Yardım !! N79 Uyumlu Müzik Dinleme Programı ve Birkaç Danışma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
    Konu Sahibi
Yardım !! N79 Uyumlu Müzik Dinleme Programı ve Birkaç Danışma
Ben şunu anlayamıyorum n79 çıktı içindeki özellikler harika çok kullanışlı telefon. Ama neden n79 adı altında bukadar az imkan var. Program,oyun vs. hep aynı şeyleri buluyoruz netarafa baksak.

1. Sorum : Bana güzel bir müzik programı lazım ama neden bukadar az imkan var.

2. Sorum : Lütfen herkes kontrol etsin çünkü gerçekten benim telefonda mı sorun bilmek istiyorum. Telefonda iki adat hoparlör var. Ben dikkatlice ikisinede kulağımı dayadım ve alttaki hoparlörden ses gelmediğini sanki süs olsun diye konulmuş olduğunu farkettim. Sizde deneyip sonucu söylerseniz sevinirim.

3. Sorum: Şiddetle N79 OYUNLARI İSTİYORUMMMMMM. Koskoca int. aleminde birtek bu siteden birkaç ark.ın paylaştığı oyunlar bulabildim ama 7 8 den fazla çalışan oyunumuzda yok :(

Yinede seviyorum seni n79 her nekadar mesaj çekerken beni çileden çıkartsan bile :D

• Beğen
Tepkiler: -ilhans-

jackalx_06

jackalx_06

Üye
müzik çalar olarak ttpod u öneriyorum oyun ve program meselesine gelince sitede sürüsüne bereket program ve oyun var bence iyice bir araştır.hoparlör meselesine gelince n79 kullanmadığım için o konuda birşey yazamayacağım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şunu anlayamıyorum n79 çıktı içindeki özellikler harika çok kullanışlı telefon. Ama neden n79 adı altında bukadar az imkan var. Program,oyun vs. hep aynı şeyleri buluyoruz netarafa baksak.

1. Sorum : Bana güzel bir müzik programı lazım ama neden bukadar az imkan var.

2. Sorum : Lütfen herkes kontrol etsin çünkü gerçekten benim telefonda mı sorun bilmek istiyorum. Telefonda iki adat hoparlör var. Ben dikkatlice ikisinede kulağımı dayadım ve alttaki hoparlörden ses gelmediğini sanki süs olsun diye konulmuş olduğunu farkettim. Sizde deneyip sonucu söylerseniz sevinirim.

3. Sorum: Şiddetle N79 OYUNLARI İSTİYORUMMMMMM. Koskoca int. aleminde birtek bu siteden birkaç ark.ın paylaştığı oyunlar bulabildim ama 7 8 den fazla çalışan oyunumuzda yok :(

Yinede seviyorum seni n79 her nekadar mesaj çekerken beni çileden çıkartsan bile :D
Ben cihazımda kendi müzik çaları haricinde kullanmıyorum,lcg jukebok vede ttpod yükledim ama sevemedim o yüzdende kullanmıyorum.ama sen kullanmak istiyorsan buyur kullan
1-S60 3rd Müzik Oynatıcılar
2-benim cihazım n78 o yüzden hoparlör soruna cevabım yok
3-işte sana oyunlar:OS9.xx Oyunlar Burada Toplanıyor! MAXİCEP SÜPER OYUNLAR ARŞİVİ
umarım işine yararlar

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
    Konu Sahibi
ben power mp3ü indirdim zaten n79un kullandığı kendi müzik programıda sanırsam powermp3 değişik skinleri var hoşuma gitti şimdilik. Bu oyun meselesine gelince öteki uyumlu telefonlardan uyan oyunlarla idare ettim birsüre hep yarım ekran gösteriyordu dün bikaç konuda aldığım oyunlar tam modda çalıştırıyor ama dediğim gibi iki elin parmaklarını geçmiyor yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt