ELECTRONİC
Üye
Öncelıkle bole sorununu mukemmel anlatmıs bir dost gormek güzel bir sey sımdı gelelım cozume abi tek yol şu ki hard format atmak sorunu bitirecek olan tek seydır cunku su anda cihaz zaten salaklasmıs bnm hiç basıma gelmedi cunku genelde pc suıte ile sadece veri aktarırım yukleme ıslemlerını cihazın kendısınde yaparım sen sımdı oyunları pc suıteden yukledın cihazda alıstı komuta java java java die sonra sisx i bi verdın dedı bune sonra kafa güzel oldu cihazın kastı yazamadı temayıda yada yazdı sana gosteremıo neden cunku kısayol olusmamıs fılan nedenını arasak zaten nokia ya mugendıs fılan olurdummerhaba serhat bey abim...geçen günlerde bi 20 30 tane oyun yükledim...ondan sonra pc suit le tema yükliyim dedim...pc den komutu verdim..tuş kilidini açtım telefon dondu..bataryayı çıkarttım.taktım ..açıyım dedim açılmadı...o an aklıma geldi..pc suit e bağlı ya dedim bağlantıyı kestim açtım telefonu...pc suitle değilde dosya yöneticisine atıyım telefondan yüklerim dedim...temayı attıgımda bu var dedi zaten üzerine yazılsınmı fln filan ewt dedim.halbuki yoktu.telefondan yükledim...ayarlar>genel>kişiselleştirme>temalar’a girdiğimde beni hemen geri atıo.giriorum geri atıyo..sana sorum bunun sorunu yüklediğim oyunlar virüslü olabilir virüs yapmış ıolabilirmi veya pc suitle temayı yüklerken bataryayı çıkarttığımdan dolayı bi sorun olabilirmi...ve öyle sanıyorumki version atınca veya format atınca sorun düzelir...ve v30 hakkında araştırma yaptım(kimi diyo bi farkı yok cart curt...onlar ne bilirki dimi..snn gibi bi üstad açısından yorumlarını bekliyorum...ve değerli vaktini aldığım için k.bakma

yani dedıgım gibi sim kartı cıkar rehberini yedekle resmleri vıdeoları müzikleri sonra program tema ve oyun kurulumlarını yedekle komple sonra sim kartı cıkardın cihazın şarjı olsun *-3-yes(yeşil)-kapatma açma tuşuna bas ve formatla bazıları dıor yha hani 9.3lerde media tusu fılan yalan dolan işler ınanma sonra cıhaz acılsın tertemız kullan bundan sonrada java oyun yukleme abi beni birazcıkta olsa anladın sen java olmaz bu cıhaz son teknoloji 

synbıandır s40 olsa tamam derım ama s60 9.3 yani fp2 bi cıhaz benden bu kadar dıorum sorun devam ederse yazarsın tekrar paslasırız bys
--------------- Ekleme ---------------
Dostum ekran dondurmen kapalı degılmı o zaman sımdıde alt kısımdaki telefonn sana verdıgı jestleri kapatma aramayı sustur ve alarm ertelemedeki tik leri kaldır hiç bi sensor davasını etkın yapma ekran donmez aynı sorun bendede vardıarkadaşlar benim n79 um oto ekran döndürme kapalıyken ekran dönüyor neden acaba ne yapmam lazım yardımcı olun lütfenn![]()

by

KARDEŞ KASAYI NOKIA YETKİLİ TEKNİK SERVİSİNDE BULABİLİRSİN.!!
SENDE KESİN EMİN OLMADAN KAFANA GÖRE CEVAPLAR YAZIP KİMSEYİ YANILTMA.!!
n:AZCIK TA OLSA DÜŞÜN ÖYLE CEVAPLA LÜTFEN..!!