N79 n-gage simgesi kaboldu yardım :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
N79 n-gage simgesi kaboldu yardım :'(
arkdaşlar nereye açacağımı bilemedim eğer yannış yere açtıysam lütfen affedin :S aradım ama bulamadım :S
ben 30.101 güncellemesini sonsunda yaptım sorunum yok ama öncesinde hard fortmat attım *#3yes açma tuşujna basılı tutraak format attı ama bu seferde ana menüdeki n-gage ve wifi simgesi kayboldu:agla bulamıyorum:( lütfen bana yarım edin nasıl geri getire bilirim
tekrardan 20.175 sürümü yüklesem düzelirimi veyazhutta N79 u olan arklar bana ata bilirmi içindeki dosyayı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ana sayfada olmayabilir..menüdeki diğer klasörlerin içine bak..onlar silinmez..

nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
hemen bakıyorum kardeş pc ye bağladığımda gözküyor ama klaösr ana sayfada yok :( delirecem ya

--------------- Ekleme ---------------

yok kardeş baktım hiç bir yerde yok başka bir N79 olan telefondan alamazmıyız birde uyuglamalara basarken toplam 11 tane simge var ana mnüdede 12 tane olması lazım deilmidir :S

nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
yok mudur yardım edecek birisi kardeşler dediklşerini yaptık doğru yerede açtık ama yok :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format at..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim belkide son sürümde kalkmıştır onlar..n-gage kalkabilir ama wifi donanımsal başka isim altında olabilir..menüyü ayarları falan iyi incele..n-gage i siteden bulup kurabilirsin..

nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
sitede aradım ama ngage buladım nasıl kurulacağını bilmiyorum yardım edermisn ?

candas177

Üye
eger format attıysan tekrar n-gage kurulumu indirip yuklemen gerekir

nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
nerden bulcam bu kurulumu anasını satayım bulamadım deli olcam ?:S

istan0z61

Üye
bende de gitti son güncellemeden herhalde...
Vardır biryerlerde ama uğraşmadım ..

nukleus

nukleus

Üye
    Konu Sahibi
eeeeeeeeee peki şimdi ne olcak

Buğrahan58

Buğrahan58

Üye
eger format attıysan tekrar kurman gerekir.BENde attığımda galeri bile silinmişti ama tekrar hard format atıp tekrar yıldızkare7370kare ile çözdüm n gageyide kurulum cd sinden tekrar kurdum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt