n95 8gb v31.0.015 hack???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb v31.0.015 hack???
Arkadaşlar telefonumu servise gönderdim bir sorundan dolayı geri aldığımda en son versiyonu yüklemişlerdi.Şimdi bu versiyonu bir türlü hackleyemiyorum baya bir araştırdım sonuç olumsuz bir denemediğim opda dan sertifika almak kaldı onu yapmak istemiyorum çünkü net e seri numaramı vermek istemiyorum.Lütfen benim gibi n95 8gb kullananlar hack konusunda ne yaptıklarını yazsınlar şimdiden teşekkürler herkese...

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum şu an için tek çare OPDA ! Ki aylardır durum böyle , başka bir çözüm bulunana kadar da bayağı zaman geçicek gibi görünüyor .

matt01

Üye
    Konu Sahibi
Dostum şu an için tek çare OPDA ! Ki aylardır durum böyle , başka bir çözüm bulunana kadar da bayağı zaman geçicek gibi görünüyor .

Kardeşim işde opda ya güvenemiyorum.Olmazsa bekleyecem ya ne olur ne olmaz.Herhangi bir şeyi setifikalamadan hack olayını yapabilirler diye düşünüyorum.Bekleyecem ozman :((Ama başka yöntem bilen varsa ya da diğer n95 8gb kullanıcıları ne yapıyor?Benim gibi bekliyorlar mı yoksa opda dan cer ve mi aldılar?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar telefonumu servise gönderdim bir sorundan dolayı geri aldığımda en son versiyonu yüklemişlerdi.Şimdi bu versiyonu bir türlü hackleyemiyorum baya bir araştırdım sonuç olumsuz bir denemediğim opda dan sertifika almak kaldı onu yapmak istemiyorum çünkü net e seri numaramı vermek istemiyorum.Lütfen benim gibi n95 8gb kullananlar hack konusunda ne yaptıklarını yazsınlar şimdiden teşekkürler herkese...
Buraya baktınmı N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
mapavri @

Dostum bunu uygulamadan önce de sertifikaya ihtiyacımız var ...

Arkadaş hack için gerekli olan tüm dosyaları Signed istiyor :oke: Yani işin içinde OPDA olmayacak..

Buna çare elbet bulunacak , fakat bulunana kadar telefonunu 3310 gibi kullanırsın dostum (matt01)

matt01

Üye
    Konu Sahibi
mapavri @

Dostum bunu uygulamadan önce de sertifikaya ihtiyacımız var ...

Arkadaş hack için gerekli olan tüm dosyaları Signed istiyor :oke: Yani işin içinde OPDA olmayacak..

Buna çare elbet bulunacak , fakat bulunana kadar telefonunu 3310 gibi kullanırsın dostum (matt01)

Anladım kardeşim.Ben de çoğu programı yükledim ama demirbaş olan programlar kaldı.Artık karar verdim bekliyecem v20 de nasıl hacklediysek onun gibi bir yöntem yakında bulurlar sanırım.Herkese yorumları için teşekkür ederim özellikle de sana Samsunspor tam demek istediğimi anlamışsın sağolasın;)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
matt01 Sen de sağol dostum. Umarım en kısa zamanda çözüm buluruz :)

focus838

Üye
kardeş bende baya bi uğraştım nete ime no falan vermeden olmuyormu bu deli etti kıracam teli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt