Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

silwester00

silwester00

Üye
arkadaşlar zoom yapabilmek için kamera çözünürlüğünü 2 mp le almanız lazım 3.2 mp de zoom yapamazsınız.fotoğraf kalitesini bilgisayarınıza attığınız zaman anlıycaksınız bence birçok 5 mp kameraden çok daha başarılı...saygılar

cihansgungors

Üye
ARKADAŞLAR SAMSUNG VE DİĞER TELEFONLAR İÇİN TELEFONUNUZA UYGULAMA YÜKLEMEK İSTİYORSANIZ

LİNKİNE TIKLAYINIZ .

MSN İÇİN E-BODDY RESMİNE TIKLAYIN - PC SUİTEYİ ACIN AYGIT BUL DİYİN - SONRA E-BODY İ MASAÜSTÜNÜZE DOWNLOAD EDİN - SONRA PC SUİTE AÇIKKEN CİHAZINIZA HERHANGİ BİR DOSYAYA SÜRÜKLEYİN MASAÜSTÜNÜZDEKİ DOSYAYI . SONRA TELDEN KENDİNİZ O DOSYAYI ACIN

BU SİTEYİ İNCEYELİN UZANTI JAD VE JAR OLAN HERŞEYİ TELDE AÇARSINIZ

silverson

Üye
arkadaşlar gelen kutusundaki mesaj karakterlerin boyutu kendi kendine büyüdü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

sıradışı_1

Üye
mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)
dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon

--------------- Ekleme ---------------

mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)
dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon hafızasından zil sesi seçilmiyormu bu telefonda?

avseq02

Üye
arkadaşlar telefondan rahatça youtube videolarını izleyebiliyorum. facebook videoları üzerinde de çalışma yapıyorum. ayrıca telefonda flash player desteği var. bir swf dosyası atarsanız telefonda görürsünüz...

darklordozan

darklordozan

Üye
arkadaşlar gelen kutusundaki mesaj karakterlerin boyutu kendi kendine büyüdü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

kardeş.. ses tuşlarını kullan (yandaki ses açma kapama tuşları)

dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon

dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon hafızasından zil sesi seçilmiyormu bu telefonda?

hayır ordan normal istediğini kendin yüklediklerinide seçebiliosun.. dikkatli bak ekranın sağ üstünden yeni mesajı seç ve ordan mesaj uyarı sesine gir ekranın sağ altında sesler e gir ordan şarkıların hangi klasördeyse gir ve seç...

huppi

Üye
2 saat önce aldım kullanıp görücez nasıl olduğunu.. bir süre kullandıktan sonra ancak telefon hakkında yorum yapabilirim.. dokunmatiğin verdiği tepkinin zayıf olduğunu söylüyolardı hiçte öyle değil gayet seri bir şekilde tepki veriyor..

mertmert111

Üye
arkadasım ben facebokk da kı vıdeoları ızleyemıyorum yanı ınternetten hıc bı vıdıo ızlıyemıyorum sanırım flash player yok flash playerı nerden yuklyebııırım bı yardımcı olurmusun ?

huppi

Üye
arkadasım ben facebokk da kı vıdeoları ızleyemıyorum yanı ınternetten hıc bı vıdıo ızlıyemıyorum sanırım flash player yok flash playerı nerden yuklyebııırım bı yardımcı olurmusun ?
arkadaşım burası yeri değil ama madem ki bi yardımda bulunmuşsun
buyur..

alifrt

Üye
destekLenmeyen videoLAr icin totaL video converter programi etkili oluyor bu programa istediginiz videoyu sürükleyip atın convert now a bastiktan sonra ipod video seceneginin üstüne tikladiginizda ipod mpeg4 secenegini secin böylece telefonunuza uygun formata ceviriyor

ayrica akiLLİ kiLİt acma özeLLigide tuşLAr kiLİtLi iken size bazi yerLEre girmede koLayLik taniyor

ebuddy programini indirerekde chat oLanaginz oluyor

isterseniz ana menü stiLinide özeL yaparak arka profLe resminizi koyabiLiyorsunuz

MÜHENDİZ

Üye
hemen al
bence en iyisi

george323

Üye
arkadaşlar güvenlik kodunu bilen varmı acil yardımcı olursanız sevinirim çağrı merkezini aradım sekiz tane 0 diyolar ya giriyorum kabul etmiyo telefonu aldığımdan beri güvenlik kodunun 8 tane 0 olduğundan bile haberim yok değiştirmiş olabilirmisiniz diyo!! servise yönlendirdiler bilen varsa paylaşsın pls

mesajın içindeyken ses tuşlarına bas istediğinin boyuta getirebilirsin bu özellikte çok hoşuma gitti ımm

3gmanisa45

Üye
eger mesajları filan kilitlemek için soruyosan ben telefonun pinkodunu yazmıştm oldu

qzznn2

Üye
buna tam uyumlu bi oyun bulabildiniz mi ekran kaplayan goruntulu olarak lg nin oyunlarini yüklemi$tim alttan panel cikiyor cok rahat deil oynanirliqi tam kapsamli bi oyun buldu iseniz bana ozel mesaj seceneqinden link atabilirseniz cohk sewnirim $imdiden cohk te$ekkür ederim...

helmet1

Üye
benim telefonda internete bağlanırken servis kullanılamıyor diyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim ve nasıl çözebilirim

M64

Üye
oyun yüklediğimizde altta çıkan paneli kapatmanın bi yolu yok mu?

baranbaranbaran

Üye
oncekı sayfalarda gereklı bılgılendırme war dıkkat edersen

arkadas telden demıs sen pc ıcın olanı paylasmıssın :d
arkadaşım burası yeri değil ama madem ki bi yardımda bulunmuşsun
buyur..

neb_bee

Üye
çekilen fotoğrafı yakınlaştırmak için fotoğrafı açıp üstünde parmağınızıbasılı tuttuğunuzda zoom yapıyor.( az önce buldum)

peki mesaj yazarken ekranı çevirince harflerde yatay oluyomuş doğrumudur, nasıl??

darklordozan

darklordozan

Üye
çekilen fotoğrafı yakınlaştırmak için fotoğrafı açıp üstünde parmağınızıbasılı tuttuğunuzda zoom yapıyor.( az önce buldum)

peki mesaj yazarken ekranı çevirince harflerde yatay oluyomuş doğrumudur, nasıl??

evet doğrudur oluyor ama mesaj yazarken olmuyor (: internette dolaşırken google'ye falan yazı yazmak için yan çevirdiğinde yan oluyor..mesaj yazarken qwerty klavye olsa çok süper olcak...

Üst Alt