Bedava İnternet Paketi Geldi..

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Bedava İnternet Paketi Geldi..
S.a ArkadaşLar

Bugün ( 24.10.2009) Saat: 17.23 te TURKCELL'den bi mesaj Geldi ;

Talebiniz Alınmıştır.Ücretsiz İnternet Paketiniz birazdan aktive olacaktır.

diye bi mesaj..

anLayamadım ama mesajı okurken yüzüm güLüyodu :D

herhangi bi bilgisi oLan var mı bu konuda ? Turkcell internet paketi mi dağıtıyor acaba ? sıradan numara seçip..

"kalan" yazıp 2260 a yolladığımda 1.internet paketinizden kalan internet miktarı:0 , 2.internet paketinizden kalan internet miktarı:100 mb'dır yazıyodu.

kontörüme baktım ama düşmemiş hiç :)

iLk defa şans bize de güldü :ehe:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bu bedavalar bize neden hiç gelmiyor :pro:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
3GMERAK yazıp 2323 e yolladın mı 3g internet paketi paketi banada geldi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
2 gün sonra bitiyor beleş net.Vaybe 2 ay iyi kullandık inşallah bir kampanya çıkarda 65 kontor gibi uçuk bir rakam saymayız

siego and bp

siego and bp

Üye
arkadaşlar bn yaptım az önce paket geldi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/turkcell/3g-...orusme-ve-100-mb-internet-firsati-242931.html
Daha önce bu konudaki kampanyaya başvurmuşsun. Aslında kampanya bitmiş gibi gözüksede Turkcell alamayan üyelere paketleri vermeye devam ediyor. Sanada buradan gelmiş ;)

evet başvurdum hatta 4 kere kazandım.yani 3600 dk görüntülü konuşma ve 400 mb internet.21 eylül'e kadar kullandım daha sonra 24 ekimde kendiliğinden böyle bi mesaj geldi işte kazandınız diye.Sen Alamayan üyelere diyosun fakat ben aldım.Hemde fazlasıyLa :S

rapper21

rapper21

Üye
ben de 1. paket bittikten sonra tekrar basvurdum, kazandim :D

devilmy

devilmy

Üye
S.a ArkadaşLar

Bugün ( 24.10.2009) Saat: 17.23 te TURKCELL'den bi mesaj Geldi ;

Talebiniz Alınmıştır.Ücretsiz İnternet Paketiniz birazdan aktive olacaktır.

diye bi mesaj..

anLayamadım ama mesajı okurken yüzüm güLüyodu :D

herhangi bi bilgisi oLan var mı bu konuda ? Turkcell internet paketi mi dağıtıyor acaba ? sıradan numara seçip..

"kalan" yazıp 2260 a yolladığımda 1.internet paketinizden kalan internet miktarı:0 , 2.internet paketinizden kalan internet miktarı:100 mb'dır yazıyodu.

kontörüme baktım ama düşmemiş hiç :)

iLk defa şans bize de güldü :ehe:ehe
bende yolladım aynısını ertesi gün active oldu beleş görüntülü konuşma acaba heryönemi nasıl ögrenıyoz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bende yolladım aynısını ertesi gün active oldu beleş görüntülü konuşma acaba heryönemi nasıl ögrenıyoz

Sadece turkcell içi konuşabilirsin. Kalan hakkını da *123*7# tuşlayarak öğrenebilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt