S40 serisi uygulama erişimi problemi çözümü. Garantili. Resimli Anlatım Burda!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
sağol

ucenmi

Üye
6288 için eklersen çok sevineceğim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

naxcioneli

Üye
abi benim telefonum 6151.bana verdiginiz linkdeki programi download ettim.ama exe dosyasi cikti.bi de boyutu buyuk.digerleri gibi degil....bana ayrintili sekilde anlata bilirmisiniz......

hildar

hildar

Üye
beyler sakın ola bütün şıkları işaretlemeyin ben denedim telefon tamamen işi bitti

--------------- Ekleme ---------------

beyler deminki hatamı düzeltiyorum programda gerçekten mükemmel içerikler var hayal bile edilemiyecek kadar lakin sim kart diyen şıkları işaretlemeyin bu yüzden telefon fena halde kasıyor ve açılmıyor. eğer böyle bir hata yaptıysanız yani benim gibi sim kartı çıkartın ve telefonu tekrar bağlayın

--------------- Ekleme ---------------

beyler deminki hatamı düzeltiyorum programda gerçekten mükemmel içerikler var hayal bile edilemiyecek kadar lakin sim kart diyen şıkları işaretlemeyin bu yüzden telefon fena halde kasıyor ve açılmıyor. eğer böyle bir hata yaptıysanız yani benim gibi sim kartı çıkartın ve telefonu tekrar bağlayın

karakurt44_44

karakurt44_44

Üye
arkadaşlar 6300 telefon kullanıyorum ve msj attığımda. Uyarı: Gönderilmiş öğelere kaydedilmedi diye hata veriyor ne yapmalıyım lütfen yardıcı olun

crazyzaza8

Üye
7610 süpernova benim telefon msn e girerken hata veriyor yazılımın süresi doldu ya da saat veya tarih yanlış ayarlanmış olabilir diyor nasıl düzeltebilirım bir de che guavera nın teması var mı benim telefona göre

ozimozi

ozimozi

Üye
kardeş linki yenileyebilir misin çalışmıyor

beyaztane

Üye
arama içi sayaç açılmıyor. benim istediğim birini aradığımda o anda süreyi göstermesi ama olmuyor. ypksa benmi olmayan bişiyi istedim.

sswolfss

Üye
benim ki 2630 bana da ppu gönder

babagazi

babagazi

Üye
:oke:sagol paylasım ıcın

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar internetim kapandgndan dolayı yardımcı olamıyorum. Kusura bakmayın. Ppu ları ilk mesajda verdğm blog sitesinden indirin. Bilmedğniz şıkları sakın işaretlemeyin. Kolay gelsin;)

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
abi benim telefonum 6151.bana verdiginiz linkdeki programi download ettim.ama exe dosyasi cikti.bi de boyutu buyuk.digerleri gibi degil....bana ayrintili sekilde anlata bilirmisiniz......
o exe dosyasını kuracaksın. sonra c program files nokia phoenix products un içine ppu gelir.

kardeş linki yenileyebilir misin çalışmıyor
yeniledim..

arama içi sayaç açılmıyor. benim istediğim birini aradığımda o anda süreyi göstermesi ama olmuyor. ypksa benmi olmayan bişiyi istedim.
ben denemiştim çalışmıştı..

benim ki 2630 bana da ppu gönder
linkten indir..

ankara85

Üye
5610 xpressmusic için PPU dosyasını gönderirmisin

uruno

uruno

Üye
dostum eline sağlık süper oldu ben bide usb den şarj olayını tikledim fakat olmadı 5300 kolay gele
enteresan bişey orange home screen açtım ekrana yeni bi bekleme ve araç çubuğu geldi süper arayüz tamamen değişti
kare tuşuyla titreşime geçemiyordum açtım oldu süper
bunlar 5300 için denenmiştir

radyo sesini artırabilirmiyim diye kurcalıyorum şimdi

karacano

Üye
benim telefonum 2760. blogda da yok ne yapmalıyım

aytaç taştoka

Üye
nokia 5610 için ppu dosyasını gönderirmisiniz lüften acil...

ankara85

Üye
5610 için ppu dosyasını linten indir demişsin indirdim kurdum fakat ppu dosyası felan çıkmadı, sen gönderebilirmisn

ilbars95

ilbars95

Üye
ya izin istese nolck snde ama uğraşmıssn tşk.

tarik5454

Üye
Ben 5310 XM PPU sunu Buldum Ama Doğrumu Bilmiom
LİNK

Bu İndirdiğim Adres

Üst Alt