<<< N97 kullananlar deneyimlerini yazsın >>>

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Kameranın lens koruyucusu camı çiziyormuş bu doğrumudur arkadaşlar? Bilen Var mı?

serkush

serkush

Üye
Bencede.Nedir bu ya.bekledik bekledik NOkia da fos çıktı.Yapamıyorlar bu anlaşıldı artık.Şuna 2000 tl vereceksin ortada yeni bişey yok.Onun yaptığını ben kendi telefonumla zaten yapıyorum.Yazıklar olsun nokia ya.Valla bundan sonra İphone alacam heralde.

ressam arkadasss sende sitede 3-5 yerde bu aleti kötülemiş yerden yere vurmussun. son güzellliğinde iphone alcam demişsin. sen iphone satan bi esnaf felanmısın? hani millet n97 degilde iphone alsın? ben 15 gündür n97 kullanıyorum gayet memnunum . ayrıca ekimde yeni bir güncelleme ile dokunmatik ekran iphoneden güzel olacak. biraz haberleri takibet... hem begenmedin tamamda buuuuu kadar ısrarla vurgulamanın anlamı ne???

badikbadik

Üye
kedi ciğer meselesi, bence mükemmel bir alet n97....

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ressam arkadasss sende sitede 3-5 yerde bu aleti kötülemiş yerden yere vurmussun. son güzellliğinde iphone alcam demişsin. sen iphone satan bi esnaf felanmısın? hani millet n97 degilde iphone alsın? ben 15 gündür n97 kullanıyorum gayet memnunum . ayrıca ekimde yeni bir güncelleme ile dokunmatik ekran iphoneden güzel olacak. biraz haberleri takibet... hem begenmedin tamamda buuuuu kadar ısrarla vurgulamanın anlamı ne???
kesınlıkle katılıom sana

akilsizbidik

Üye
navigasyon tuşu çok kullanışlı klavye diğer parçalardan gayet memnunum. ekranın açılışı ve kapanışı

gayet iyi elde kalacak gibi olduğunu düşünenler tasa etmesinler çok sağlam.

Sadece arama geldiğinde tuş kilidini otomatik açmıyhor ya da ben beceremedim. tek sıkıntım bu.

hakikaten inanılmaz bir makina ve ödenen parayı son kuruşuna kadar hak ediyor.

v20 çıktığında daha da iyi olacak.

--------------- Ekleme ---------------

Kameranın lens koruyucusu camı çiziyormuş bu doğrumudur arkadaşlar? Bilen Var mı?

hangi ara aldılar da hangi ara çizdiler anlamadım ama hiç alakası yok.

iphone denen zımbırtı ise n97' nin tek bir vidası olamaz. Kıyaslama yapmayın...

KeeReeM

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Bu iPhone kıyaslaması nedir çözmüş değilim. Herkesin bir zevki vardır, herkes istediği telefonu kullanır. 1,5sene öncesine kadar NOKIA dan başka telefon kullanmadım, aklımdan bile geçmedi. Her yeni model çıktığında telefonumu yeniledim. En son n95 im varken birde iPhone hediye geldi. İkisinide kullanmaya başladım. İlk başlarda iPhone yedek telefondu, yanımda taşıyordum. Sonradan sonraya n95 yedek telefon oldu. Ve şimdi n96, n97 ve iPhone kullanmaktayım. Nokia uzun bir süre daha iPhone un ekran kalitesini, dokunmatikteki kolaylığını, rahatlığını yakalayamaz. Ekranlar çok farklı, capacitive ekran(iPhone daki) apayrı birşey. Nokia daki ekran basmatikken, iPhone daki ekran vücuttaki statik elektriği algılayarak çalışıyor.Yazılım güncellemesiyle bunu değiştirmek mümkün değil zaten. Hepsini geçtim iPhone da apayrı bir işletim sistemi mevcut. Hergün yüzlerce yeni uygulama çıkıyor.Nokia yı neden kullanıyorum; kamerası daha iyi, flash ı var. iPhone la gerek Nokia, gerekse başka bir telefonu kıyaslamam.
Hiç bir telefonu kötülemiyorum, hiç bir telefona zımbırtı demiyorum. Deneyin, test edin hoşunuza gideni kullanın...

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar hoşnutsuz adam varken yorum yapmak zor.Benim kötülediğim falan yok ayrıca esnaf mesnafta değilim.alakası yok.Kedi ciğer ise çok komik bir yaklaşım dı tebrikler arkadaşa.Bir cihazın eksik gördüğüm yanlarını yazınca herkese bişeyler oldu.Anlamadım doğrusu.Beni n97 düşmanı yaptı çıkardılar.Çok komik doğrusu.Güzel bir alet olduğunu biliyorum fakat kabul edin EKSİKLERİ VAR.

uğur55

Üye
ıpone 3G vardı sattım. şimdi 2 haftadır N97 kullanıyorum ıpone kadar seri değil ama yeterli çok kapsamlı bir cihaz ıpona göre vindows uygulamalarını kabul etmesi cabası kısa birsüre sonrada yeni 2.0 yazılımı gelecek süper bir cihaz bence tavsiye ederim ayrıca radyo sinyali veriyor yani telden oto teype canlı yayın. bekleme

--------------- Ekleme ---------------

canım kardeşim iki barmağının telefonun üzerinde ne işi var

abdul_hey

Üye
her kes bişey yazmış neden nokıa n97 firmware 2.0 yukliyemedık kaydırma guzel olsun

mukremin123

Üye
valla arkadaşlar bende N97 sahibiyim hoş telefon gerek görüntü gerek özellik İphone ile kıyaslamaya çalışıyolar üzücü tabi klasmanları bile farklı bir sürü artısı war o cihaza nazaran bikere en önemlisi Qwerty klawye war ki cok büyük bi rahatlık (aynı anda ipohe 3GS sahibiyim Telsimin Kampanyasıyla AlDım) ki zorluk yaşıyorsunuz araba kullanirken mesela klawye olmadıgı icin rehbere gir isim bul vs.böle dolambaçlı işler rahat olmuyo..
Ama bu gece kötü bişi oldu telefonu kapatıp şarja koydum.Şarjdayken beyaz ekran nokia yazısı war biliyorsunuz telefonu bi açtım öyle izi kalmış :S üzdü beni bataryayı çıkarttım bekledim birz ama hala gitmedi bekliyorum inş.düzelir daha önce karşılaşan varmı Plazma Tv lerde bu problem oluyo bazen aynı kanalı uzun süre izlerseniz öle logosu falan kalabiliyo tv nin silme özelliği war siliyoda N97 de warmı bilmiyrum cok fazla kurcalamadım varsa başına gelip çözen paylaşsın beklemeyelim geçsin diye :) ama sonuç olarak gayet başarılı bi telefon

basertugrul

Üye
ben kulanıyorum ama 423 mhz işlemcıye göre cok donuyor ve yutube gıbı uygulamalar acılmıyor.
bence bu paraya samsung hd yada htc hd alabılırsın.
2. haftasında bu donmalar yuzune suadıye nokıa'dan versıyon yuklemesı yapıldı ve formatlandı :((
ınternet'ten vıdeo ızleyemıyorsun bıde.
telefon tam 32 cıkmaya bılıyor bendekı 30 gb.

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
onceden n95 kullanicisiydim
n97 on numara.yeni surumu `mini` yi nokianin piyasaya hemen surmesi iyi olmadi ama

vlk0076

Üye
serkese selamlar
arkadaşlar ben cep telefonu hastası ve nokianın hemen hemen tüm telefonlarını kullanan biri olarak derimki n97 iyi bir telefon ve şuanda kullanıyorum.5 ay oldu vede memnunum.ilk aldığımda telefonda sürekli yeniden başlama olayı beni hasta ediyordu ne yalan söyleyeyim pişman olmaya başlamıştım tamda o sırada güncelleme yayınlandı v20 diye onu yükledim ve gerçekten telefon değişti bambaşka bi telefon oldu şu an hiçbir sıkıntı yok... tavsiye edebilirim..
n97 den önce n96 kullanıyordum 7-8 ay kullandım ondan sonra değişiklik olsun diye iphone aldım ve bir hafta sonra aldığım yere geri verip n97 aldım.herkes iphonu gözünde büyütmüş ben aldığıma pişman olmuştum.değil 3gs isterse 13gs çıkarsın asla almam nokiadan şaşmam bu benim tercihim herkese saygılar...

nickcurran

Üye
bence n900 alın derim ben n97 aldığıma pişmanım rami kesinlikle yetersiz mini nin rami daha büyük diye duydum onu alın. ram dışında iyi bir telefon nokiadan şaşmam!..

__BİR_DOST__

Üye
görünüm ve kulanımı olarak çok basit ama bence en büyük sorun kasması ve resimler ve videolar aynı yerde olması hiç iii deil ben aldım ve pişmanım alacak arkadaşlara tavsiyem uzak durun

vlk0076

Üye
herkese selam
bende n97 kullanıcısıyım ve 8 aydır kullanıyorum.telefonu ilk aldığım zamanki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var her yeni çıkan güncelleme ile telefon biraz daha iyi hale geldi.artılarıyla eksileriyle karşılaştırıldığında iyi telefon bence.aslında her çıkan yeni modelerde çok büyük beklentilere kapılıyoruz ve alıyoruz biraz kullanıyoruz sonrası malum memnun olanda oluyor berbat diyende burda karlı çıkan tabiki nokia ve ya diğerleri biz sadece onlara para kazandırıyoruz.

rapege

rapege

Üye
bence kasa sağlam ama çok ağır ve animasyon yönünden çok eksik siyah ile beyaz arasında menü geçişleri bile farklı almaya değmez ben bile bu yüzden satılığa çıkardım teli

Revengeful

Emekli Yönetici
harika bir telefon değil açıkcası

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
İşlemci ve ram miktarı bu klasmanda ve Iphone rakip olarak çıkarılan bir telefon için oldukça yetersiz. Telefonu ağırlaştıracak birşey kullanmamama rağmen çok yavaş kalıyor. Dokunmatik ekranı çağın gerisinde kalmış açıkcası. Çoğu telefonda capacitive dokunmatik ekran kullanılmasına rağmen Nokia resistive ekran kullanmış. Bu ekranda genelde kalemle giriş yapılan mobil cihazlarda kullanılıyor. N97 ile birlikte kalem verilmesine şaşmamalı:) N95'ten geçen biri olarak eski telefonumu arıyorum desem yalan olmaz.
Yavaş olması hariç tüm bu saydıklarımı zaten biliyordum ama bunlara rağmen aldığıma pişman değilim çünkü istediğim tüm özellikler bu telefonda. Sadece biraz daha hızlı olmasını isterdim.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Çok düşündüm taşındım bu yazılanlardan sonra bencede yavaş ve eksikleri olan ama yinede kalbur üstü bir telefon.N97 güzel fakat bende tercihimi S8003 samsung jet ten yanaa kullandım.Nokia kadar geniş uygulamalara izin vermiyor ama arkadaşlar birincisi çok karizmatik mükemmel bir ekranı olan ( nerdeyse iphone kadar hassas) bir alet jet.bide kamera özellikleri 5mp kamerayı uçurmuş netliğine ben çok şaşırıyorum.yani N97 biraz kaba ve eksileri olan alet ama samsung jet çok iyi tavsiye listenize alın bence.

Üst Alt