Nokia 5800 Tutacak

Sponsorlu Bağlantılar

petrucci82

petrucci82

Üye

EVET ARKADAŞLAR BANA RESİMDEKİ GİBİ TELEFONU TUTAN SABİT AKSESUARI ARIYORUM NERDE NASIL BULURUM ? AKSESUARIN ADINIDA BİLMİYORUM! ARAÇ TUTACAĞİ DEĞİL BEN MASAMA KOYUP ÖNÜMDE TV İZLER GİBİ DURMASINI İSTİYORUM :=))))))))))))))))

--------------- Ekleme ---------------

BULDUM ADINI 5800 masaüstü standı diyolarmış peki nerede bulabilirim alabilirim
gittigidiyor a bak..tv out kablosu ile birlikte set var yan sanai ama işini görür ben sadece kabloyu aldım standı da kartondan yaptım canavar gibi çalışıor estetikaçıdan kötü ama olsun

mrtglr55

Üye
arkadaşım bendende ne klıf dene tutacak çıkmadı:S ama her ikiside gitti gidiyorda var;) ikisi birden 10 lira sahsen ben aldım;)

aryscat

aryscat

Üye
Ben kartondan yaptım :) işyerinde kullanıyorum. Fıstık gibi oldu :) 10 lira ya gerek yok. :)

kdr1903

kdr1903

Üye
onun adı sehpa diye geçior.. noki 5800 xm kılıf+sehpa bir satılıyor.. ama kardeş onun bi numarası yok yani.. ben aldım çok film de izliorm ama o olmasa da olur.. çok da dandik bişe zaten resimde öle durduuna bakma.. bende orjinal speaker ı bile war sakın almayın.. benim almadıım aksesuarı kalmadı bu telin.. hastası olduum için..

z_kan

Üye
bakır teli kıvırıp yapabilirsin. çok basit maksat iş görmesi değilmi.

tektabancam

Üye

EVET ARKADAŞLAR BANA RESİMDEKİ GİBİ TELEFONU TUTAN SABİT AKSESUARI ARIYORUM NERDE NASIL BULURUM ? AKSESUARIN ADINIDA BİLMİYORUM! ARAÇ TUTACAĞİ DEĞİL BEN MASAMA KOYUP ÖNÜMDE TV İZLER GİBİ DURMASINI İSTİYORUM :=))))))))))))))))

BULDUM ADINI 5800 masaüstü standı diyolarmış peki nerede bulabilirim alabilirim
kardeş benim var kullanmıyorum hiç kullanışlı degil bide deri kılıf kullanıyorsan ters girmesi gerekecek tutacak sıkıntı müzik kulaklıgı kullanamayacaksın orjinal kılıfda işe yarar belki fakat oda kullanışlı degil irenç ötesi telefonu her çıkardıgımda sanki kireç kaplamış gibi ekran benbeyaz oluyo

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşim ben gecenlerde orjinal kılıfını aldım onun içinde çıkıyor.istanbulda varsa arkadaşın sirkecide doğubankın hemen yanında rem aksesuar var orda istediğini temin edebilirsin:bye2:

birde sirkeci doğubankta da istediğin her ürlü aksesuarı bulabilirsin:ehe

haytaefendi

haytaefendi

Üye
ben telefoncudan 5800 içn plastik klıf aldm yannda bşi wardı adm ipi dedi eve geldm o dayama sesiymiş snde bak istrsn onu tek satıolarmı diye

Takipçi Satın Al

Üst Alt