Bekir nedir senin derdin kardesım solermısın anlamadım kalkıp n79 club açmalar yok saçma sapan funclublar kurmak eğer fazla bilgın varsa gel konumda paylasta kendı konularının reklamı ıcın bnm konularımı kullanma benide delırtme zaten daha ilk msjdan itibaren senınle ters dustuk diyebılırım bnmle ugrasma sen zararlı cıkarsın ona gore ben uyarımı yaptım bundan sonrada bnm konumdan uzak dur bakalım senın fub club ne kadar basarılı olcak ben ole senın gibi 3 gunluk n79cu degılım cihaz cıkmadan 2 ay once bnm elımdeydı 1 senedir n79 la ugrasıorum hadi diğer cıhazları açtın oke ona bır sey demem ama n79 benım bende n79um by
--------------- Ekleme ---------------
dosum n79 un ekran koruyucusu kapatılmıyo 30 saniye sonra ekran kararıyo
Ayarlar kişileştirme ve ardından ekran ayarlarına gir kardesım buradan gereklı ayarlamaları yaparsan istedıgın gibi istersen cihazın ışığı 60 sn.ye kadar cıkabılır ve ekranda o kararma hemen gerceklesmez saygılar sevgiler by
oley be haftaya benim pda yı satıp alıyorum n79 u bekle beni n79 arkadaşlar bu telefon benim çok hoşuma gitti epey özelliği var bide tipide hoş yalnız szüizlere bir sorum var
-htc touch 3g verilerek n79 alınırmı
şimdi lütfen kaba özelliklere bakarak söylemeyin mesela kamera özelliği ekran kaklitesi özelliği bana internet özelliği iyi olan bir telefon lazım bir de kamerasının kaliteli olması lazım benim htc ile işphone 3g yi karşılaştırmıştık htc daha hızlı giriyordu
yardım please
Kardesım su anda en mantıklı tercıh diyebılırım n79 ozellık olrak fıyat olrak mukemmel tam anlamıyla istenılenı veren bır cıhaz diyebılırım pda mı n79 mu tabiki n79 camera işletım sıstemi vb. nedenler zaten cıhazı alınca ne denli mukemmel oldugunu goruceksın en ufak bir problemdede yaz hemen donerım gorusmek uzere by
Beyler bence çok güzel bir telefon alalı 1 ay oldu ama ayrılamıyorum bir kere bile aramalarda kaptırmadım hocaya da vermiyorum süper bir şey
Wallahi hocalar alsalar zaten geri vermezler

bu kadar kalıteli cıhazı ustune yatarlar ben matematıkciye kaptırdım gecen ama ders cıkısı zorla ısrarla aldım

hocada baya kurcaladı işte çok ilgi cekmesın bi cıhaz yha ne diyim tek kelıme ıle harıka

by
EVET arkadaşlar şu anda yeni konum ile bağlantıyı buraya koyuyorum n79 kulanan herkezin işine yarayacak olan ve c-r-a-c-kli bütün yeni programlar bu linkte girin ve bakın yine ELECTRONIC farkıyla sizlerle bu programları kulanmak için cıhazı hacklemek filanda gerekmez yani bosunaneden ugrasalım dimi yha işte link burada tıkla ve n79unu istediğin gibi modifiye et sen ne istersen o sana ayak uydursun saygılar program konusuna tesekkurleri beklıorum
.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...okia-n79-programlar-electronicden-264399.html
Hea bu arada alfonzo onunu kapattıgım insanlara neden bole bir sey yaptıgımı sımdı anlamıssındır herhalde dimi ben paylasıcaktım zaten uyumlu programları onları ugrastırmak istemedım sadece adlarını yazarak ben hem ne işe yaradıklarını hemde linkleriyle paylastım işte gercek maxi paylasımı gücü budur oke by