ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)

Sponsorlu Bağlantılar

TheWaZ

Üye
Teşekkürler :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol kardeşim...

SERSEM35

Üye
teşekkürler nadir ,artık çalışmayan program yok gibi

babamzulaa

Üye
reis bunu nasl sertifikalıycaz ben yeni aldımda bi yardmcı olurmusun

serhat3535

Üye
bacaklarınada sağlık kardeş - hep ele, hep ele olmuyor.. sağol

Quike07

Quike07

Üye
8 tane 0 girdim yemedi 12345678 girdim gene yemedi 11111111 girdim gene yemedi ee nasıl yedirez FULLL yapmak için:@:@:@

ubs_cemil42

Üye
Arkadaşlar bunu sakın indirmeyin sz32.exe gibi bir telefon virüsü var bu programda gül gibi 5800 ın içine etti zor sildim sakın arkadaşlar indirmeyin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bunu sakın indirmeyin sz32.exe gibi bir telefon virüsü var bu programda gül gibi 5800 ın içine etti zor sildim sakın arkadaşlar indirmeyin...
Allah Allah nasıl virüs buldun? bizde niye virüs olmadı..ben hala kullanıyorm..lütfen bilerek cevap yazalım..

Quike07

Quike07

Üye
Yok virus fealn bea 4 defa taradım sen ilk once telefona virus programı yukle ondan sonra bunu yukle :megafon:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapamıyorsunuz hemen programı kötülüyorsunuz paylaşım yapanı karalıyorsunuz ayıp arkadaşlar...

rheine

Üye
sagol ,bende tam böyle bir program ariyordum:)

themanyak

Üye
Öncelikle teşekkür ederim.Tuş kilidi için güzel bir önlem oldu.Cep telefonunu kot pantolonun cebine katarken nadiren de olsa tuş kilidi açılabiliyordu.Bu program sayesinde buna bir nebze önlem gelmiş oldu.Hatta baya denedim tuşlardan menü tuşuna uzun basınca bile açık olan programlar gözükse bile üzerine tıkladığımızda geçiş yapmıyor.Tekrar tuş kilidi ekrana geliyor.Bu program açıkken bir tek telefonu kapatma düğmesi çalışıyor.(o kadar da olsun artık).Programı yükledikten sonra lisans şifresi istiyor onu herhangi bir şey yapın.Zaten bu program yamalı şifreye ne girerseniz olacaktır.ben 6 haneli şeyler yazdım oldu.Tekrar teşekkür ederim.İyi çalışmalar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan arkadaşım..her zaman Maxicebi takip et..:oke:birde en çok moralimi bozan bazı acemilerin yapamyınca burda programı kötülemeleri yukarda birkaç tane var mesela..senin gibi işi bilen insan farklı oluyor..

alperar

Üye
emeğe saygı

rota21

Üye
helal olsun, sanırım sitenin en aktif paylaşımcılardansın . teşk.

Üst Alt