Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

wcezaww

Üye
samsung jete nasıl kurabılırım bunu turkıye harıtasını bulamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada Türkiye Haritası verdim..

cyborgx

Üye
ilk sayfada verdigin map linkleri calismiyor arkadasim. rapid veya baska yere upload edebilir misin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
128 mb be kardeşim nasıl upload edeyim..

--------------- Ekleme ---------------

burdan indir..

burdan indir..

cyborgx

Üye
Bunlarda calısmıyor :(

Merhaba Nadir,

Bende Nokia 5800var. Bir türlü şu navigasyon programlarından yararlanmayı beceremedim.
Çok forum dolaştım ettim.
Lütfen bana sorun çıkartmayacak ve lisans istemeyecek bir program söylermisin ? Ve kurulumunu da anlatmanı rica edicem. veya yol göstermeni..

Özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Msn adresini bana özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim.

İyi günler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Merhaba Nadir,

Bende Nokia 5800var. Bir türlü şu navigasyon programlarından yararlanmayı beceremedim.
Lütfen bana sorun çıkartmayacak ve lisans istemeyecek bir program söylermisin ? Ve kurulumunu da anlatmanı rica edicem. veya yol göstermeni..

Özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Msn adresini bana özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim.

İyi günler.
kardeşim Nokia Maps var nasıl sınırsız yapılacağını anlattım..ayrıca bu Ndrive var onu da kur.garmin var..ben onları uzun uzun anlatamam ki..hepsi de forumda anlatılmış..

notdream

notdream

Üye

Merhaba Nadir,

İyi günler.

Armut piş ağzıma düş hesabı... Nadir Beyin söylediği bütün programlar en ince ayrıntısına kadar anlatıldı bu forumda. Okuyan herkes bu işi yaptı. Biraz emek ve zaman harcayın da değerini bilirsiniz programların.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim anlayışlı birisin..

Progressivity

Progressivity

Üye
hocam Route 66 ne zaman çıkacak acaba yaw, hala çıkmadı :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla Mümin yaklaşık 2 saat önce baktım..yok maalesef..nette bir yerde şubatta çıkacak diye görmüştüm..bende sizin kadar bekliyorum inan..

Denibo

Üye
usta linklerin ikiside kırık gözüküyor 2. maps linkindede 24 saat hatası veriyor download etmeme izin vermiyor bi ilgilenebilirmisin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
baktım ama evet kaldırılmış..120 mb ı upload etmekte kolay değil bulursam ekleyeceğim..Arkadaşlar Navking.com.tr ye baktım harita 99 tl ye düşmüş bence düşünün derim..güncel haritayı indirmek için navking e üye olun orda güncellemeler linkine tıklayın ve harita güncellemelerinden indirin..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni program ekledim harita linkini de verdim bir deneyin bulduğum yerde 1 yıl süresiz olduğu söyleniyor..

efe_private

Üye
arkadaşlar search yapıyorum bi adres veriyorum adresi buluyor drive to car yapıyorum sonra aktivasyon istiyor bir yerlere bağlanıyor tükçe bir dosya indirmek istiyor sonra voucher code rotue 66 istiyor ne yapmam gerek.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey yapamazsın..

cabbar100

cabbar100

Üye
Bu ndriveden iyi midir Nadir hocam? Denemeye değer mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aarkdaşlar kırılmış olsa NDrive a 10 basar emin olun harita detayı ve poi desteği süper..

cabbar100

cabbar100

Üye
Yukarda bir yıl süresiz olabilir demişsin. Deneyim o zaman bi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet dün çin sitesinde gördüm..opda da yani..deneme imkanım yok..

ardabalkan

Üye
Gençler sertifikalama nasıl oluyor?

Takipçi Satın Al

Üst Alt