Vodafone Bedava İnternet Perşembe Günü Fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Bedava İnternet Perşembe Günü Fırsatı
Vodafone beleş internet kampanyaları ile birlikte karşımıza çıkıyor. Vodafone Faturasız hatlara özel Perşembe Günü fırsatı ile ilgili öğrenmeniz gereken her şey bu makalemizde.

Vodafone Faturasız hatlara özel Perşembe Günü fırsatı ile Faturasız hat sahiplerini sevindirmeye devam ediyoruz. Faturasız hat kullanıcısı iseniz perşembe günleri yükleyeceğiniz TL’nin 100 katı kadar bedava internet paketi kazanabilirsiniz.

Faturasız hatlara özel perşembe günü fırsatı ile tek seferde yapacağınız yüklemelerin 100 katı kadar internet kazanabilirsiniz. Örnek olarak 100 TL yüklediğiniz diyelim karşılığında 10000 MB internet paketi kazanabilirsiniz. Ancak perşembe gününe özel bu internet paketini Vodafone sadece 1 Gün kullanma fırsatı sunuyor. Başka bir örnek verirsek 20 TL yükleme yaptığınızda 2 GB internet paketini yükleme yaptıktan hemen sonra 24 saat içinde bitirmeniz gerekmektedir.

Perşembe Günü Fırsatı Şartları Nelerdir ?
Bu paketten yararlanmak için Vodafone veri kullanma ve işleme izni veren kullanıcılar yararlanabilir. Kampanyada yer almak için Vodafone’nin kara listesinde yer almamanız ve hattınızı aktif olarak kullanıyor olmanız gerekmektedir.
  • Bu paket 3. kişilere aktarılmaz ve Vodafone TL yükleme yaptıktan sonra size sms ile hattınıza tanımlanan internet paketi hakkında bilgilendirme mesajı verilir. Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra kullanıma başlayabilirsiniz.
  • Hediye internet paketi yurt dışında geçerli değildir sadece yurt içi kullanımlarında faydalanabilirsiniz.
  • Kazandığınz hediye paketinin kalan miktarını OZET yazıp 7000 yollayarak öğrenebilirsiniz.,

Vodafone Bedava Internet Kampanyası
Bu arada Vodafone bedava internet kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları 2017 başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz. 2017 yılına özel Vodafone bedava internet paketlerini hattınıza tanımlama şansına sahipsiniz.

Sizlere sunduğumuz bedava internet kampanyaları aşağıdaki gibidir. Bedava internet kategorisinden detaylı incelemeleri yapabilirsiniz. Pazar günü fırsatı ilede yüklediğiniz kadar internet paketi kazanabilirsiniz.

  • Vodafone 1GB bedava internet paketi
  • Vodafone 2GB bedava internet paketi kampanyası
  • Vodafone Salla Kazan bedava internet paketi
  • Vodafone Bedava internet paketi 2017
  • Vodafone Bedava Super 2GB internet paketi
Vodafone Salla Kazan Kampanyası
Bu arada Vodafone salla kazan kampanyası hakkında bilgi vermek istiyorum eğer ki #BanaNeVar kampanyasından yararlanmak için android veya iphone benzeri akıllı telefonlarınıza Vodafone yanımda uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Vodafone yanımda uygulamasını indirdikten sonra sağ üst köşede bulunan kutucuğa tıklayınız ve Bana Ne Var sekmesine tıklayarak telefonunuzu sallayınız böylelikle bedava internet paketleri veya alışveriş sitelerinden indirim kuponları kazanma şansınız olur. Bu arada dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise Pazartesi günleri bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt