorun var sanırım limit aşımı gibi birşey olmuş?
günlerdir çin siteleri vs. bende arıyorum bu yazılımı. çok makbule geçecek.
linki düzeltebilirsen hemen kuracağım.

--------------- Ekleme ---------------

tamam yenilemişsin saol varol :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir çok harika olmuş gerçekten. fakat rapid linkinde sorun var sanırım limit aşımı gibi birşey olmuş?
günlerdir çin siteleri vs. bende arıyorum bu yazılımı. çok makbule geçecek.
linki düzeltebilirsen hemen kuracağım.

tamam yenilemişsin saol varol :)
tamam bekliyorum sonuç ne bildirirsen sevinirim..

monozxr1

monozxr1

Üye
yüklüyor şu an. heyecanlı bekleyiş.:coold:

allow once dedim ve wireless ile bağlanıp lisansımı serverdan cihazıma kopyaladı. sonrada getting position yazan ekranda bekliyor.
yüklüyor sanırım 600 kb falan yazıyor..gps'in ve wireless ın çektiği bir yere çıksam daha mı iyi olur acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş evde wirelesin varsa ordan bağlan gps haritayı açmıyor..ilkinde wirelessle bağlanırsan açılıyor..evinde veya yakınlarında tanımladığın bir wireless varsa program açıkken programın içine gir Tools'u aç Go Online de açılır..

ayhanseda

Üye
Teşekkür butonuna basmışmıydım ben :)??? Gerçekten işime çok yarayacak. bugün kullanacağım hemde sağol.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür butonuna basmışmıydım ben :)??? Gerçekten işime çok yarayacak. bugün kullanacağım hemde sağol.
güle güle kullan hemşerim..bunu bulup kurunca nasıl sevindim bilemezsin..:)

valı

Üye
hocam bu programı cok arıyodum senınkınınde sertıfıkası gecmıs dıye hata verıyor bı bakarsan cok rıca edıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bu programı cok arıyodum senınkınınde sertıfıkası gecmıs dıye hata verıyor bı bakarsan cok rıca edıyorum
kardeş programı sertifikalaman lazım..nasıl sertifika alacağını bilmiyorsan benim dün açtığım "Basit Bir Şekilde Sertifika Almak" adlı konuya bak istersen..

monozxr1

monozxr1

Üye
nadir,
wireless var evet. hem wireless hemde gmps için cam kenarın koydum telefonu, street not digitized dedi, 1 mb kadar bir download yaptı yarım saat kadar bekledim başka birşey olmadı?
harita inmiş mi oldu acaba?
dışarı çıkıp test etmedim henüz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir,
wireless var evet. hem wireless hemde gmps için cam kenarın koydum telefonu, street not digitized dedi, 1 mb kadar bir download yaptı yarım saat kadar bekledim başka birşey olmadı?
harita inmiş mi oldu acaba?
dışarı çıkıp test etmedim henüz.
evet kardeş indi..istersen wirelessle biraz bulunduğun şehrin üzerinde gezin o haritayı iyice yükleyecek..:oke::oke:

monozxr1

monozxr1

Üye
taban olarak nokia maps'i kullanıyor sanırım. her defasında wireless a bağlanmak istiyor. ve nokia maps ile kaydettiğim yerlerin hepsi listesinde çıktı. ayrıca adres yada yer poi arama da aynı gibi geldi?
yanlış mıyım?

Takipçi Satın Al

Üst Alt