Crysis için grafik kartı almayı mı düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
Crysis için grafik kartı almayı mı düşünüyorsunuz?
En üst düzey grafik performansı isteyen Crysis için grafik kartı almayı mı düşünüyorsunuz? Yanında Crysis hediye edileni var desek? Sizce güzel olmaz mı?
Nvidia’nın iş ortaklarından EVGA, 8800 serisi grafik kartlarıyla beraber kutu içine Crysis eklemeye başladı. Bu kartlar firmanın aşağıda belirttiğimiz model numaralarına sahip kartları. Diyeceksiniz ki, burada ucuz bir kart bulunmuyor. Haklısınız, Crysis’İn popülerliğini hesaba kattığımızda zaten ekonomik kartlarda böyle bir hediyenin verilmesine Crytek karşı çıkabilirdi. Belki ilerleyen zamanlarda görebiliriz.
Kart Listesi

• 640-P2-N828-A3 e-GeForce 8800GTS KO 640MB

• 640-P2-N829-A3 e-GeForce 8800GTS SSC 640MB

• 768-P2-N831-A3 e-GeForce 8800GTX 768MB

• 768-P2-N835-A3 e-GeForce 8800GTX 768MB Superclocked
Kartlarla ilgili olarak ayrıntılı bilgi için bağlantıyı izleyebilirsiniz.

canturgay

canturgay

Üye
bi zamanlar almayı düşünüyordumm..
oyunun Türkçe oluşu ve aşırı reklamlar beni cezbetti ama
sırf bi oyun için bu kadar masrafa girmeyi doğru bulmadım daha sonra..:)
kampanya güzelmiş teşekkürler Nazy..:oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
valla ii reklam yapmışsın babaya GeForce sana sahip çıkması lazım bende geforce 5500 256mb var yeter bu oyunu oynamamak bende bi eksiklik duygusu uyandırmıyor eline saglık

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
süper bi oyunya efektler falan çok güzel oyun ama benım ekran kartı kaldırırmı bılmıyom 256mb

POWER

POWER

Üye
Benim laptop 256 harici ekran kartı ve kaldırdı ama yeterince değil üst düzey oyun sınıfına giriyor 8800 gt lazım bu oyunun ve gelecek olan oyunlar için ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Paylaşım için Teşşekürler..!

Master_Evil

Master_Evil

Üye
9600gt öneririm fiyat/performans açısından

technonur

technonur

Üye
oyun için yüklü para verenleri anlamıyorum yaa :)

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnde palit x550 xt var hiç kasmadan donmadan oynadım oyunu pek fazla abarttıkları gibi deil yani

Uruloki

Uruloki

Üye
ATİ HD4850 vardı oynadım oyunu takılma filan görmedim ve 8800 serisinin tüm kartlarını geçmiştir bu kart

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
ama hatırlatırım bi ara 8800gtx fırtına gibi esiyodu oyunlarda hd4850 bi geldi liderliği elden gitti hatta 4830'un bir dergi incelemesine göre 8800gtx'e %10 fark atmış hd4830

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...