hakan.c
Üye
™ мγdяєaм;1625830' Alıntı:3 Kiş 3 Kişidir ...
Çok Güzel Firrari Yanaklarını Sıkasım Geldi![]()

™ мγdяєaм;1625830' Alıntı:3 Kiş 3 Kişidir ...
Çok Güzel Firrari Yanaklarını Sıkasım Geldi![]()

Seneye anca..Bir daha ne zaman olacak bu buluşma ?
Siz tekrarlayın, seneye ben de eşlik ederim sizeO gün saat 2-3 gibi kızılaydaydım... İşlerimi bitirdim geziyorduk (Kız arkadaşımla)... Salih iftara buluşalım deyince o saate kadar zaman geçiremedik... Salihe mesaj attım... Oda beni aradı telefonda biraz sohbet ettik...Keşke saat 2-3 gibi buluşsaydık
Ramazandan sonraya tekrarlıyalım buluşmayı...
![]()

Teşekkürlermaxinin bütün gencleri yakışıklı ama sen ayrı bi karizmasın salih.sağolasın resimler için![]()
Oraya yazdıkda ne olduİstanbul buluşmasına yazdıklarımı buraya da yazsaydım yine en az bi 10 kişi olurdu![]()
Bizim grup taksimdeydi , gelmeyenler düşünsün
Yo bu iki genç arkadaş yeni, yenilik iyidirGüzel fotoğraflar,Ama dendiği gibi klasik hep aynı kişiler
Teşekkürler fotoğraflar için

Salih yanlış konuya yazmışımYo bu iki genç arkadaş yeni, yenilik iyidir![]()

Evet buna da şükür, novelic, salih baba ve ulaş ı da görmek isterdim..

ya seninde nickin mickin yok nası tanıyım bee hastaydım hem ayrıca yolcuydum danovelicsi gorup napcan....msn de tanımıyon da....![]()
acelem de vardıya seninde nickin mickin yok nası tanıyım bee hastaydım hem ayrıca yolcuydum daacelem de vardı

Ben gelebilirimankaradan 3 kişi geliyorsa buluşmaya,trabzondan kaç kişi gelir acaba???
![]()

selamlar alperence
o gelişinizde nasip olmadı işlerden ama bir dahaki gelişinizde abiniz olarak ben ağırlamak isterim Ankara da ...
Adem özellikle seni de beklerim.
ulan yürüyün gidin başka isimmi bulamadınız yaa oyun havası arıyoz buraya geldik sizin yüzünüzden admin küfür edecem gene ceza alacam diye korkuyom heee