Nadir
Emekli Yönetici
Route 66 for os 9.4
Arkadaşlar bu programı verip vermemek hususunda çok düşündüm ama ben faydalanıyorum sizde faydalanın diye vermeyi düşündüm..Ayrıca şunu da belirteyim bu programı çok seviyorum ve uzun zaman interneti araştırdım bulup programı çalıştırana kadar ne çektim bilemezsiniz..yardım edebileceğini düşündüğüm Türk ve yabancı sitelere emailler atıp yardım istedim ama kimse yardım edemedi ama sonuçta kurmayı başardım ve çok mutluyum..Belkide Türkiye'de bu programı ilk 5800'da kullanan benim..aşağıda ayrıntılı olarak nasıl kuracağınızı anlatacağım.. işte telefonuma kurup çalıştırdığımın ispatı:
Şimdi gelelim programı nasıl kuracağımıza:
1.Önce bu linkten
programı indirin ve sertifikalayarak telefonunuza kurun..
2.Telefon menüsünün en altına Navigation diye bir klasör oluşur.Bu klasörü açın..
3.Klasörün içinde altı tane program kısa yolu görürsünüz..
4.Navigationa basın açılsın.İlk açıldığında sizden internete bağlanmanızı isteyecek Allow once deyin ve wirelessla bağlanın bakın burası çok önemli bulunduğunuz şehrin ve ülkenin haritalarını netten indiriyor.kesinlikle bağlanın ve haritaları yüklesin..Nasıl nokia mapsle nete bağlanıp konunumumuzu buluyorsa aynısını yapacaksınız.Ben evimde konumumu bulunca harita yüklendi..
5.Sonrada rahatlıkla navigationu her yerde kullanın..
Arkadaşlar 4.cü maddeyi çok iyi uygulayın ve nete bağlanarak konumunuzu yakalayın ve haritaları güncellesin..Ben yapma şeklimi açık açık anlattım ve şu an kullanıyorum..Bu programı çok sevdiğim için size sunuyorum..Ben yapamadım,nasıl olacaktı gibi soruları sormamanız için detaylı olarak anlattım..yalan söylüyorsun dememeniz için telefonumun fotoğrafını da ekledim..İyi günlerde kullanın..Ben sorunsuz kullanıyorum..harita istemeyin nete bağlanıp konumunuzu yaklayın bu kadar harita açılıyor..
haritayı burdan indirin
Şimdi gelelim programı nasıl kuracağımıza:
1.Önce bu linkten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
programı indirin ve sertifikalayarak telefonunuza kurun..
2.Telefon menüsünün en altına Navigation diye bir klasör oluşur.Bu klasörü açın..
3.Klasörün içinde altı tane program kısa yolu görürsünüz..
4.Navigationa basın açılsın.İlk açıldığında sizden internete bağlanmanızı isteyecek Allow once deyin ve wirelessla bağlanın bakın burası çok önemli bulunduğunuz şehrin ve ülkenin haritalarını netten indiriyor.kesinlikle bağlanın ve haritaları yüklesin..Nasıl nokia mapsle nete bağlanıp konunumumuzu buluyorsa aynısını yapacaksınız.Ben evimde konumumu bulunca harita yüklendi..
5.Sonrada rahatlıkla navigationu her yerde kullanın..
Arkadaşlar 4.cü maddeyi çok iyi uygulayın ve nete bağlanarak konumunuzu yakalayın ve haritaları güncellesin..Ben yapma şeklimi açık açık anlattım ve şu an kullanıyorum..Bu programı çok sevdiğim için size sunuyorum..Ben yapamadım,nasıl olacaktı gibi soruları sormamanız için detaylı olarak anlattım..yalan söylüyorsun dememeniz için telefonumun fotoğrafını da ekledim..İyi günlerde kullanın..Ben sorunsuz kullanıyorum..harita istemeyin nete bağlanıp konumunuzu yaklayın bu kadar harita açılıyor..
haritayı burdan indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
)))? Eğer öyleyse deiştir derim...
iyi günlerde kullan..