S40'ın kralları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
S40'ın kralları buraya
Arkadaşlar 6300 tel kullanıyorum. Bu telefonumun 512 mb'lik hafıza kartı var. Şu anda kartta önemli bir sorun var. Zamanında bir video yüklemiştim ve bu video biraz uzundu. 3gp formatındaydı. Yuklerken elektrik kesildi ben de o ara teli bilgisayardan çıkardım. Videonun olduğu klasöru açmaya çalıştım ve tel resetlendi. Bu durum aynen devam etti. Ama artık hangi dosyayı yüklersem yükleyim tel reset atıyordu. Ben de dayanamadım ve hafıza kartının dosyalarını yedekleyip format attım hafıza kartına. Formattan sonra da çok üzgünüm ki düzelmedi. Şu an kart bomboş ve hiç birşey yüklenmiyor. Yüklense bile resetleniyor. Lütfen yardım edin bu sorun nasıl çözülür. Not: Hafıza kartı kesinlikle formatlanmıştır.

gokhans19

Üye
Yenisini al.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu sorun bir arkadaşımda da vardi ben düşünüyorum ki 63oo JAVA tabanlı bir cihaz bu tellerin RAM lari biraz düşük , tel yüksek boyutlu dosyalarda kendini resetliyor , bunu gözlemledim . Arkadaş hatta telefonunu aynı günde almıştı bence sorun o elektrik kesintisinde yaşanmadı , cihazın doğuşunda vardi

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum rami düşük dediğin doğru ama inan ki ben çeşitli filmler atıp 63'ten izledim. Yani sorun telin doğusunda değil en azından bendeki değil. Sorun elektrik kesintisinde yaşantıgı kesin çünkü bir oyun bile atsam açmıyor!!! Bunu çözebilen de eminim ki S40'ın kralıdır!

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hafıza kartına ceptenmi format attın yoksa pc denmi.bazen cepten atınca bişey fark etmiyor ancak hafıza kartını card reader a takıp format atarsan düzeliyor.benim de başıma gelmişti bu olay ama şimdi kullanıyorum.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
dosya alış-verişi sırasında yarıda kalması hafıza kartını uçurmuş olmalı.Elindeki kartın kalitesi tartışılır bu durumda.Birkaç pro vardı bunun için.Bozuk kartı biçimlendirme programı yaz çıkar zaten.Düzelirse ancak öyle düzelir yoksa yeni kart alman gerekecek ne yazıkki

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına ceptenmi format attın yoksa pc denmi.bazen cepten atınca bişey fark etmiyor ancak hafıza kartını card reader a takıp format atarsan düzeliyor.benim de başıma gelmişti bu olay ama şimdi kullanıyorum.

dosya alış-verişi sırasında yarıda kalması hafıza kartını uçurmuş olmalı.Elindeki kartın kalitesi tartışılır bu durumda.Birkaç pro vardı bunun için.Bozuk kartı biçimlendirme programı yaz çıkar zaten.Düzelirse ancak öyle düzelir yoksa yeni kart alman gerekecek ne yazıkki

Peki dostlar bi bakalım çok teşekkür ederim.

Da®kness

Da®kness

Üye
Profilime mesaj bırakmışsın. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Gerçekten yardımcı olmak isterdim. Benzer bir kart bularak gerçek sorun telefonda mı yoksa kartta mı dene, yada kartı başka bir 6300 yada uyumlu bir cihazda format attıktan sonra yükleme yaparak dene ... Sonuçları bekliyoruz :oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Profilime mesaj bırakmışsın. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Gerçekten yardımcı olmak isterdim. Benzer bir kart bularak gerçek sorun telefonda mı yoksa kartta mı dene, yada kartı başka bir 6300 yada uyumlu bir cihazda format attıktan sonra yükleme yaparak dene ... Sonuçları bekliyoruz :oke:

Dostum gerçekten çok kötü bir durum ya

eakar

Üye
Bilgisayar - sağ klik - özellikler - aygıt yöneticisi - disk yönetimi - oradan hafıza kartını yavaşca fat olarak biçimlendir ( bilgisayarımdakinden daha iyi ) sonra hafıza kartındaki dosyaların hepsini seç ve sağ tıkla salt okunur ve arşiv olmasın. Sakın Sistem klasörü yapma.

Ondan sonra hafıza kartını takarken yada çıkarırken etkin beklemeyi kapat sonra da telefonu kapat öyle çıkar hafıza kartını.

Yüzde 100 düzelecektir.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar - sağ klik - özellikler - aygıt yöneticisi - disk yönetimi - oradan hafıza kartını yavaşca fat olarak biçimlendir ( bilgisayarımdakinden daha iyi ) sonra hafıza kartındaki dosyaların hepsini seç ve sağ tıkla salt okunur ve arşiv olmasın. Sakın Sistem klasörü yapma.

Ondan sonra hafıza kartını takarken yada çıkarırken etkin beklemeyi kapat sonra da telefonu kapat öyle çıkar hafıza kartını.

Yüzde 100 düzelecektir.

Eğer düzelirse S40'ın kralı sensin

Da®kness

Da®kness

Üye
Sorun çözülmedi mi daha ?

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
aga bil tamirciye götür bence

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Hayır malesef çözülemedi. Pc'den format attım :bann: Kart kafayı yemiş durumda.

baranayca

baranayca

Üye
arkadaş şunu bi denesen:
hafıza kartını cepten çıkar adapter ile bilgisayara bağla ordan yükle sonra cebe tak inşallah çalışır.
Şimdiden teşekkürler +rep pls

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Burda rep uygulaması yok ama olursa bol dua alırsın

--------------- Ekleme ---------------

Burda rep yok ama yine de sağol

baranayca

baranayca

Üye
e bari tşk et

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür mü :kop:

s3b0

s3b0

Üye

Yüzde 100 düzelecektir.

Doğru Bi Yöntem %100 düzeleceğinden Eminim Bunun kolay bi Yolu da Var:
Telefonu Pc ye USB kablosyla bağla. Telefon USB modu için Sana bişi soracaktır Burdan Veri Depolama De
Sonra Bilgisayarımı Aç Telefonun Hafıza KArtını Aynı Flash Disk Gibi öÖrecektir [İsmi Çıkarılabilir Disk Olacaktır) Sonra Buna Sağ Tuş Biçimlendir de Ayarları Deyişirmeden Biçimlendir De aşağıdaki Kutucuk Doluğunda Biçimlendirme Tamamlandı di Ekran gelecektir Tamam de. Sonrada Bİçimlendirme Penceresini Kapat.

Hafıza Katı Düzelmiştir Hayırlı Olsun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt