N82 Nokia maps??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N82 Nokia maps??
Merhaab arkadaslar oncelikle herkese kolay gelsın sizlere bi kaç sorum olacak yardımcı olursnaız cok sevinirim.1. N82 telefon aldım yeni kvk bana içinde 3 ay nokia maps hediye dedi kodu bulamadım acaba nasıl bulmam gerekiyor nerede olabilri bu kod 2. Nokia maps yuklediği online olarak haritaları nereye yukluyor eğer c ye yukluyorsa nereden bunu değiştirebilirim veya bunu nasıl d ye atabilirim simdiden tesekkur ediyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeşim haritalara girdiğin zaman extra diye bir bölüm olacak orada lisanslarım var ona gir güncellensinmi diye soracak evet de 2kontör felan gidiyor sonra zaten 90 gün felan yazıyor orada ayrıca araçlarda konumlama ayarlarına girip oradan sadece tümleşik gps in seçili olmasına dikkat et yosa her girdiğinde kontör gider.

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu ekleyeyim haritalara girdiğin zaman araçlar-ayarlara gir orada başlangıçta çevrimiçi ol seçeneğii hayır yap.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim haritalara girdiğin zaman extra diye bir bölüm olacak orada lisanslarım var ona gir güncellensinmi diye soracak evet de 2kontör felan gidiyor sonra zaten 90 gün felan yazıyor orada ayrıca araçlarda konumlama ayarlarına girip oradan sadece tümleşik gps in seçili olmasına dikkat et yosa her girdiğinde kontör gider.

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu ekleyeyim haritalara girdiğin zaman araçlar-ayarlara gir orada başlangıçta çevrimiçi ol seçeneğii hayır yap.

Sağol kardeşim cevabın olarak fakat ben aldıgımda öyle denedim 90 gun verdı fakat telefonun versiyonunu yukselttim sanırım daha olmuyor peki bunda ayrlarda hafıza seceneği yok ben haritayı nasıl baska yere kaydedebilirim vyea ne yapmam lazım hafıza kartına kaydetmek istiyorum bunun için yardımcı oalbilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt