5800 XM versyon 31.0.008 hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

themanyak

Üye
ya arkadaşlar bu klasörde yeni HelloOX2.v2.02.sis dosyası oluşmuyor.yardımlarıızı bekliyorum

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bu çinliler 3g li telefon yapmak için bizim imei numaralarımızı alacaklar bu yüzden ben imei numaramı bu çinlilere vermem ama yinede sağol anlatmışsın.

escuridao

escuridao

Üye
:oke:sertifakayı aldımve harika çalışıyor teşekkür ederim öncelikle fakat bi sorum var MapDrive ve helloOX sign yaptım ve kurdum burda sorun yok fakat helloOX açıyorum "unpacking exe files" diye yükleme barı sağa sola gidip geliyor bir saatir de öğle bir türlü açmadı proyu bunu nasıl halledicem yardımcı olursanız sevinirim telefon 5800

ossan001

Üye
ya iyi gsl hşta bende yaparım ama bu yazılım la tlfnumuz youtube gireckmi stn girioda video acmıo bnim tlfnumun hic bir eksigi yok tek eksigi bu facebook grdıgımde oradaki videoları izliyeceksem indirim bnde flash player gerekio ama tlfnumda hersey var bi o yok bulamadım yardım edin

immortal_026

Üye
signtools2.2 programı hata veriyor lütfen yardım

Progressivity

Progressivity

Üye
ya iyi gsl hşta bende yaparım ama bu yazılım la tlfnumuz youtube gireckmi stn girioda video acmıo bnim tlfnumun hic bir eksigi yok tek eksigi bu facebook grdıgımde oradaki videoları izliyeceksem indirim bnde flash player gerekio ama tlfnumda hersey var bi o yok bulamadım yardım edin

kardeşim flash lite 3.1 versiyonunu yüklemen gerek telefonun uygulama güncelleme bölümüne gir internete de bağlan kendi sorar zaten güncellensin mi die

--------------- Ekleme ---------------

signtools2.2 programı hata veriyor lütfen yardım

ne gibi bir hata veriyor biraz daha açıklayıcı olursan belki bişeyler yapabiliriz

immortal_026

Üye
programı açmaya çalıştığımda değişik çince yazılar çıkıyor hata veriyor yani.bide bu siteden aldığımız sertifaka hazır sertifa olmadığı için mi başka signsis gibi programlarda denediğimizde hata veriyor

rota21

Üye
dediğiniz siteye girdim imei numarası yazdım güvenlik kodunuda yazdım. 12 saat falan bişey çıktı 10 saat oldu. gerçek anlamda mı 12 saat beklemem gerekiyor.

baveran

Üye
kardeş çok sağol konu için bu HelloOX2.v2.02 yi hackledikten sonra kaldırırsak sorun olurmu acaba

ea1903ea

Üye
Korkmayın Verin imei'nizi bizim teldeki imeiler orjinal, başka bir telefonda bizim imeimiz kullanılırsa, bi sorun olduğunda çinlilerin o telefon kitlenecek, çinliler düşünsün salla :D

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşım korkmayın verin demişsinde kopya çektirende çeken kadar suçludur misali inş başımız ağrımaz sonradan bende imei'mi verip sertifika aldım umarım bunun kötü yönde bi geri dönüşü olmaz

bulent67

bulent67

Üye
o sign yazan program viruslu bilgisayar uyari verdi

M3L!H

M3L!H

Üye
Çok Çok Teşekkür ederim :) 1 defada telefonumu hackledim çok aramıştım :) çok saol.. Süpersin.

ixxet_20

Üye
slm arkadaşlar
benım olmuyr ya
denıyrm dedıklerınız yapıyrm olmuyr
yardımcı olursanız sevınırım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar internette araştırma yapın sertifika yapmak için başit bir program var ben ordan yapıyorum ve oluyor ime filen vermiyorum

Sehzade

Üye
techno_esh

techno_esh

Üye
istenilen uygulamaya erişime izin verilmiyo diyo

boraberkay

boraberkay

Üye
dostum açıklamalı anlatımın süper işe yaradı
artık telefonuma istediğim her programı yüklüyorum
merak edenler için; verilen linkler hala çalışıyor arkadaşlar
ve 12 saatte sertifikayı veriyor

cansutcu

Üye
herkes hack yapar önemli olan sertifikasız yapında görelim arkadaşlar lütfen dikkat imei numaranız çakma çin malı bir telefona klonlanırsaki buda çok kolay birşey adamlar bir entırla bu işlemi yapıyorsunuz ama bu işlem nokiada olmuyor imeiniz başkasına geçerse telefonunuz garantili bile olsa sadece tek hat ile çalışabiliyor yanı başka bir kart taktaığınız zaman kullanılamıyor yani satamıyorsunuzda dikkatlı olun

orhan6166

Üye
sertifikayı aldım HelloOX programını yükledim kurulum başarılı

ama uygulamalara gidiyorum programı açıyorum birşeyler yükleniyor ama " installing rootcerts " yazısında takılıyor ne yapmam lazım ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt