Vatana millete hayırlı olsun Allah kabul etsin :ehe
KayraBey Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: amin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sana da nasip olur inşallah
UpOneTR Üye Dede' Alıntı: Sana da nasip olur inşallah Genişletmek için tıkla ... ben nickimi seviyorum sağolasn
Enes Üye Dede' Alıntı: Vatana millete hayırlı olsun Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Amin Allah Razı Olsun. Hayırlı olsun Çıkışta camimiz için yardım toplanacaktır lütfen boş geçmeyelim.
Dede' Alıntı: Vatana millete hayırlı olsun Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Amin Allah Razı Olsun. Hayırlı olsun Çıkışta camimiz için yardım toplanacaktır lütfen boş geçmeyelim.
KayraBey Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: ben nickimi seviyorum sağolasn Genişletmek için tıkla ... Soyadın salman mı
achambo Üye TheFenomen' Alıntı: Amin Allah Razı Olsun. Hayırlı olsun Çıkışta camimiz için yardım toplanacaktır lütfen boş geçmeyelim. Genişletmek için tıkla ... hanki cami
TheFenomen' Alıntı: Amin Allah Razı Olsun. Hayırlı olsun Çıkışta camimiz için yardım toplanacaktır lütfen boş geçmeyelim. Genişletmek için tıkla ... hanki cami
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Kara Sakal Ahmet Dede Camii Genişletmek için tıkla ... Kaba sakal gibi olmuş
Enes Üye Dede' Alıntı: Kaba sakal gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... Zaten amaç o diğer "adına" gibi