O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

MusTyy_

Üye
sonunda buldum n79 hemde siyahhh :)

aLone

aLone

Üye
bu konuda çok gereksiz mesajlar olmuş lütfen sorunu olan yazsın !

halfur

Üye
arkdşlar teli yeni aldım ve krcalarken byerlerden yptgmı hatırlıorum ama nrden unttm..kamerayı açtgm zman ilk bluetooth açlsnmı dio hyır deynce kameraya gçio nasl dzeltblrlm?

sensiz_mavi

Üye
mrb arkadaşlar.. bende ekran koruyucu olayını çözemedim. ekran koruyucuyu ayarlıyorum ama ekran kararınca bakmak istedigimde tuşa bastıgımda tuş kilidi aç uyarısı veriyo ? yardımlarınızı bekliyorum tşk ederm

Mir_MeM

Üye
arkadaşlar ben n79a son güncellemeyi yaptım iyi hoş fakat mesaj yazma olayı çok değişti!!! mesajı çok ağır yazıyo tuşlarla ilgili bi sorunum yok güncelleme yaptıktan sonra yazım çok ağırlaştı.sizde bu sorunu yaşıyormusunuz? bi çözüm yolu bilen warmıdır ? ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN LÜTFENNNNNNNNNN TŞKLR

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj yazarken t9 açık yapın daha rahat ve hızlı algılama ile süper yazarsınız beyler eger t9 ne ben öle kullanamam dıosanız tabiki yazma dilini ing yapıcaksınız çünkğ trye gelen n79ların yüzde doksanı sonradan türkçelesmıs cıhazlar ve asıl dil olrak ingyi benımsemıslerdır bys:oke:

ahmetuzun06

Üye
iyi sabahlar rehbere isim kaydediyorum ama kaydettigim kişi kayıtlarda gorunmuyor acaba neden olabilir ? yardımlarınız için sagolun

MusTyy_

Üye
skyfire de flash player istiyo ne yapmamiz gerek facebook ta video izleymiyrm

sensiz_mavi

Üye
mrb arkadaşlar.. bende ekran koruyucu olayını çözemedim. ekran koruyucuyu ayarlıyorum ama ekran kararınca bakmak istedigimde tuşa bastıgımda tuş kilidi aç uyarısı veriyo ? yardımlarınızı bekliyorum tşk ederm
yardımmm lütfen

create_jem

Üye
ahmetuzun06 o sorun bende de var ama herkes versiyondan diyo başka bişe demıyo.simdeki numarları telefon hafızasına kaydet ordan kullan şimdilik arkadaşım yapacak başka bişe yok ben çok ugrastım çünkü :(

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yha bu kadarda saçma soru sormayın allah askına yha nedir bu telefonun ekran koruyucusu neden gozukmuo nedenmi su yuzden telefonun ayarlarından ekran ayarlarına gir zaman asımını kendın belırle bakalım aynı sorun olucakmı eger yine olursa versıon at baska yolu yoktur yane birazcık kurcalayın su telefonlarınızı dostlar yha allah askına bozulmaz korkmayın zaten ondan bozulsa garantıye anında goturulebılır cihaz oke by

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
selam arkadaşlar ben alalı 3 ay oldu cihaz iyi güzel de her güzelin bir kusuru oluyor amma bu güzelin birden fazla sanırım 1. mesajlar yavaş ing olması gerekiyo 2. ekran saati çaresi yok 3. tuşun biri kendiliğinden düştü 4. menüdeyken bazen deli gibi çok seri kendi kendine dolaşıyo ....arkadaşlar 3.019 dan sonra versiyon çıktımı bilen varmı ve kullanan eski versiyonlarda iyisi hangisi servise götürüp o versiyonu attırcam saygılarımla...

--------------- Ekleme ---------------

sadece ekran koruyu için serviste versiyon attırdım aynı versiyonu attılar amma yok bu modellerde böyle sanırım benim cihazdan başka 4 tane daha N79 inceledim aynı maalesef

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım,Bukadar çok sorunla piyasaya çıkıyor ama hala deli gibi satılıyor.valla enteresan..

TEKKAŞ

Üye
haftasonu sürümü yükselttim (v.30) ama şu an ana menüden oyunlar silindi yardımcı olacak birisi var mı ?

hk066

hk066

Üye
Arkadaşlar bu n79 ekran kararma sorunu nasıl çözülecek

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
haftasonu sürümü yükselttim (v.30) ama şu an ana menüden oyunlar silindi yardımcı olacak birisi var mı ?
N-gage in yeni surumunu n-gage location adresınden ındırıp kurabılırsın yaklasık 6 mb yuksek boyutlu yeni emilator kolay gelsın ekran kararnası ben yapmadım cihazı o yuzden bılemem nokia dakı kamillere solemek lazım onu ayar cekerler herhalde o kadar para alıolar haketsinler demi yha :D:D:D

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
Arkadaşlar tüketici haklarına göre yanlış bilmiyosam 7 gün içinde iade edebiliyosun yani 7 gün içinde cihazda her türlü araştırmayı yapacaksın ve herhangi bir sorunla karşılaştığın zaman sorun olmasada iade edebiliyorsun buna hakkımız var sanırım sizce bir bilgisi olan varmı bu konuda

hk066

hk066

Üye
ekran kararması sorunu nu çözen yok mu ??

cozturk

cozturk

Üye
merhaba serhat bey abim...geçen günlerde bi 20 30 tane oyun yükledim...ondan sonra pc suit le tema yükliyim dedim...pc den komutu verdim..tuş kilidini açtım telefon dondu..bataryayı çıkarttım.taktım ..açıyım dedim açılmadı...o an aklıma geldi..pc suit e bağlı ya dedim bağlantıyı kestim açtım telefonu...pc suitle değilde dosya yöneticisine atıyım telefondan yüklerim dedim...temayı attıgımda bu var dedi zaten üzerine yazılsınmı fln filan ewt dedim.halbuki yoktu.telefondan yükledim...ayarlar>genel>kişiselleştirme>temalar’a girdiğimde beni hemen geri atıo.giriorum geri atıyo..sana sorum bunun sorunu yüklediğim oyunlar virüslü olabilir virüs yapmış ıolabilirmi veya pc suitle temayı yüklerken bataryayı çıkarttığımdan dolayı bi sorun olabilirmi...ve öyle sanıyorumki version atınca veya format atınca sorun düzelir...ve v30 hakkında araştırma yaptım(kimi diyo bi farkı yok cart curt...onlar ne bilirki dimi..snn gibi bi üstad açısından yorumlarını bekliyorum...ve değerli vaktini aldığım için k.bakma

jooot

jooot

Üye
arkadaşlar benim n79 um oto ekran döndürme kapalıyken ekran dönüyor neden acaba ne yapmam lazım yardımcı olun lütfenn:(

Üst Alt