O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

sensiz_mavi

Üye
hataylı arkadaşım ekran koruyucu problemi var bi kaç versiyon sonra düzeltilecek bide biçimlendirirsen orjin programlar gitmez sadece hafıza kartındaki bilgiler gider:oke:

tşk ederim yalovalı arkdaşım ilgin için tşk ederim :)... ama ben Hataylı değilim. Malatyalıyım:oke:

C.Can

C.Can

Üye
Arkadaşlar birkaç sorun var
1- Eski Rehberimdeki Bazı kişiler görünmüyor.. kayıtta değişmiş gibi
2-Yeni Kayıt Ettğm kişiler Tel kapanınca Siliyor
3-usp Yoluyla attığım müziklere müzik çaladardan ulaşamıyorum anca dosya yöneticisinden bakabiliyorum
4-yeni mesaj olmadıqı halde mesaj varmıs gibi bekleme modunda simge çıkıyor

şimdiden tşkler by

şu 4. soruna cevap vermek istedim kardeş.bende yaşamıştım aynı sorunu,farklı telefondaydı ama aynı sorundur sanırım.sen yine de bir dene. Genelde SIM MESAJLARI'nda oluyo okunmamış mesaj ve o yüzden yanıyor.Mesajlar'a tıkla Gelen giden hiç bi kutuya girmeden seçeneklere bas,ordan SIM MESAJLARI bölümüne gel.ordadır büyük ihtimal.ordaki mesajları silersin ya da kopyalarsın.sorun hallolur.en azından ben böyle halletmiştim.
İyi forumlar.

hayabusa77

hayabusa77

Üye
nerden yazıyo ya orda hatay yazıyodu bende öle dedim kusura bakma

forum42

Üye
dostum versiyonu değiştir aynı sorunu bende yasadıö sorun kalmadı saygılar

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Bende sahibim:oke:

taka1

Üye

şu 4. soruna cevap vermek istedim kardeş.bende yaşamıştım aynı sorunu,farklı telefondaydı ama aynı sorundur sanırım.sen yine de bir dene. Genelde SIM MESAJLARI'nda oluyo okunmamış mesaj ve o yüzden yanıyor.Mesajlar'a tıkla Gelen giden hiç bi kutuya girmeden seçeneklere bas,ordan SIM MESAJLARI bölümüne gel.ordadır büyük ihtimal.ordaki mesajları silersin ya da kopyalarsın.sorun hallolur.en azından ben böyle halletmiştim.
İyi forumlar.

Eyw Halleetim..

dallaspage

dallaspage

Üye
yarın ya bu telefonu alıcam olmazssa 6220 alıcam ... alıyımmı ? :D

xxyzff09

Üye
BEn Hayla bu telefonla nereler yapabilrim bilmiyoum :mahcup: :)
dostum google'da arama yapabilirsin n79 ayrıntılı inceleme diye tüm özelliklerini detaylarıyla öğrenirsn ve uygularsın.kısaca özet geçcek olursak cebinde bir fotograf makinası kablosuz ağın 4 gb flash belleğin universal çıkışlı bi mp3 çaların ve symbian işletim sistemi bulunduruosun =) symbianla telefonunu istedgin gibi geliştrebilir bir sürü program kurabilirsin n-gage oyunları yükleyip tadını çıkarablrsin.aklıma gelenler bunlar =)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Süper özetleme olmus kardesım gercekten süper ifade etmıssın n79 u seni bravo :D:D

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
:megafon:arkadaşlar nokia n79 için beklenen ve daha önceden birkaç hafta içinde çıkacak dediğim versiyon 31.101 yayınlanmıştır.
Maxicep.com - Müjde.!! Nokıa n79 v31.101 yayınlandı.!!! bu haber şuan sadece benim konumda vardır.buda sizlere kıyağım olsun.benim konumun ayrıcalığının bir göstergesi olsun.:)
yanlış anlamayın bu konu değil benim n79 fanatics konumdan bahsediyorum.
deneyin eğer güncelleme görünmüyorsa normaldir.türkiyeye geç yayınlanıyor çıkan versiyonlar biraz.
bu versiyonla rehberde numaraların görünmeme vb. sorunlar düzeltilmiştir.:oke:
ayrıntılı bilgileri ortaya çıktıkça n79 konumda bulabilirsiniz.

:megafon:

C.Can

C.Can

Üye
yarın ya bu telefonu alıcam olmazssa 6220 alıcam ... alıyımmı ? :D
Vallaha bende 6210 Navgator vardı bu 6220nin bi alt modeli.onu satıp N79 aldım.Bence N79 al.Hiç değilse adı var N serisi diye.Ve telefondan memnunum.
Ama gel gelelim ki 6220 de hiç fena telefon değil.Artık gerisi içinden gelene kalmış :)
İyi forumlar.

sensiz_mavi

Üye
Nokia PC Suite ile güncelleme yapamadım 149 MB yakın dosya indirdi sonra kalan tahmini süre 15 dk yazıyo sonra baglantı kesildi diyo daha sonra kurtarma, yeniden dene vs gibi şeyler cıkıyo..... bende *#0000# ile güncelleme yaptım ve yazılım sürümü 31.101 oldu. Benin telefonu aldım alalı tek sorunum ekran koruyucu olayı ve hala çözmedim...bu konuda bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. tşk ederim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versıonu kullanmaya yakında baslarız bakalım neler degısmıs bir acıklama yaparım dostlar biz ole çıktı oldu fılan dıe reklam yapmayız gercekleri yazarız yeni versıonun artıları eksıleri yakında ve sadece burada by:oke:

C.Can

C.Can

Üye
v31.101 güncellemesini yapmış bulunmaktayım :)
Ama tabi gözle görülür ne gibi bir değişiklikleri vardır bilemiyorum.Ama azönce yaptım güncellemesini.

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
arkadaşlar yeni güncellemeyi bende şu anda yüklüyorum inşallah bir önceki güncellemeyi aratmaz...

--------------- Ekleme ---------------

c.can arkadaş sen 31.101 demişssin benim yüklediğim 31.002 nerde yanlışlık var nokiaupdate sitesinde 31.002 yazıyor...

C.Can

C.Can

Üye
arkadaşlar yeni güncellemeyi bende şu anda yüklüyorum inşallah bir önceki güncellemeyi aratmaz...

--------------- Ekleme ---------------

c.can arkadaş sen 31.101 demişssin benim yüklediğim 31.002 nerde yanlışlık var nokiaupdate sitesinde 31.002 yazıyor...

Kardeş,*#0000# yap,karşına çıkan yerde şu anki güncelleme paketin gözükür.Daha sonra seçeneklerden güncelleştirmeleri kontrol et'e basıcaksın.Sonra ben wlandan girdim wirelessten yani.Wlanı seçtim,kendisi 31.101 'i buldu ve yükledi.bu kadar.5 dk sürmedi.Yüklemeden önce Yazma dili Türkçe'yken mesaj yazdğımda kasıyodu.Güncelleştirdikten sonra sorun gitti.Sağlam yani bu dediğim yolu izle;)
İyi forumlar.

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
yeni versiyonun altında ( Improved copying of contacts from SIM ) SIM kişileri Geliştirilmiş diyor sadece bu kadarmı yani son versiyon nokia nın sitesinde 31.002 yazıyor yüklerken 31.101 diye görünüyor saygılarımla...

C.Can

C.Can

Üye
Boşver ya :) sonuçta yüklenen 31.101
yükleyebildiysen sevindim.

Ayrıca benim tek bir sorunum kaldı.Sorun da denmez hoş. Facebooktaki videoları izleme şansım var mı telefondan ??? Bir program falan?

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
30.101 i yükledim hiç bir farklılık bulamadım deneyenler varsa benim fark etmediğim paylaşalım lütfen ekran koruyucu sorunuda çözülmemiş :(

Üst Alt