Gerçekleştirilen Buluşmalar 12 Eylül MaxİCep 1. ankara buluşması ! Ankaralılar buluşmak istiyor.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
Ya haberleri yoktur yada çekiniyorlardır ! :oke:

iyide salih abi ilk başta toplu mesaj çekti.mesajıdamı okumayı bilmiyorlar:)

--------------- Ekleme ---------------

saat kaçta buluşacağız bence 2-3 arası iyi.güvenparkın orası kesin o zaman.
daha erkende olabilir benim için farketmez 10 da da buluşabiliriz:D ama en geç 3 te buluşalım.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Saat 2-3 gibi buluşursak benim için de uygun olur... Güvenparkta buluşuruz... Biraz otururuz... Oradanda metro ile gençlik parkına geçeriz... Eğleniriz... (:

hakan.c

hakan.c

Üye
bana uyar:D

ben o zmn 2 de gvenpark da olurum:oke:

By Asabi

By Asabi

Üye
Bende 2 de olurum heralde !

hakan.c

hakan.c

Üye
herkez cep telini verirse birbirimizi bulmakta zorlanmayız:)
benim cep tel 0545 372 61 16

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben oruçluyum, oruç kafayla ne muhabbet olur ne de gezmek.. İftar derim başka da bir şey demem :)

hakan.c

hakan.c

Üye
Gel ya salih abi gezeriz tozarız joy a gideriz.:D:D:D

bizde oruçluyuz heralde.bende zaman geçsin diye 2-3 dedim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
6kabulse 6 olur, 5 bile olur ama 2-3 de oruçlu oruçlu gezilip sohbet edilmez, ama siz bilirsiniz iftara doğru katılım olursa oraya bekleriz.

MagNum

MagNum

Üye
bak derimki isteyenler erken buluşsun gençlik parkı vs. yapsınlar ordan iftara yakın 6 gibi falan iftarcıların buluşacağı yerde olsunlar..

Salih beim yarın işlerim var cep numaranı aldım arar son duruma göre gelirim veya gelmem ;)

hakan.c

hakan.c

Üye
bak derimki isteyenler erken buluşsun gençlik parkı vs. yapsınlar ordan iftara yakın 6 gibi falan iftarcıların buluşacağı yerde olsunlar..

Salih beim yarın işlerim var cep numaranı aldım arar son duruma göre gelirim veya gelmem ;)

olabilir..:islik:islik

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

Tamamdır, isteyenler gündüz buluşabilir..

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende mi gelsem??? o günde gitar dersim var... Neyse artık tam da YKM'nin onunden geçicem :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ek gitar dersini ;)

M3L!H

M3L!H

Üye
Gitarlamı geliim yani :D ben bi pedere solerim biraz serttir. Zor izin koparczza benzio :( büyük ihtimal gelirim ama...

Bu arada numaranı aldım. Bi de tam olarak saat kaçta buluşczz YKM'de

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
18:00 uygundur, anca iftar için hazırlık, yer bulacağız karar aşaması derken, 18:00 da herkes dakik şekilde gelirse problem olmaz, bekletenler de artık mekana gelirler. :)

M3L!H

M3L!H

Üye
bnm gitar 12'deydi. ya ben vazgeçtim 14 yaşım aranıza almassınız diye düşündüm... Siz keyfinize bakın.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Benim ilk buluşmaya katıldığımda ki yaştasın, çekinecek hiç bir şey yok, [email protected] u ekleyin görüşelim eğer yine istemezsen karar senin.. Ama çekinecek ne var, hepimiz üyeyiz sonuçta beraber hareket ediyoruz..

M3L!H

M3L!H

Üye
Ok ben bi aileden izin aliyim (inş. alırım) duruma göre gelirim

hakan.c

hakan.c

Üye
inş alırsın

salih abi byersoy dan hiç ses çıkmıyor??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...