Nokia n79 n-gage indirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 n-gage indirme sorunu
ÖNCELİKLE KONUYU NEREYE AÇICAMI BİLMEDİGİM İCİN BURAYA AÇTIM YETKİLİLERİN DÜZELTMESİNİ RİCA EDİYORUM

arkadaslar 2 ay öncesine kadar telefonuma format attım ama N-GAGE emilatörünü bulamadım nokia kendi sitesinden kaldırmış.
Birkac arkadasımız emilatörü yüklemiş ama programlar hep hack istiyor, birkac arkadaşımız hack lemek amaçlı çin sitesinden selfilitika almış ama ımeal numaraları kopyalanmış yani öyle söylüyolar ve çözüm arıyorlar ben böyle bir şeyle karşılaşmak istemedigim için telefonumu hacklemedim ve hacklemek istemiyorum ama
N-GAGE programını nasıl yükliycem onuda bilmiyorum. aranızda N-GAGE hackli olan varsa verebilirmi acaba veya hackleyip verebilirmi...
NOKİA N79 için olanı (s60 3rd / OS9.3)

not:}
ufak bir rica:}

lütfen yardım EDİİİİİİİİİİ!!!!!!!!İİİİİİNNNNNNNN:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

waycell

waycell

Üye
arkadaşım bildiğim kadarıyla hacksiz telefona n-gage kurulamıyor hacklemek şart ama zaten imei versende sertifika verilmiyor bu aralar..senin yapacağın en güzel şey google a şunu yazmak ''sis uzantılı n-gage oyunları ''

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çoğu n gage modülünü denedim ve hepsi hack istiyor ama bide senin dediğin gibi yapıcam umarım işe yarar

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yardım edinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt