O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

C.Can

C.Can

Üye
Ekran koruyucuyu bilemiyorum da benim güncellediğim v31.101 'de mesaj yazmadaki kasma olayı çözülmüş.Ekran koruyucu sorunu nedir ki?

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
bildiğimiz nokia daki tarih saat ekran ışığı sönüp ekran kapandığında ortaya çıkan saat tarih genelde mavi bir cizginin üstünde olur standart nokia saat tarihi zaten bir tek mesaj sorunu çözülmüş kıl kaptım nokia ya satıp sony ericsson alacam valla

C.Can

C.Can

Üye
Fakat benim bildiğim bu bir hata değil.Nokia 6210 Navigator kullandım ondada ekran tamamen kararıyordu.Saat falan göstermiyodu.Yani bu özelliği kapatmış olabilirler.Üretim hatası değildir diye düşünüyorum.Ama sorunu tam da anlamamış olabilirim.

eakg

eakg

Üye
kısaca telefon deyince önce ''nokia mı?'' denir değil mi arkadaşlar!!nokia ise koy sepete:):oke:

xxyzff09

Üye
Süper özetleme olmus kardesım gercekten süper ifade etmıssın n79 u seni bravo :D:D
ne demek kardeşim :D yalnız bişey merak ettm güncelleme yapcam telefona fakat hack olayında bi değişme olur mu kalkar mı telefonumdan ?

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar yeni güncellemeyi bende şu anda yüklüyorum inşallah bir önceki güncellemeyi aratmaz...

--------------- Ekleme ---------------

c.can arkadaş sen 31.101 demişssin benim yüklediğim 31.002 nerde yanlışlık var nokiaupdate sitesinde 31.002 yazıyor...
sakın nokianın sitesine aldanmayın arkadaşlar.nokianın sitesi geç güncelleniyor.bu nedenle daha eski versiyon yer alabilir.versiyon numarası yazdığım gibidir.

Boşver ya :) sonuçta yüklenen 31.101
yükleyebildiysen sevindim.

Ayrıca benim tek bir sorunum kaldı.Sorun da denmez hoş. Facebooktaki videoları izleme şansım var mı telefondan ??? Bir program falan?
skyfire programından başka çare yok şuan.

ne demek kardeşim :D yalnız bişey merak ettm güncelleme yapcam telefona fakat hack olayında bi değişme olur mu kalkar mı telefonumdan ?
ewt.telefonu güncelleyince yapılan ha*ck işlemi silinir çünkü.belki de eski ha*ck yöntemi çalışmayabilir bu yeni versiyonda.o zaman yeni ha*ck yöntemi çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsiniz.bilginizde olsun.

:megafon:arkadaşlar nokia n79 için beklenen ve daha önceden birkaç hafta içinde çıkacak dediğim versiyon 31.101 yayınlanmıştır.
Maxicep.com - Müjde.!! Nokıa n79 v31.101 yayınlandı.!!! bu haber şuan sadece bu konuda vardır.:)
deneyin eğer güncelleme görünmüyorsa normaldir.türkiyeye geç yayınlanıyor çıkan versiyonlar biraz.
bu versiyonla rehberde numaraların görünmeme vb. sorunlar düzeltilmiştir.:oke:
ayrıntılı bilgileri ortaya çıktıkça n79 konumda bulabilirsiniz.

aynı şeyleri tekrar yazıyorumki gözünden kaçan vb.haberi olmayanlarda bilgilensin diye arkadaşlar.

şimdi gelelim hepimizin merakla beklediği yeni versiyonla düzeltilmiş hatalar ve yenilikler konusuna.
bunların hepsini araştırdım emek verdim ve ilgili konuya ekledim.sizde bu konuda bilgi sahibi olmak isterseniz buyurun.!! NoKiAN79FaNaTiCs KONUMUZ (AÇıLdı.!)....!!!!.

Nokia N79 v31.101 ile gelen düzeltmeler ve yenilikler

1. rehberde kayıtların görünmemesi sorunu

2. sim rehberinden ve telefon rehberinden yapılan kopyalama işlemindeki sorunlar

3. resim çekme ve görüntüleme kalitesi iyileştirildi

4. Auto-Focus kalitesi artırıldı

5. ekran döndürmede iyileştirmeler

6. bekleme modunda hız vb. iyileştirme
7. galeri ve fotoğraflarda iyileştirmeler
8. albümler menüsünde düzeltmeler
9. müzikçalarda albüm kapak resmi göstermeme gibi düzeltmeler
10. navi whell düzeltmeleri
11. ekran koruyucunda bazı sorunlar giderildi
12. video performansı artırıldı
Ve daha birçok düzeltme perfornmans artışıyla hızda artış gözlendi.

eğer yeni bilgiler bulursam buraya eklerim.

:megafon:

tüm n79 cuları bekliyorum.

cozturk

cozturk

Üye
DÜN TELEFONUMU ÜYE OLDUĞUM AVEA 100MB İNTERNET PAKETİ SAYESİNDE GÜNCELLEDİM...AMA BEN v20 den v3.101 yaptım...Benim gözüme çarpanlar:sensör olayı düzelmiş ekranı yan yatırdığınızda arada kasıyodu gecikiyodu bu sorun ortadan kalkmış gibi...birde arada navi tekerleği arada çalışmıyodu o biraz düzelmiş ama hala hatayı arada tekrarlıyoo.gece flashla birkaç foto çektim...snki biraz düzelme var gibi fotolarda...VE SİZLERE SON BİRŞEY SÖYLİCEM...*kare0000kare yaptığınızda ve güncellemeleri ara dediğinizde arada görmüyo ama bu hiç olmucak demesi değil...bnde ilk gördü tlfn hafızası yetmediği icin güncelleyemedim ve hafızayı boşaltıp tkrar *kare0000kare yaptıgımda görmedi 10 kere yaptım görmedi tüh dedim....telefonu açıp kapadım birkaç kere daha denedim ve gördü...umudu kesmeyin:):oke:

LeqRa

Üye
arkadaşlar bende n79 kullanıyorum tema indirdim bu temaları tlf hanqi klasöre atacam acele bilgilendirirseniz iyi olur Tşk edrm

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar bende n79 kullanıyorum tema indirdim bu temaları tlf hanqi klasöre atacam acele bilgilendirirseniz iyi olur Tşk edrm
temaları klasöre atmıcan kardeş.tele gönderdikten sonra tıklayıp yüklicen.ayarlar-genel-kişileştirme-temalar-genel den de kullanabilirsin.

taka1

Üye
Güncellemneyi şimdi yapıcaktım ama olmadı.. pc suite kullandım 149mb civarı bişiy indirdi ardından yaklaşık 15dk kaldı dedi bekledim cihaz kurtarma hatası werdi yeniden denedim yine cihaz kurtarma hatası verdi böyle kaldı ne yapmayalıym ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemneyi şimdi yapıcaktım ama olmadı.. pc suite kullandım 149mb civarı bişiy indirdi ardından yaklaşık 15dk kaldı dedi bekledim cihaz kurtarma hatası werdi yeniden denedim yine cihaz kurtarma hatası verdi böyle kaldı ne yapmayalıym ?
Aynı olay bana her güncellemede oluyor kardesım sonuc alana kadar bataryayı ve usb kablosunu tak cıkar tak cıkar yaklasık 8 . kerede beyaz olur ekran sonra local mode ve yuklenır saygılar by:oke:

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
:megafon:arkadaşlar nokia n79 için beklenen ve daha önceden birkaç hafta içinde çıkacak dediğim versiyon 31.101 yayınlanmıştır.

Maxicep.com - Müjde.!! Nokıa n79 v31.101 yayınlandı.!!!
deneyin eğer güncelleme görünmüyorsa normaldir.türkiyeye geç yayınlanıyor çıkan versiyonlar biraz.
bu versiyonla rehberde numaraların görünmeme vb. sorunlar düzeltilmiştir.:oke:
ayrıntılı bilgileri ortaya çıktıkça n79 konumda bulabilirsiniz.

aynı şeyleri tekrar yazıyorumki gözünden kaçan vb.haberi olmayanlarda bilgilensin diye arkadaşlar.

şimdi gelelim hepimizin merakla beklediği yeni versiyonla düzeltilmiş hatalar ve yenilikler konusuna.
bunların hepsini araştırdım emek verdim ve ilgili konuya ekledim.sizde bu konuda bilgi sahibi olmak isterseniz buyurun.!! NoKiAN79FaNaTiCs KONUMUZ (AÇıLdı.!)....!!!!.

Nokia N79 v31.101 ile gelen düzeltmeler ve yenilikler

2. sim rehberinden ve telefon rehberinden yapılan kopyalama işlemindeki sorunlar

13. uygulama çökmelerindeki sorunun çözüldü
14. CPU ve RAM kullanımının azaltıldı
15. batarya kullanımı azaldı
16. ses kalitesinin iyileştirildi
17. cihaz ile birlikte gelen uygulamalar son sürümüne yükseltildi

renklerin anlamı:

en güncel bilgiler - daha eski bilgiler

eğer yeni bilgiler bulursam buraya eklerim.

tüm n79 cuları bekliyorum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Bekir beni deli etmek ıcın mi yapıorsun arkadasım sen bunu yoksa ruhsal sorunlarınmı var bana onu solesene en sonunda senın yuzunden ban yıycem bak arkadasım insan gıbı soledık hala ustelıosun ama olmaz ki benım konumda bana hakaret edıcı usluptaki msj larını kullanma kendı konularnın reklamını yapma ben yonetıcılerle konusup en kısa surede bu konuya bi çozum bulacagım

taka1

Üye
Aynı olay bana her güncellemede oluyor kardesım sonuc alana kadar bataryayı ve usb kablosunu tak cıkar tak cıkar yaklasık 8 . kerede beyaz olur ekran sonra local mode ve yuklenır saygılar by:oke:

kardeş 8 falan dmeişsin acaba kaç kere yaptım sayamadım yinede yüklemiyor bi ara 12dk kaldı dedi ama yine aynı :S

taka1

Üye
Fikri olan yokmu acaba? :S

C.Can

C.Can

Üye
Taka1,sana tek tavsiyem şu.yaşadığın sorunla ilgili.Wireless'i sağlam olan bi yere git,*#0000# tuşla,karşına çıkan yerde seçeneklerden güncelleme yap de.Ordan çıkan 31.101'i yükle direk.5dk bile sürmüyor.Ben öyle yaptım gayet de sağlam oldu.Bu kadar basit.
İyi forumlar.

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
arkadaşlar kimse yokmu yeni versiyonu yükleyipte ilginç bir şey gören yahu herkes telefon larımı değiştirdi ne oldu ben sony ericsson alacam dediydim herjkes de değiştirmiş herhalde :)

admin sendemi bişey bulamadın ya birisi bişey yazsın... S.O.S.

C.Can

C.Can

Üye
arkadaşlar kimse yokmu yeni versiyonu yükleyipte ilginç bir şey gören yahu herkes telefon larımı değiştirdi ne oldu ben sony ericsson alacam dediydim herjkes de değiştirmiş herhalde :)

admin sendemi bişey bulamadın ya birisi bişey yazsın... S.O.S.

Yani bu N79'u satıp Sony Ericsson alacaksan sana bişey diyemiyorum :)

alfonso_edishon demiş ki ;

Forumu incelesen biraz bulucaksın da :)
Yenilikler bunlar. Extra benim farkettiğim bir iyileştirme ise,Türkçe karakter ile mesaj yazmada ki kasma problemi ortadan kalkmış;)
İyi forumlar.

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
sağol arkadaşım alfonso_edishon arkadaşın yazdıklarını okudum ama ben bişey göremedim ilginç birşey varsa demiştim yinede sağol kolay gelsin

hydrogenium

Üye
n79 un multimedya tusu cıktı kendı kendıne nasıl takabılırım yardım edebilirmisiniz ? :(

Üst Alt