O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

eorkuno

Üye
Selam arkadaşlar Ben 2 ay önce aldım n79 Herşey harika fakat. video yu hala çözemedim. Video kaydederken hafıza kartına kayıtlarda çoğu zaman donma yapıyor ve buda kayıda yansıyor pc de izlerken bile donmalı oluyor. Telefon hafızasına kaydederken sorun yok fakat hafıza kartına geldimi çoğu zaman donma yapıyor. Acil video çekilmesi gereken yerde çoğu zaman rezil ediyor beni. Hafıza kartım telefonla beraber verilen orjinal 4 gb lık kart. Telefon sürümüm 30.019.
Sorunu nasıl çözebiliriz?
teşekkürler İyi günler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar Ben 2 ay önce aldım n79 Herşey harika fakat. video yu hala çözemedim. Video kaydederken hafıza kartına kayıtlarda çoğu zaman donma yapıyor ve buda kayıda yansıyor pc de izlerken bile donmalı oluyor. Telefon hafızasına kaydederken sorun yok fakat hafıza kartına geldimi çoğu zaman donma yapıyor. Acil video çekilmesi gereken yerde çoğu zaman rezil ediyor beni. Hafıza kartım telefonla beraber verilen orjinal 4 gb lık kart. Telefon sürümüm 30.019.
Sorunu nasıl çözebiliriz?
teşekkürler İyi günler
Hafıza kartının içinde orginal videos ve içinde kamera klasorleri varmı bunları bır kontrol et yoksa yarat olmazsa format en uygun cozum yolu dur saygılar:oke:

erenakil

Üye
arkadaşlar benim sorunumu yaşayan yada bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı lütfen yardım edin.

xxyzff09

Üye
telefonumu geçen gün formatladım ve bugunde wireless'dan nete bağlandım fakat kontor yedi.wireless'dan nete bağlandıgımda hiçbir şekilde kontor gitmemesi için gereken ayarlar nelerdir yardmcı olrmsnz ?

taka1

Üye
Telefonu Almaya Gittim 1 tane vardı bayi' de Oda satılmıs Şansa Bakın.. :S

fatih3018

Üye
arkadaşlar hepinize selam bendede yaklaşık 4 aydır n79 var karasından...9 ay vadeli 720 lireye almıştım.telefondan memnunmusunuz derseniz valla bende bilmiyorum bazen kaldırıp duvara atasım geliyor bazer de yere göğe sığdıramıyorum.11.049 vardı sonra 2 sürüm daha çıktı ikisini de yükledim ama nalet olası şu mesajı yazamıyorum bi türlü tek kelimeyle uyuz eşşek gibi yazıyo telefon. bi çözüm bulan varsa da ve söylerse sevinirim kocaman...diğer bi sorun da daha klavyeye tam alışamadım bi türlü. bi de ara donup kalıyor telefon başkaca da bi derdiyok.güzel telefon nuhayetinde.

kotukopek

kotukopek

Üye
arkadaşlar hepinize selam bendede yaklaşık 4 aydır n79 var karasından...9 ay vadeli 720 lireye almıştım.telefondan memnunmusunuz derseniz valla bende bilmiyorum bazen kaldırıp duvara atasım geliyor bazer de yere göğe sığdıramıyorum.11.049 vardı sonra 2 sürüm daha çıktı ikisini de yükledim ama nalet olası şu mesajı yazamıyorum bi türlü tek kelimeyle uyuz eşşek gibi yazıyo telefon. bi çözüm bulan varsa da ve söylerse sevinirim kocaman...diğer bi sorun da daha klavyeye tam alışamadım bi türlü. bi de ara donup kalıyor telefon başkaca da bi derdiyok.güzel telefon nuhayetinde.

yazma dilini türkçe yapınca çok kasıyor,ingilizce yada diğer dillerde sorun olmuyor..
=)

south

Üye
Merhabalar
Bende geçenlerde gittim n79 aldım , telefonda şimdiye kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam bende pc den kopamayan sürekli online çalışan biri olduğum için bu telefonu tercih ettim Başta nokia n85i almak istiyordum fakat telefonları yanyana karşılaştırdığımda n79 daha üstün çıktı ben eskiden telefon alırken dış görünümüne bakarak alırdım fakat şimdi ise öyle değil n85 in sürgülü olması çoğu arkadaşlarımızın hoşuna gitmiş olabilir benimde çok hoşuma gidiyor fakat sürgülü telefonlar bir zaman sonra bozuluyor , sürgüsü ağırlaşıyor temizletseniz bile eskisi gibi olmuyor sürgülü telefon alıcaksnz nokia 8800 sirocco dan başka bir telefon almıcaksnz fakat hiçbir özelliği yok sırf görünüm :)
n85 , n95 ,n96 bunlar çok iyi telefonlar fakat alıcksnz bi araştırmanızı tavsiye ederim Nokia nın her çıakrdığı telefon iyidr fakat kullanıcıya göre değişr :) hem onların fiyatları çok yüksek yani şimdi aynı özellikli bi telefon için niye 200-300 fiyat farkı ödiyim ki ;)
N79 u daha yeni aldığım için eksiği – fazlalığı nelerdir bilemicem :D fakat şunu söyliyebilirm ki harika bi makina...
Bazı arkadaşlarımız tuşlar hakkında yorumlar yazmış evet tuşlar biraz hoş olmıyabilir fakat alıştkdn sonra problem çıkarmıyor bi arkadaşmzda YENİ MSJ GELİNCE GÖSTER BUTONUNA BASTIKTAN SONRA GEÇ GELİYOR o bendede var artık onada katlanı ver:) HİÇBİR TELEFON KUSURSUZ DEĞİLDİR bunu unutmayalım J
bir telefona isterseniz 5 milyar verin yinede ufacık olsada bir problemle karşıkarşıya kalırsınız her ne kadar makinelerle yapılsa da sonuçta bunlar kul yapısı ;) Elktrnk aletler öyle bi cihazıdrlar ki bir şey alırsın 10 sene kullanırsın başka bir şey alırsın aldığın gün bozuk çıkar bunlar hep olan şeyler ama kimsenin başına gelmesini istemem o kadar para vermişsin o hevesle eve geliyorsun bi bakıyorsun cihaz çalışmıyor çok kötü bir şey ya :s
Telefonda ben sadece şu donma olayına rastladım 1-2 kere dondu oda sanırsam ya hızlı kullanmamdan yada sürümden, daha demin baktım 11.049 sürümüymüş anlamadığım bir şey bu telefonları yeni aldığımız halde neden sürümleri eski gerçi telefon y.dışında çıkıyor buraya getirdiklerinde eski sürümlerle satılıyor sonrada yeni sürümler çıkıyor yanlışmıyım , benim düşüncem böyle şimdi ne yapsam yükseltsem mi acaba ? Telefonunda orijinal halini değiştirmekten de hiç hoşlanmam fakat gerekiyor sanırsam… :) Şu haritayı da 30-40 kntrm gittik den sonra yaptım :D :D sağolsun bi arkadaşımız yazmış bende yaptım sitedeki bütün yorumlarınız okudum bazı şeyler tarif etmişsnz onların hepsi benim telde ayarlanmış
demek ki ayarları yapılmayan tellerde varmış yinede tşkrler
Ben iphone de kullandım samsung omnia de kullandım bu telefonlar standart bir telefondan ayrı cep bilgisayarlarına benziyor ben öyle düşünüyorum dışrdn bakyrm telefona benzer bi halleri yok :) he 2side canavar fakat çok çabuk bozulabilen yada çok uğraştran makinalar N79u aldım diye bunları kötülemek istemiyorum fakat hem telefon olup hemde bukadar özelliğe sahip olan telefonlara hastayım :) dışardn bkldnda bunla ne yapabilrsn diyorsunuz fkt içine girdğinzde kayblyrsnz çok mu abarttım yaf :D:D :D nokia almıcaktım fakat baktım ki en kullanışlı (menü ve işletim sistemi ) olarak en iyi telefonu nokia üretiyor :)
Yazıyı da baya uzatmışım k.bakmayın bilgi vermek amaçlı yazmasamda bazı arkadaşların sorularını cvpladım benimde sorunlarım olursa zaten ELECTRONİC arkadaşımızı rahat bırakmıcam :)J oda sağolsun herkezin sorularına cvp yazmış kendsne bende tşk ediyorum :) Uzun lafın kısası n79 alıcak arkadaşlara sesleniyorum
(KAÇIRMAYIN , PİŞMAN OLMCKSNZ ) OKUDUĞUNUZ İÇİN TŞKR EDERİM =)

Vay Be Arkadaşım Harbi Süpersin.TElefonu Yeni Alan Birine Göre Harika Yorum Yapıyorsun!.. :oke::oke::oke:

taka1

Üye
Bir Bize Nasip Olmadı be Birader Telefon Genpa kvk Hiçbiyerde Bulamıyorum.. :)
Hayırlı olsun

sensiz_mavi

Üye
Merhaba arkdaşlar. nasıl anlatsam bilmiyorum sorunum su ... biri aradıgı zaman telefon ekranı belli bir müddet sonra kararıyo... Tercih Genel bu arada.... yardımlarınız için tşk ederim şimdiden

eorkuno

Üye
Hafıza kartının içinde orginal videos ve içinde kamera klasorleri varmı bunları bır kontrol et yoksa yarat olmazsa format en uygun cozum yolu dur saygılar:oke:

hafıza kartına pc üzüernden biçimlendirince düzeldi teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu geçen gün formatladım ve bugunde wireless'dan nete bağlandım fakat kontor yedi.wireless'dan nete bağlandıgımda hiçbir şekilde kontor gitmemesi için gereken ayarlar nelerdir yardmcı olrmsnz ?
Braderım bir kaç gundur siteye gıremedım kusra bakma ama sorunda hata var galiba nasl yani w-landan nete gırıosun ve kontor gıdıo emınmısın kankam olmaz ole bir sey yha yani istesen electronıc kurallara aykırı :D:D sen net baglantı noktası scerken 3 tane sık var wap-w-lan-oprator internet dıe w-landan baska bir sey secmıs isen kontor gıtmıstır sevgilerımle by:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkdaşlar. nasıl anlatsam bilmiyorum sorunum su ... biri aradıgı zaman telefon ekranı belli bir müddet sonra kararıyo... Tercih Genel bu arada.... yardımlarınız için tşk ederim şimdiden
Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada :D:D by:oke:

sensiz_mavi

Üye
Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada :D:D by:oke:[/QUOTE]

hocam format derken tam yolunu anlatırmısın sana zahmet... iyi çalışmalar

taka1

Üye
Arkadaşlar Cihaz 2 Saat sonra falan Teslim Alıcam Bana ilk ayarlar olarak ne önerebilirsiniz (işte wlan kontor qitmemesi vs..) birde önerebilceğiniz işime yarayabilcek programlardan yazabilirseniz sewirim

selametle..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada :D:D by:oke:

hocam format derken tam yolunu anlatırmısın sana zahmet... iyi çalışmalar[/QUOTE]Mrb kardesım sımdı sole yapıcaz telefonu kapat ardından sim kartını cıkar sonra tak bataryayı telefon kapalı iken * tuşu 3 tuşu ve yes tuşuna basılı bir sekılde kapatıp açma tusuna bas ardından bekle ve nokia yazısı sıksın daha sonra cıhaz acılır ve gerekli ayarları yaparsın dıkkan rehber vb. bilgıler sılınır ona gore yedekleme yap hafıza kartına benden solemesi :D:D kolay gelsın by:oke:

Dlyr

Dlyr

Üye
Bu siteye bu konuyu açtığınız için teşekkürler. Bende n79 kullanıcısıyım ama bir sorunum var. Mesaj yazarken daha 20 karekter yazmadan telefon kasıliyor ondan sonrada yazmak mümkün olmuyor. Buna bir çözüm varmı. Sakın bana yazma dilini ıngilizce yap deme.

xxyzff09

Üye
Bu siteye bu konuyu açtığınız için teşekkürler. Bende n79 kullanıcısıyım ama bir sorunum var. Mesaj yazarken daha 20 karekter yazmadan telefon kasıliyor ondan sonrada yazmak mümkün olmuyor. Buna bir çözüm varmı. Sakın bana yazma dilini ıngilizce yap deme.
bana kalırsa format at * 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda basılı tut.çoğu şeyin çözümü bu oluyo :D kolay gelsn

aLone

aLone

Üye

mesaj dilini inglizce yap kardeşim

acinar66

acinar66

Üye
of ya telefonumun ekranında 4-5 nokta gibi renk değişikliği oldu.ölü pixel m iacaba.napcam teli değiştirebilirmiyim.veya nokia bayisine ya da aldığım yere mi götürüyim ?:agla

cozturk

cozturk

Üye
of ya telefonumun ekranında 4-5 nokta gibi renk değişikliği oldu.ölü pixel m iacaba.napcam teli değiştirebilirmiyim.veya nokia bayisine ya da aldığım yere mi götürüyim ?:agla
aldığında öyle bir sorun yoksa nokia bayisi geri almaz ama kvk ya gönderebilirsin...kvk da sorunu çözemezlerse parçayı sıfır takıyorlar merak etme bişey olmaz...ama sorunun varmı yokmu onu anlıyamadım belkide birşeyi yoktur yanlış anlayabilirsin???*:oke::oke::oke:ama serhat abim gelince birde o cevap versin belki yanlış biliyorumdur....:oke::oke::oke:

Üst Alt