Gerçekleştirilen Buluşmalar 12 Eylül MaxİCep 1. ankara buluşması ! Ankaralılar buluşmak istiyor.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Asabi

By Asabi

Üye
Salih, ben şimdi kesin geliyom ya;
sana ne zaman telefon açayım ?
ve ne yapmam gerekiyor !

İlk defa bir buluşmaya gelicem, onun için biraz acemiyim !

Salih seni çok seviyorum ! Çok iyi birisin ! Zaten sima ndan belli, ne kadar saf (temiz) kalpli ve iyi niyetli bir kişi olduğun. İsmin bile ne güzel !

Maxicepte en çok seni seviyorum !:oley

--------------- Ekleme ---------------

Aslında, tiyatro ya bile gidebiliriz ! Ama işte önceden bilet ayırmak lazım.:)

researcher

Üye
salihi sevmeyen ölsün.... :P

By Asabi

By Asabi

Üye
Kaldı 2 gün !

hakan.c

hakan.c

Üye
eee nerede buluşuyoruz eğer cepa da buluşursak belki ben cepa ya gelemeyebilirim.
ama kızılay da olursa kesin gelirim...:maxicep::maxicep:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kızılay da olur fark etmez ;) Ankamall da olur, siz karar verin herkesin geleceği bir yer olsun, ulaş daha fikir belirtmedi :hmmm

hakan.c

hakan.c

Üye
bana kalırsa her hangi bi cafede buluşmayalım,kızılayda karanfil sokakta buluşalım.daha sonra oradanda biyerlere gideriz.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa her hangi bi cafede buluşmayalım,kızılayda karanfil sokakta buluşalım.daha sonra oradanda biyerlere gideriz.

Bana uyar, diğer katılacak arkadaşlar da fikir belirtse iyi olur..

By Asabi

By Asabi

Üye
Benim için pek fark etmez ! Siz nere derseniz, oraya gelirim :)
Diğer arkadaşlar bakalım ne dicek ?

researcher

Üye
karanfilde dost kitabevinin onunde bulusun herkes orda bulusur....

Salih seni çok seviyorum ! Çok iyi birisin ! Zaten sima ndan belli, ne kadar saf (temiz) kalpli ve iyi niyetli bir kişi olduğun. İsmin bile ne güzel !

Salih mafya uyesi cıkarmıs....:kop::kop::kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ulaş konuya bir yazsın, by asabi ve firari için fark etmiyor benim için de öyle

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
estağfrullah :ehe gel de titanic kadar konuş ayıp ettin :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sayın arkadaşlar... Cepa' da buluşursak benim için değil ama diğer arkadaşlar için sıkıntı olabilir... Bence Kızılay' da YKM' nin önü Güven Parkta buluşalım... İstersenız ordan da direk metroyla Ulusa geçeriz... Gençlik parkına gideriz... ;) Ne dersiniz... ? Yanlız ben 1 - 2 saat gecikmeli geleceğim...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
iftardan sonra mı yani ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Saat kaç gibi buluşmayı düşünüyorsunuz acaba...? Ben saat 10 gibi şirkette olucam... Hafta sonu tatil olduğu için hazır bütün bilgisayarlar kapalı durumdayken Server' ın yedeğini alacağım... Yarım saat bir saat işim var... 11 Gibi şirketten çıksam 11:30 gibi Ulusta olurum... Oradan Bilgisayarcıya gideceğim... Kendime sistem topluyorum fiuat araştırması yapıyorum... :) Uzun lafın kısası 12:30 - 1 Gibi ben kızılayda olurum... Kız arkadaşımda yanımda olur... ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Salih numaran bende var eğer bir aksilik çıkarsa ben sana haber veririm... ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
zaten görünüş olarak büyük göstermiyorum güzel buluşma olması dileğiyle
Üstelik sitedeki fotolarında normal halinden çok daha büyük duruyor arkadaşlar :ehe
Ya da yerden 190 cm yüksekten öyle görünüyor, bilemiyorum :bilmm

:ehe
Salih mafya uyesi cıkarmıs...
Zaten öyle :hmmm
Biliyor muydun yoksa tesadüfen mi tutturdun?

Arkadaşlar gelemiyorum ama yüreğim sizlerle :ehe
Beni de anın!..
(Kötü anmayın banlarım :ehe)
Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum :)

hakan.c

hakan.c

Üye
:(size kötü bir haberim var(sizin için kötü olmayabilir ama..) bugün akrabalar iftara devat etti bende dedim böyle böyle arkadaşlar la buluşacağız ben gelemem(uzun lafın kısası ayıp oldu:().bende dedim iftardan sonra gelirim dedim.yani iftardan sonra aranızda olmayacağım:(.yani 8:30 9:30 arası da felan aranızdan ayrılırım...

tabi cumartesiye kadar durum değişebilir...

karanfilde dost kitabevinin onunde bulusun herkes orda bulusur....

evet burasıda güzel güvenpark ın orasıda.

908.555 üyesi olan siteden nasıl ankara daki bir buluşmaya sadece 6 kişi katılıyor anlamadım.Bu 908 bin üyenin 150 bin den fazlası ankaradandır.ve bu 150.000 kişiden bence daha fazla kişi katılması lazım.

By Asabi

By Asabi

Üye
:(size kötü bir haberim var(sizin için kötü olmayabilir ama..) bugün akrabalar iftara devat etti bende dedim böyle böyle arkadaşlar la buluşacağız ben gelemem(uzun lafın kısası ayıp oldu:().bende dedim iftardan sonra gelirim dedim.yani iftardan sonra aranızda olmayacağım:(.yani 8:30 9:30 arası da felan aranızdan ayrılırım...

tabi cumartesiye kadar durum değişebilir...

evet burasıda güzel güvenpark ın orasıda.

908.555 üyesi olan siteden nasıl ankara daki bir buluşmaya sadece 6 kişi katılıyor anlamadım.Bu 908 bin üyenin 150 bin den fazlası ankaradandır.ve bu 150.000 kişiden bence daha fazla kişi katılması lazım.

Ya haberleri yoktur yada çekiniyorlardır ! :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...