Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Şebeke
2G (GSM) 850, 900, 1800, 1900
Genel Bilgiler
Tasarım Bar Tipi Çıkış Tarihi Eylül 2009 Ağırlık 92 gram Ebat 104 x 53 x 11.9 mm (Yükseklik x Genişlik x Kalınlık)
Ekran
Ekran Tipi TFT Dokunmatik Dirençsel Ekran Rengi 256 bin Ekran Boyutu 3 inç Ekran Çözünürlüğü 240 x 400 piksel
Veri Aktarımı
GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps HSCSD Yok 3G Yok WLAN Var Wi-Fi 802.11 b/g Bluetooth Var v2.1 A2DP'li USB Var USB 2.0

• Beğen
Tepkiler: erdinc_ilgun, aysmen59, qwe323 ve 11 diğerleri

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Gerçekten iyi oldu bu ben star almak istiyordum ancak wifi si yok diye üzülüyordum. Sonra alışveriş sitesinde dolanırken bi baktım Star Wi-Fi :D . yani bu tam benlik tabi Allah nasib ederde alabilirsem.

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
güzel telefona benziyor acaba içinde sensör var mı (oyun ve uygulama için)

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Bu wi-fi li çıkması benim için kötü oldu ya S5233 ü daha yeni almıştım :D Ama bunu da alcam :) inş.

Godfather

Godfather

Üye
414 tl 2gb sd kartı bedava hemde

yusfcuk

yusfcuk

Üye
güzel telefona benziyor acaba içinde sensör var mı (oyun ve uygulama için)

Evet arkadaşım sensörü var. Nerden biliyorsun diye sorarsan kullandım. En kolay anlama şekli mesajlara girip mesaj yazarken telefonu yan yatırmak. Bende yan yatırdım hemen QWERTY klavy çıktı :D

--------------- Ekleme ---------------

Media Markt lerde açık var kullanabiliyorsunuz. Ben samsunglar arasında karşılaştırmada yaptıp aralarında dokunmatiği en seri olan Star ve Star Wi-Fi tabi fiyarı 800 den düşüklere baktım zaten ondan yukarısı uçmuş :D

Ayrıca çzünürlüğü 240x400 . 256 bin renk ancak bu sizi yanıltmasın resimleri güzel gösteriyor zaten 16 milyon renk genellikle nokialarda olur.

rrrdddmmm

Üye
dün aldim bende cok basarili bir telefon msn prog bulamadim ama wi fi le calisan

shadowmanfrk

Üye
bnde wifi ile çalısan msn programı bulamadım bı suru oyun yukledım oynaDIM ama msn e gıremedım bılen varsa ardm lutfn

lax123

lax123

Üye
Sensor uyguLamalarda Kullanilmiyomu ya

merty24

merty24

Üye
güzel telefon

cep__ci

Üye
Arkadaşlar nasıl bu telefon artı ve eksilerini topluca bir yazarsanız sevinirim...

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nasıl bu telefon artı ve eksilerini topluca bir yazarsanız sevinirim...

Eksileri:

Mevcut temalardan başka tema yüklenememesi. (standart Samsung yazılımı)

Arka kapağın çabuk çizilmesi

Artıları:

Hassas dokunmatik ekran

Wi-fi ile kablosuz ağlara bağlanabilme.

Çift menü ile kolay eğlenceli ve kolay ulaşım.

DNSe teknolojisi ile müziklerde temiz ses.

Ful l internet tarayıcısı ( True internet )

shadowmanfrk

Üye
Kanka MSN kullanın :)
nasıl ?? anlatabılır msınz?

ındırdm kanka yı otomatık olark hangı naglantıyla baglancagını soruo mu bn onunla wifi yi kullanarak nasl baglancam onu soruom yanı

ındırdm kanka yı otomatık olark hangı naglantıyla baglancagını soruo mu bn onunla wifi yi kullanarak nasl baglancam onu soruom yanı

ya bıde flash player bulabılen var mı? facebook ta vıdeo ısleyemıorumda

BoraBeth

Üye
Merhaba herkese Bende Star wifi kullanıyorum. Bişey sormak istiyorum ya ben ilk defa wifili telefon kullanıyorum. o yüzden pek bir bilgim yok k.bakmayın. Ben birtürlü wifiye bağlanamadım. Nasıl apılcak bi hayırsever arkadaş anlatabilir mi Lütfeen ?:agla

shadowmanfrk

Üye
bak once uygulamalardan wifi yi ac sora ara buldugn aga tıkla ve baglan eger sıfrelıyse ayarlar sora uygulama ayarlarına gel sora orda yenı baglanmaya calıstıgn ag ckacak ordn >> tusuna tıkla ve sıfresını gır sora kaydet sora bu sıfresını grdgn yada sıfresı yksa buldgun agı sec bu kadar ıstedgn kadar gezınebılırsn nette harka bı tel bnce sarjı cabuk bıtmıo wifi si dandik deıl ;)

eRDiiL

eRDiiL

Üye
msn olayını netten e buddye girerek hallediyorum ama şu video seyretme olayına bir çözüm bulamadım

başka tarayıcılarda indirdim netten videoları seyredemiyorum bunun bir yolunu bulan varsa söylesin