Nokia 6220c Son Versiyon 4.13 Hackleyebilen Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220c Son Versiyon 4.13 Hackleyebilen Var mı ?
Hangi metodla hacklenir ve hackleyen varmı?

Programları sertifikalandırıp kurmadan bahsetmiyorum onu opdadan sertifika alıp yapıyoruz zaten..

• Beğen
Tepkiler: mehmeterdogan

vesbo

Üye
nokia 6220 ye tema yükleyemiyorum arkadaşlar neden kaynaklandığını ya da nasıl yapabileceğimi bilen varsa sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bulmaya çalışayım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
6220 c hackleyen yok galiba daha?

tato1990

Üye
maalesef yok heralde daha o kadar güzel telefonu nasıl hacleyemezler acil yardımlarınızı bekliyoruz

emirsari

emirsari

Üye
[sıze=4]hangi metodla hacklenir ve hackleyen varmı?[/sıze]

Arkadaşlar telefonum nokia 6220 classic v.05.15 telefonumu hackledim.tüm programlar sorunsuz kuruluyor.
Kullandığım bazı programlar:xplorer,smart-setting,ultimate voice recorder,fscaller,sms talk,fexplorer..vb

müzekent78

Üye
Bizimle paylaşırmsın bu işi nasıl yaptığını ayrıntılı şekilde anlatırsan sevinirim

Kezman13x

Üye
Bende hackleyemedim. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

gadmerli

Üye
merhaba emirsari nasıl yaptın 6220 telefonu hack işlemlerını ben yapamadım kaç gündür iki programla uğraşıyorum bir türlü kuramıyorum smart settıngs ve quıkoffıcce gıbı lutfen yardımcı ol
msn [email protected]

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba emirsari nasıl yaptın 6220 telefonu hack işlemlerını ben yapamadım kaç gündür iki programla uğraşıyorum bir türlü kuramıyorum smart settıngs ve quıkoffıcce gıbı lutfen yardımcı ol
msn [email protected]

ilk önce imei nosuyla opda dan cer ve sertifikalarını alacaksınız.

F_K_A

Üye
Acemi sorusu : 6220c 05.15 yazilimli telefonum var. Telefonu hacklemek ne isime yarar? Birisi sevabina anlatirsa sevinirim. Simdiden tesekkurler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Acemi sorusu : 6220c 05.15 yazilimli telefonum var. Telefonu hacklemek ne isime yarar? Birisi sevabina anlatirsa sevinirim. Simdiden tesekkurler.

unsigned uygulamaları direk yüklersin sertifika istemez ve hata vermez Ngage oyunlarını yükleyebilirsin gibi..
zaten bunları yapmak için cer ve sertifikaların olması lazım imei noya göre

mahmet96

Üye
telefonumun versiyonu 3.23 hellocarbide vs hack programları çalışmıyor galiba nasıl hacklerim yardım lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

mahmet96

Üye
peki hack yaptığımda telefona herhangi bir zararı olur mu ve garanti dışı kalma gibi bi durum var mı?

daffy

daffy

Üye
TELEFONU hacklemek iiyi bişi değil yapma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt