arkadaşlar yeni güncellemeyi bende şu anda yüklüyorum inşallah bir önceki güncellemeyi aratmaz...
--------------- Ekleme ---------------
c.can arkadaş sen 31.101 demişssin benim yüklediğim 31.002 nerde yanlışlık var nokiaupdate sitesinde 31.002 yazıyor...
sakın nokianın sitesine aldanmayın arkadaşlar.nokianın sitesi geç güncelleniyor.bu nedenle daha eski versiyon yer alabilir.versiyon numarası yazdığım gibidir.
Boşver ya
sonuçta yüklenen 31.101
yükleyebildiysen sevindim.
Ayrıca benim tek bir sorunum kaldı.Sorun da denmez hoş. Facebooktaki videoları izleme şansım var mı telefondan ??? Bir program falan?
skyfire programından başka çare yok şuan.
ne demek kardeşim

yalnız bişey merak ettm güncelleme yapcam telefona fakat hack olayında bi değişme olur mu kalkar mı telefonumdan ?
ewt.telefonu güncelleyince yapılan ha*ck işlemi silinir çünkü.belki de eski ha*ck yöntemi çalışmayabilir bu yeni versiyonda.o zaman yeni ha*ck yöntemi çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsiniz.bilginizde olsun.

arkadaşlar
nokia n79 için
beklenen ve daha önceden birkaç hafta içinde çıkacak dediğim versiyon 31.101 yayınlanmıştır.
Maxicep.com -
Müjde.!! Nokıa n79 v31.101 yayınlandı.!!! bu haber şuan sadece bu konuda vardır.

deneyin eğer güncelleme görünmüyorsa normaldir.türkiyeye geç yayınlanıyor çıkan versiyonlar biraz.
bu versiyonla rehberde numaraların görünmeme vb. sorunlar düzeltilmiştir.

ayrıntılı bilgileri ortaya çıktıkça n79 konumda bulabilirsiniz.
aynı şeyleri tekrar yazıyorumki gözünden kaçan vb.haberi olmayanlarda bilgilensin diye arkadaşlar.
şimdi gelelim hepimizin merakla beklediği yeni versiyonla düzeltilmiş hatalar ve yenilikler konusuna.
bunların hepsini araştırdım emek verdim ve ilgili konuya ekledim.sizde bu konuda bilgi sahibi olmak isterseniz buyurun.!! NoKiAN79FaNaTiCs KONUMUZ (AÇıLdı.!)....!!!!.
Nokia N79 v31.101 ile gelen düzeltmeler ve yenilikler
1. rehberde kayıtların görünmemesi sorunu
2. sim rehberinden ve telefon rehberinden yapılan kopyalama işlemindeki sorunlar
3. resim çekme ve görüntüleme kalitesi iyileştirildi
4. Auto-Focus kalitesi artırıldı
5. ekran döndürmede iyileştirmeler
6. bekleme modunda hız vb. iyileştirme
7. galeri ve fotoğraflarda iyileştirmeler
8. albümler menüsünde düzeltmeler
9. müzikçalarda albüm kapak resmi göstermeme gibi düzeltmeler
10. navi whell düzeltmeleri
11. ekran koruyucunda bazı sorunlar giderildi
12. video performansı artırıldı
Ve daha birçok düzeltme perfornmans artışıyla hızda artış gözlendi.
eğer yeni bilgiler bulursam buraya eklerim.

tüm n79 cuları bekliyorum.