O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
merhaba serhat bey abim...geçen günlerde bi 20 30 tane oyun yükledim...ondan sonra pc suit le tema yükliyim dedim...pc den komutu verdim..tuş kilidini açtım telefon dondu..bataryayı çıkarttım.taktım ..açıyım dedim açılmadı...o an aklıma geldi..pc suit e bağlı ya dedim bağlantıyı kestim açtım telefonu...pc suitle değilde dosya yöneticisine atıyım telefondan yüklerim dedim...temayı attıgımda bu var dedi zaten üzerine yazılsınmı fln filan ewt dedim.halbuki yoktu.telefondan yükledim...ayarlar>genel>kişiselleştirme>temalar’a girdiğimde beni hemen geri atıo.giriorum geri atıyo..sana sorum bunun sorunu yüklediğim oyunlar virüslü olabilir virüs yapmış ıolabilirmi veya pc suitle temayı yüklerken bataryayı çıkarttığımdan dolayı bi sorun olabilirmi...ve öyle sanıyorumki version atınca veya format atınca sorun düzelir...ve v30 hakkında araştırma yaptım(kimi diyo bi farkı yok cart curt...onlar ne bilirki dimi..snn gibi bi üstad açısından yorumlarını bekliyorum...ve değerli vaktini aldığım için k.bakma
Öncelıkle bole sorununu mukemmel anlatmıs bir dost gormek güzel bir sey sımdı gelelım cozume abi tek yol şu ki hard format atmak sorunu bitirecek olan tek seydır cunku su anda cihaz zaten salaklasmıs bnm hiç basıma gelmedi cunku genelde pc suıte ile sadece veri aktarırım yukleme ıslemlerını cihazın kendısınde yaparım sen sımdı oyunları pc suıteden yukledın cihazda alıstı komuta java java java die sonra sisx i bi verdın dedı bune sonra kafa güzel oldu cihazın kastı yazamadı temayıda yada yazdı sana gosteremıo neden cunku kısayol olusmamıs fılan nedenını arasak zaten nokia ya mugendıs fılan olurdum :D:D:D yani dedıgım gibi sim kartı cıkar rehberini yedekle resmleri vıdeoları müzikleri sonra program tema ve oyun kurulumlarını yedekle komple sonra sim kartı cıkardın cihazın şarjı olsun *-3-yes(yeşil)-kapatma açma tuşuna bas ve formatla bazıları dıor yha hani 9.3lerde media tusu fılan yalan dolan işler ınanma sonra cıhaz acılsın tertemız kullan bundan sonrada java oyun yukleme abi beni birazcıkta olsa anladın sen java olmaz bu cıhaz son teknoloji :D:D:D synbıandır s40 olsa tamam derım ama s60 9.3 yani fp2 bi cıhaz benden bu kadar dıorum sorun devam ederse yazarsın tekrar paslasırız bys:oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim n79 um oto ekran döndürme kapalıyken ekran dönüyor neden acaba ne yapmam lazım yardımcı olun lütfenn:(
Dostum ekran dondurmen kapalı degılmı o zaman sımdıde alt kısımdaki telefonn sana verdıgı jestleri kapatma aramayı sustur ve alarm ertelemedeki tik leri kaldır hiç bi sensor davasını etkın yapma ekran donmez aynı sorun bendede vardı :D:D by

cozturk

cozturk

Üye
SERHAT BEY ABİM SORUNU ÇÖZMÜŞ DURUMDAYIM...SNNDE ANLATIMIN SÜPER SAOLASIN...SORUN HAFIZA KARTINDAKİ BİR VİRÜSDEN VEYA BAŞKA BİRŞEYDEN KAYNAKLANIYO..ÇÜNKÜ HAFIZA KARTINI ÇIKARTTIĞIMDA SORUN DÜZELİYODU...HAFIZA KARTINA BİR FORMAT ATTIM SORUN DÜZELDİ...TEŞEKKÜRLER...ŞU v30 hakkında bazıları yok bir değişiklik yok felan diyorlar allah izin verirse yarın yada pazar günü version atcam...V30 HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLERMİSİN...

songland

Üye
merhaba, n79 alalı 2 hafta oluyo. bu zamana kadar da önemli bi sorun çıkarmadı. bu kadar özelliğe bu fiyatı görünce ben de şaşırmıştım ama kullandıkça telefon beklentilerimin üstüne çıktı. burayı da gezinirken buldum. internetteki en büyük n79 buluşması burası herhalde, sorunuma biri çözüm bulabilir belki. bu telefonda avi uzantılı videoları da izlemek mümkün mü_? wmv videolarında da ses var görüntü yok neden acaba? teşekkürler.

south

Üye
Bir Çok Telefon Değiştirdim.Os7,Os8.1,OS9.1 Bütün Telefonları Kullandım Ama N79 Beni Telefon DEğiştirme Konusunda Durdurdu.Bu Telefonu Bir Daha DEğiştirmeyeceğime İnanıyorum.Fp2 Cihaz Olarak Laf Edemeyeceğim Bir Telefon.Konuyu Açan Arkadaş Teşekkürlerimi Sunarım Çünkü Gerçekten Güzel Bir Konu Açmış.Telefonumun Her Şeyinden Memnunum Ama Bir Sorunum Var Ki Sertifikasız Program Yüklenmiyor.Sistem Hack İçin Sertifika Gerekiyor.Opda'ya Güvenmediğimden IMEI Numarası Veremiyorum.Acaba N79'u Nasıl Hack Edebilirim.Bu Sorununda Üstesinden GElirsem Telefonum Takdirlik Olacak.Ayrıca N79'u Güncelledikten Sonra Kilit Kodunu Bir Türlü Bulamadım.Yani Unuttum.
Benim N79'u Hack eTmem ve Kilit Kodunu Kırmam Lazım.Bunu Nasıl Daha İyi Yapabilirim.N79 Uzmanlarından Ricamdır!..

hk066

hk066

Üye
[ı]dostlarım nokia n79 da renkler birbiren iyice karıştı ??[/ı]
[ı][/ı]
[ı]çözüm ne sizce ??[/ı]

selam arkadaşlar ben alalı 3 ay oldu cihaz iyi güzel de her güzelin bir kusuru oluyor amma bu güzelin birden fazla sanırım 1. mesajlar yavaş ing olması gerekiyo 2. ekran saati çaresi yok 3. tuşun biri kendiliğinden düştü 4. menüdeyken bazen deli gibi çok seri kendi kendine dolaşıyo ....arkadaşlar 3.019 dan sonra versiyon çıktımı bilen varmı ve kullanan eski versiyonlarda iyisi hangisi servise götürüp o versiyonu attırcam saygılarımla...

sadece ekran koruyu için serviste versiyon attırdım aynı versiyonu attılar amma yok bu modellerde böyle sanırım benim cihazdan başka 4 tane daha N79 inceledim aynı maalesef
:nono:

DOSTUM EKRANDA RENKLER BİRBİRNE GİRDİ NE YAPMAK GEREK

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
[ı]dostlarım nokia n79 da renkler birbiren iyice karıştı ??[/ı]
[ı][/ı]
[ı]çözüm ne sizce ??[/ı]

:nono:

DOSTUM EKRANDA RENKLER BİRBİRNE GİRDİ NE YAPMAK GEREK
Hemen teknik servis acele yaklasık olaydan sonra 6 saat gecınce ekran komple gıdıcek karanlık kalacak istanbulda 5 gunde yapıp yolluolar cıhazı bende gecen gun gonderdım :D:oke:

mali5533

mali5533

Üye
Merhaba arkadaşlar... Bu paylaşım harika olmuş ama o kadar cevaplanmamış soru varki içerde... bence birdaha üzerinden geçilmeli msjların . Electronic isimli abi başta olmak üzere sizlere birkaç sorum var benim de... Asılında aynı sorunlar daha öncede yazılmış ama cevap yok .. Lütfen yardımcı olun ..
1.si evde kablosuz modem var.. laptopla gayet güzel bağlanılıyo ama ağı görmesine rağmen n79 telefonum kablosuz bağlanamıyor internete wi-fi den... Neden acaba? Nasıl çözebilirim bunu ? Msn kullanmak istiyorum ama avea da çok kontür gidiyor. Üstelik kablosuz modemle kullanırım diye aldığım halde neden bidaha şebekeye para veriym ki bu telefonla ?
2.si de 30. sürümü kullanılabilir durumda görünmüyo şuan .. nerden indirebilirim acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ederim arkadaşlar....
Siz süpersiniz.....

maslanturk52

Üye
selam arkadaşlar
n79 telefonum sormak istediğim skype msn gibi programlar yüklenebiliyormu yükleniyorsa nereden nasıl yardımcı olursanız sevinirim

songland

Üye
merhaba, n79 alalı 2 hafta oluyo. bu zamana kadar da önemli bi sorun çıkarmadı. bu kadar özelliğe bu fiyatı görünce ben de şaşırmıştım ama kullandıkça telefon beklentilerimin üstüne çıktı. burayı da gezinirken buldum. internetteki en büyük n79 buluşması burası herhalde, sorunuma biri çözüm bulabilir belki. bu telefonda avi uzantılı videoları da izlemek mümkün mü_? wmv videolarında da ses var görüntü yok neden acaba? teşekkürler.

sorumu kimse yanıtlamamış. ben biyerlerden çözümü buldum. belki birilerine lazım olur. smart movie diye bi program avi filmleri oynatıyo. ayrıca codec paketini de yüklerseniz açmadığı film kalmıyo. bütün uzantıları açıyo. denedim.

smart movie'yi burdan indirebilirsiniz.

burdan da codec paketlerini.

®_DeniZ_®

Üye
arkadaşlar N79 orjinal kasa kapak nerden bulabilirim oturduğum yerdeki telefonculara sordum hiç birinde yok :S bi yardımcı olursanız sevinirim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar N79 orjinal kasa kapak nerden bulabilirim oturduğum yerdeki telefonculara sordum hiç birinde yok :S bi yardımcı olursanız sevinirim
Kasa biraz zor bulursun braderım sadece nokia clublarda var oda baya bi pahalı gercekten bende sıyah yapmak ıstıorum ama en azından bi 2 ay beklıycez gelsın komple kasa by

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye

Kasa biraz zor bulursun braderım sadece nokia clublarda var oda baya bi pahalı gercekten bende sıyah yapmak ıstıorum ama en azından bi 2 ay beklıycez gelsın komple kasa by

:bigstar:KARDEŞ KASAYI NOKIA YETKİLİ TEKNİK SERVİSİNDE BULABİLİRSİN.!!
AYRICA TOPTANCILAR VAR UCUZA SATANLAR YANİ TELEFONCULARA SOR %100 BULURSUN.!!
BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLKİ BU.!!
:megafon:ELECTRONİC KARDEŞİM:deal: SENDE KESİN EMİN OLMADAN KAFANA GÖRE CEVAPLAR YAZIP KİMSEYİ YANILTMA.!!:oke:

:sn:AZCIK TA OLSA DÜŞÜN ÖYLE CEVAPLA LÜTFEN..!!
:heyo:

selam arkadaşlar
n79 telefonum sormak istediğim skype msn gibi programlar yüklenebiliyormu yükleniyorsa nereden nasıl yardımcı olursanız sevinirim
TABİKİ KARDEŞİM YÜKLENİR.!!
:megafon:BURAYA İSTEDİĞİN TÜM UYGULAMALARIN,OYUN,TEMA VB. ADLARINI YAZ:sn: PAYLAŞAYIM.!!:oke:
:heyo:

®_DeniZ_®

Üye
cevap verdiğin için sağol baya bi pahalı derken ne kadardır bi tahminde bulunabilirmisin?

mcoskun

mcoskun

Üye
kardeş N79 da çalışan ptogramları yazalımmıı

n79 da çalışan programları yazalımmı

®_DeniZ_®

Üye
ya arkadaşlar N79 umun camının sol altında öyle bir çizik var ki baktıkça gıcık oluyom bu çizikten kurtulmak için yeni kasa almayı düşünüyom iyimi yapıyorum acaba lütfen yardım

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
cevap verdiğin için sağol baya bi pahalı derken ne kadardır bi tahminde bulunabilirmisin?

:megafon:KARDEŞİM PAHALI BİRAZ DOĞRU.ÇÜNKÜ TAMAMEN ORJİNAL NOKIA YETKİLİLERİNİN SATTIĞI.FİNLANDİYADAN GELİYOR.BEN SORDUM KASA 50-60 LİRA AMA SONUNA KADAR GÜVENİLİR.:heyo:

kardeş n79 da çalışan ptogramları yazalımmıı

--------------- ekleme ---------------

yazın tabi kardeş forumumuz bilgi alışverişi için.!!

ya arkadaşlar n79 umun camının sol altında öyle bir çizik var ki baktıkça gıcık oluyom bu çizikten kurtulmak için yeni kasa almayı düşünüyom iyimi yapıyorum acaba lütfen yardım

tabiki kardeşim çizik ekranla telefon hem gıcık eder hemde öyle kullanılmaz.bence değiştir.

muhammet1453

Üye
ne kadar iyi olursa olsun her güzelin bir kusuru vardır

aLone

aLone

Üye
bu konu serhat kardeşimin konusudur eğer bi şeyler biliyosan git kendi konunu aç oldu mu :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda ortalama olarak kardesım 85-100 arası bir fıyat aldım ön arka komple kasa ve arka bir adet kapak olrak degısım ucretıde dahil msnden eklersen yardım etmeye calısırım kankam oke gorususmek uzere by:oke:

kardeş N79 da çalışan ptogramları yazalımmıı

Kanka bence hiç gerek yok şu anda şimdi sen yazarsın diğer arkadaslarımızda yanlıs seyler ındırırler mesela dersinki smart movie adam gider s60 olanını ındırır s60 9.3 indirmez sonra ugrasırsın cok sen kotu olursun ama yakında bole bir paylasım yapacagım hayırlısı neler olucak gorucez by:oke:

Oncelikle sunu söylim burasi insanlarin yardimlastiklari ve bilgi paylastiklari bir forumdur.dikkat cekerim.AYRICA BEN YARDIM CEVABIMDA FiYAT YAZMADIM.ARKADAS SADECE NEREDE BULABILECEINI SORUYOR.EGER BENIM VE ONUN YAZDIKLARINI OKUMA BILEN BIRINE SORARSAN SANA OKUR.YOK BEN OKUMA BILIRIM DIYORSAN OKU ZAHMET OLMAZSA.OKU VE AZCIK DÜSUN ANLARSIN HERALDE.SUNUDA BELIRTMEK ISTERIM NE DEMEK YIRTIK DONDAN CIKMAK.!SENI TERBIYEYE DAVET EDIYORUM ARKADASIM.YUKARIDA SOYLEDIM GIBI BURASI INSANLARIN YERI.FORUMDA ARGO,KÜFURLU KELIMELER KULLANILMAZ.INSAN GIBI PAYLASIMINI YAP KOTU LAFLARI BIRAKIP.TABI BILGIN DAHILINDE.KIMSEYI YANLIS YÖNLENDIRME ARTIK LUTFEN CANIM KARDESIM....!!!!.
Önce kendin saygıyı öğren sonra bana konuş oke okuma yazmam senden iyidir allaha sukur senın bu buyuk harfle yazı yazman forumda yasak mesela Daha fazla uzatmıycam seni terbıyeye ve benım konumdada bnmle tartısmamaya davet edıyorum burada kımın daha mantıklı işler yaptıgı ortada bnm tahtıma göz dıkmen hiç bir anlam ifade etmez çünkü ben senden daha bilgili daha saygılı ve daha özverili bir insanım ama sen nesin anlamadım gorusmemek üzere insallah bana işin dusmez by:oke:

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
Arkadaşlar 1 ay önce N79 um daki bir sorundan dolayı GENPA ya götürdüm ve gri kapak fiyatını sormuştum 180 lira demişlerdi piyasadaki ler ne kadar orjinaldir bilemiyorum...

Üst Alt