O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

MusTyy_

Üye
N79 diyosan her yerde satılıyo bendemi alsam acaba ama bende N96 N95 var birini gözden çıkarsam en iyisi :D
Her yerdemi satılıyo :S balıkesir de bulamadım bütün sıtelerde stokta yok diyor..2.el bulabilirsin belki

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
vallaha billaha hem adanada hemde istanbulda her yerde var ama çoğu sıfır bir kaç yerde 2. el gördüm bende alacam ama 5320 xm N79 arasında kaldım gittim adam N 79 u 490 tl ye satıyo 15 günlük telefon 2 ıl garantili

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu telefonda bişiy var ama ne...bu telefon gerçekten üstün özelliklere sahip bu yüzdende piyasada bile kalmadı,bulunamıyor.ama nedendir nokianın türkiye distribütörü olan kvk da ise bu ürünün fiyatı 291 EURO,n78 ise 336 EURO.arkadaşlar almadan önce çok iyi araştırın bu cihazı.benden söylemesi .

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş demekkş N78 daha özellikliymiş bencede daha iyi ona bakarsan N82 nin N95 ten farkı yok ama 630 tl ye satılıyo buna diceksin

ahmetuzun06

Üye
arkadaslar sorumu tekrarlıyım n79 telefonumun ön kapagı derin bir şekilde çizildi.telefonun içini açmadan değişiklik yapılabiliyormu ? bir arkadas cvp vermiş oluyor die ama nokia destek hattını aradım adamda bilmiyor.kvk yönlendirdi oda terettüt etti olmuyor dedi ? bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaslar sorumu tekrarlıyım n79 telefonumun ön kapagı derin bir şekilde çizildi.telefonun içini açmadan değişiklik yapılabiliyormu ? bir arkadas cvp vermiş oluyor die ama nokia destek hattını aradım adamda bilmiyor.kvk yönlendirdi oda terettüt etti olmuyor dedi ? bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen

kardeş arkda kapak olsaydı sorun olmazdı zaten kutuda 3 kapak var seninki ön kapaktan çizilmiş orijinal kapak takarsan yine eskisi gibi olur ama işin ucunda k.v.k oldumu iş biraz yaş eğer ön kapakta vida yoksa değiştirsen bile sorun olmaz ama vida varsa onuda mecburen açacaksın bölece telefon açılmış telefon yerine geçmiş olacak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeş demekkş N78 daha özellikliymiş bencede daha iyi ona bakarsan N82 nin N95 ten farkı yok ama 630 tl ye satılıyo buna diceksin
ona nemi diyeceğim şunu:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
daha dün telefonlara bakmaya gittik N82 635 tl hatta satış sitelerindede öle

NOKIA N82
Stoktan hemen gönderim, ücretsiz kargo, peşin fiyatına 5 taksit 579,00 TL
bugün 12:59

Mağazaya Git
Mağaza Hakkında Bilgi
NOKIA N82 3G CEP TELEFONU (2 GB SD BELLEK)
1985'ten Bugüne Sizlerle Elele 648,35 TL
bugün 12:22
Büroteknik
Mağazaya Git
Mağaza Hakkında Bilgi
Nokia N82 Cep Telefonu - (3G)
Genpa,KVK,STS Garantili
Cep Telefonlarında indirim Haftası - Stoklarla Sınırlıdır 649,00 TL
bugün 12:54
Ekopasaj
Mağazaya Git
Mağaza Hakkında Bilgi
Nokia N82 Cep Telefonu - Nokia
Ücretsiz Kargo ve Size Özel indirimlerle ürünü en ucuza getirin 671,04 TL
bugün 13:04
PratikEv
Mağazaya Git
Mağaza Hakkında Bilgi
Nokia N82 Cep Telefonu 2 GB Hafıza Kartı Hediyeli
Bayi özel koşulları-avantajlı taksitler-kapıda ödeme kolaylığı 689,00 TL
bugün 12:59
Cep Paket
Mağazaya Git

kanıt yeterli galiba daha ucuz veren yerlerde vardır eminim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet haklısın n82 baya ucuzmuş buralarda bende biliyorum zaten,yalnız n82 tipinden vede tuşlarından dolayı pek tutulmadı ondandır bukadar ucuz olması....n79 un bukadar özelliklere rağmen vede bukadar çok satılmasına rağmen ucuz olmasını neye bağlıyorsunuz.benim merak ettiğim konu bu zaten.aslında bende birara düşündüm n79 almayı(sırf şu tv çıkışı vede ekran dönme olayından ötürü)ama ucuz olması kafamı karıştırdı..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N82 de ekran dönüyo internette video oynatabiliyo N79 dada öle hatta N78 sadece youtube videolarını açabiliyo bence N79 daha iyi demekki güçlü bir telefonmus N78 N96 tarzı telefon alan pişman olmaz

N79 un ucuz ucuz olmasını neye bağlıyorsun dersen pek bişi diyemem ama küçük olması fiyatını düşüren ögelerden biridir ilk çıktıgında kımse kullanmıyordu şimdi benim arkdaşlar bu telefonu alıyor bende 1 hafta sonra alacam N96 N95 var ama N95i gözden çıkacam 300 e satarım 400 de bende var saten al sana N79 süper bişi bu telefon ekranın yan dönmesi daha güzel

GsBuyukavci92

GsBuyukavci92

Üye
arkadaşlar önceki sayfalarda incelediğime göre bazı sorunlarda sürümü v30 yapın düzelir diye cevap yazılmış belki o sorununuz düzelecek ama benim başka bir forum sitesinde okuduklarıma göre v30 yapanlardan kimse memnun değil çoğunda çeşitli sorunlar ortaya çıkmış bu yüzden kimse v30 u tavsiye etmiyor yeni sürümü bekleyin diyorlar şimdiki en iyi sürüm v20 gibi gözüküyor haaa sorun yaşamayan arkadaşlar da var ama çoğunda sorun ortaya çıkmış o yüzden ben çok sorun olmadıkça versiyon yükseltmenizi tavsiye etmem biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kendi telefonumda olan birkaç tema oyun programları bi pakette topladım isteyen arkadaşlar için buyrun

amon35

amon35

Üye
bizde varız n79 ailesinde :)

cozturk

cozturk

Üye
arkadaşlar önceki sayfalarda incelediğime göre bazı sorunlarda sürümü v30 yapın düzelir diye cevap yazılmış belki o sorununuz düzelecek ama benim başka bir forum sitesinde okuduklarıma göre v30 yapanlardan kimse memnun değil çoğunda çeşitli sorunlar ortaya çıkmış bu yüzden kimse v30 u tavsiye etmiyor yeni sürümü bekleyin diyorlar şimdiki en iyi sürüm v20 gibi gözüküyor haaa sorun yaşamayan arkadaşlar da var ama çoğunda sorun ortaya çıkmış o yüzden ben çok sorun olmadıkça versiyon yükseltmenizi tavsiye etmem biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kendi telefonumda olan birkaç tema oyun programları bi pakette topladım isteyen arkadaşlar için buyrun

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefon düzgün çalışıyorsa ve program oyun vs gibi uygulamaları düzgün çalıştırıyosa versiyon yükseltmeye gerek yoktur

erdalksk123

Üye
Arkadaşlar N79 ' u alalı 2 gün oldu ancak ekran ile kapak arasında kayma var. Yani tam denk değil. Ekranın üst kısmından 2-3mm görünmüyor. Kapağın altında kalıyor. Bide faturada imei numarası yazmıyor. Sizce ne yapmalıyım ?

jooot

jooot

Üye
arkadaşlar n79 için tv programı felan var mı:D

rafi1994

rafi1994

Üye
vall süper telefon inşallah allah bizede nasip eder ppc den sıkıldım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Mrblar arkadaslar döndüm artık ilgilenmeye calısacagım konu ile ama goruyorumki cok sacma muhabbetler donuo konuda lütfen daha mantıklı daha duzgun bir seyler sorun ilk prensibim şudur telefonu bozucam die korkmayın kurcalayın elbet sorununuzu kendınızde cozebılırsınız aslında çok basit şeyler oluo sorunlarınız yani işte mantıkklı sorular beklıorum bundan sonra bys

create_jem

Üye
ben versiyon yüksekttikten sonra sim kart hafızamdaki bazı numaralar görünmüyor ama başka telefona takınca görünüyor bunun nedeni ne olabilir electronic arkadasım?ayrıca geldıgıne de cok sevındım =)

Üst Alt