Direksiyon Sınavından Da Geçtim!.. Vatana Millete Hayırlı Olsun!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Direksiyon Sınavından Da Geçtim!.. Vatana Millete Hayırlı Olsun!..

:ehe
Türkiyem bir canavar daha kazanmış oldu :seytan:
Vatana millete hayırlı olsun :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı olsun tebrik ederim:)
Gezdirirsin artık bizide:ehe

Candy

Candy

Üye
Biliyordum geçeceğini :) Hadi hayırlı olsun ehliyeti aldık sıra araba almakta :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasın yolculuklar nasip etsin İnşallah...Bu arada ehliyeti ne zaman kutluyoruz bizim burda adettir tatlı alınır tanıdıklara ikram edilir

zibidi39

zibidi39

Üye
bende yazılı sınawdan gectım ve b sınıfı ehlıyetımıde aldım ama reklam yapıyomuyum yapmıyorum neden? ıhtıyacım yok :D:D

hayırlısı olsun avukat beycıgım ıslatalaım bı ara :D:D

merty24

merty24

Üye
hayırlı olsun iyi sürüşler:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ata tatlı isyiyoruz yaww burdan bize ikram edecen..bu arada tebrikler İnşallah arabayı da alırsın..

Pure Life

Pure Life

Üye
eyvah eyvah bi trafik canavarı daha kutlarım arkadaşım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ata Ağabey, kendini canavar gördüğüne göre, kabataslak bir kazanma olmuş :) Neyse tebrikler.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun tebrik ederim:)
Gezdirirsin artık bizide:ehe
Atla ehliyetin üstüne, ben arkadan iterim sen gidersin :ehe

Teşekkürler :)
Biliyordum geçeceğini :) Hadi hayırlı olsun ehliyeti aldık sıra araba almakta :)
Araba almaya daha var yahu :) Staj-askerlik bitsin ondan sonra alırım :ehe
Kapışırız sayın hocam :naughty:
bende yazılı sınawdan gectım ve b sınıfı ehlıyetımıde aldım ama reklam yapıyomuyum yapmıyorum neden? ıhtıyacım yok :D:D
Ben senin gibi rüşvetle almadım, o yüzden kutluyorum. Zorlama beni msn itiraflarını dökerim ortaya heeee!!!
hayırlı olsun iyi sürüşler:)
Teşekkürler :) Sürmek için biraz daha ders almam gerekecek ama...
Ata tatlı isyiyoruz yaww burdan bize ikram edecen..bu rada tebrikler İnşallah arabayı da alırsın..
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasın yolculuklar nasip etsin İnşallah...Bu arada ehliyeti ne zaman kutluyoruz bizim burda adettir tatlı alınır tanıdıklara ikram edilir
Arkadaşlar teşekkürler de tatlının yapım aşaması sürüyor. Daha ilk katı yeni attık.
Müteahhitle sorun çıkmazsa diğer katları da çıkacağız :ehe
Sonra da dağıtırım artık foruma :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Beni cingöz recai bile ezememiş:ehe abi sen daha yeni ehliyet almışsn acemisin daha :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayırlı olsun...

zibidi39

zibidi39

Üye
Alıntı: zibidi39 göndermiş. >

Ben senin gibi rüşvetle almadım, o yüzden kutluyorum. Zorlama beni msn itiraflarını dökerim ortaya heeee!!!

son gunlerde moda zaten msn de yazılanların foruma aktarılması ıspıyonlanması bence :D:D

ulan dewlet telefonları dınlıo forumda uyeler msn den dınlenıo nasıl ıster anlamadım :D:D

ATA:forumda karıstı yahu!!!
zibidi:banane yeısnler bırbırlerını :D:D

nasıl ıyı demısım dımı :D:D:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya sen komedyen misin ? Karın kaslarım kopacak gülmekten :kop::kop:

zibidi39

zibidi39

Üye
catty bana ıltıfatların ıcın cok tesekkur ederım ama lutfen ozel mesaj olarak profılıme bırak ılıtıfat mesajlarını nednmı? sımdı bu ata varya sonra bana dıo msn de senı daha cok sewıolar ben admınım o kadar populer degılım sen naısl oluyon fılan anladın uzulmesın yanı :D:D

not:admınle ugrasmak hayrlara vesıle degıldır ama du bakalaım ne zaman banlancaz :D:D

--------------- Ekleme ---------------

göndermiş. > praetor abı gozunu seweyım acıklama forumda, dokme kırlı camasırlarımı ortaya :(
:naughty:

ya ben bole bı laf yapmadım bılısım yeteneklerını kullanıp bana oyun oynuyo fotosp kardesım bu dupeduz ata esıt sartlarda degılız ama bırak tum yeteneklerını bı yere esıt sartlarda cık karsıma :D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilal bozma arkadaşı sakın, biliyorsun son günlerini yaşıyor, huyuna gidelim.

Evet zibidi kardeşim senden ünlüsü - popüleri yok!
Ağasın paşasın.
Bu arada haplarını almayı unutmadın değil mi? Gene o yeşil dev kovalamasın seni evde.

Off ya of of of... Bu genç yaşta...
Allah kimseye böyle dert vermesin...

zibidi39

zibidi39

Üye
bu adamı sewıorum mıllet zaten bızde olmasak gır gır yapıcak kımse kalmıcak ıste bu konuyya mesaj atanlar bellı forum ahalısınınde canı sıkkın son gunlerdekı olaylardan sonra yeterkı mılletın yuzunde ufakta olsa bı tebessum olussun ben razıyım 46 lı lakabını almaya ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt