Nokia 5800 Tutacak

Sponsorlu Bağlantılar

mkarakas058

mkarakas058

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Tutacak

EVET ARKADAŞLAR BANA RESİMDEKİ GİBİ TELEFONU TUTAN SABİT AKSESUARI ARIYORUM NERDE NASIL BULURUM ? AKSESUARIN ADINIDA BİLMİYORUM! ARAÇ TUTACAĞİ DEĞİL BEN MASAMA KOYUP ÖNÜMDE TV İZLER GİBİ DURMASINI İSTİYORUM :=))))))))))))))))

--------------- Ekleme ---------------

BULDUM ADINI 5800 masaüstü standı diyolarmış peki nerede bulabilirim alabilirim

• Beğen
Tepkiler: tespihdar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neti araştır..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnternete bi bak

tigger_agc

Üye
Bu aksesuar cihazı sıfır aldığınız da kutunun içinden çıkıyor dostum.

ataanfrk

Üye
ve adı bildiğim kadarıyla stand...

turkuazaxu

Üye
dostum bendekini 100 kntöre verebilirim sana [email protected] burdan ulasabilirsin.. 0546 955 74 30 telim

pavilion

pavilion

Üye
benim telefondan ne kılıf ne de stand ayağı çıktı turkcell abone merkezine girdim orjinal kılıfını satıyorlsrmış yanında stand ayağıda varmış 35tl ye aldım. biraz araştır bulursun

ersn__23

Üye
cıhazın ıcınden cıkıor zatenn :)) bende warr

DERBEDER-34-

Üye
kardeş sahibinden .comda var.. bak...

Emperian

Emperian

Üye
Buyuk harflerle yazmak bagırmak anlamına gelır!!

taner505

Üye

hamza416

hamza416

Üye
Nokia cluptan bulabilirsin

tespihdar

Üye
gzül tlfn

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
530 TL'ye düştüğünden itibaren kutunun içinden sadece Hafıza kartı, pena ve USB Data kablosu çıkıyor (Ana malzemeler dışında). Sadece ilk satış paketlerinde stand, tv bağlantı kablosu ve koruma kılıfı çıkıyordu (Başka çıkan bişi var mı bilmiyorum). pavilion isimli arkadaş 35TL'ye hem kılıf hem de standı almış bir Turkcell Shop'a uğrayarak sen de edinebilirsin. Ben de bir ara uğrayayım =)

ratman06

Üye
Ankarada oturuyorsan eğer telefon borsası 2 de var orjinal kılıf ve bu tutacak sadece 20 tl. haberin olsun daha bugün aldım.
Bu arada bu telefon ilk çıktığında yani 700-800 lira iken kutudan çıkıyormuş bu aksesuarlar
Dediğim yerde ki arkadaş bunları toplamış bence bi uğra yada arkadaşın varsa ankarada ona aldır bence başka bi yerde varmı bilmiyorum

ozkansever

ozkansever

Üye
ben telefonu alınca zırnık inmemişti bende orjinal kılıfı itekledim ,senin dediğin aparatta kılıfın içinden çıkmıştı :D

666kaos

666kaos

Üye
18 tl ye kılıf ve sehpası satılıo gold bilgisayar alışveriş merkezinde gold yaz googleye ordaki siteye gir ordan bak fiyatlar oldukca ucuz

Paronim

Paronim

Üye
nasıl harici bulunamaz ya
daha dün aldım
Cp-305 KILIF
Dt-29 STAN ( AYAKLIK )
gittigidiyordan dün aldım bugün elime ulaştı gayet kullanışlı kılıfla ayaklık..

masum.cocuk.01

Üye
orjinalürünler.com adresinde var ben aldım kılıfla birlikte

Takipçi Satın Al

Üst Alt